• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Son düzenleme:
aaa hazır baklava yufkasına bayılırıımm
annem kendi de açar ama bununla da yapar, tabi bununla yapınca ev baklavası gibi değil hazır baklava gibi oluyor, iyi de oluyor, en azından içine koyduğumuz cevizini fıstığını biliyoruz, tereyağını biliyoruz, daha sağlıklı ve güzel oluyoo :56::56:
burmasını bir kez yaptık ama daha çok normal tepsi baklavası yapıyoruz
ay canım çektiiiiiii
bu arada ben baklava yufkasından tahinli cevizli küçük çörekler de yapıyorum
bir de börek yapıyorum, kol böreği gibi, o da güzel oluyor, belki yapıyorsundur sen de :112:

ben yapmıştım börek güzel olmuştu. ama kendim açmayı tercih ediyorum çoğunlukla

Çok güzel gulerek gıy cnm:46:

teşekkür ederim tatlım

aaa hazır baklava yufkasına bayılırıımm
annem kendi de açar ama bununla da yapar, tabi bununla yapınca ev baklavası gibi değil hazır baklava gibi oluyor, iyi de oluyor, en azından içine koyduğumuz cevizini fıstığını biliyoruz, tereyağını biliyoruz, daha sağlıklı ve güzel oluyoo :56::56:
burmasını bir kez yaptık ama daha çok normal tepsi baklavası yapıyoruz
ay canım çektiiiiiii
bu arada ben baklava yufkasından tahinli cevizli küçük çörekler de yapıyorum
bir de börek yapıyorum, kol böreği gibi, o da güzel oluyor, belki yapıyorsundur sen de :112:

hmmmmmmm yok bende onu blmiorum gel birlikte yiyelim ttlım :D bugün oktay ustada baklava yufkasından kıymalı börek yaptı çıtır çıtır... bir gün onu da deneyeceğim :D

hmmmmmmm yok bende onu blmiorum gel birlikte yiyelim ttlım :D bugün oktay ustada baklava yufkasından kıymalı börek yaptı çıtır çıtır... bir gün onu da deneyeceğim :D

dene mutlakaa, onun da tadı ayrı bir güzel oluyor :114:

kızlaaar alyanlarınızın resmini koysanıza:12:

benimkinin hazırda resmi yok, modeli anne alyansı, yani klasik bombeli alyans :16:

örnek resim için bknz. :)
$bomb.webp

kalıp olarak çok şık da, işte ben leopar pek sevemiyorum yaa :37:
Sen güle güle kullan canım :16:

madem o kadar beğeniyosun, inşallah en kısa zamanda kendi evinin resimlerinde görürüz biz de bu sehpalardan canım benim :)
inşaaaaaaaaaaaaaaaaalah kuzum :70:
kızlaaar alyanlarınızın resmini koysanıza:12:

cnm benımkı el yapımı markasını bılemıyorumda :1: Bakıyorum öyle sımdı

kuşlar ben yorgunum, o sebepten mütevellit erken kaçıyorum :10:
ve hepinize iyi geceler diliyor, ayrı ayrı öpüyorumm :54::54:

ohh maşallah kaynamışıs yine kaç gündür yoğunumm yazamadım baktım ara sıra sakindi..selam olsun aydındann herkeseeee:51:

kuşlar ben yorgunum, o sebepten mütevellit erken kaçıyorum :10:
ve hepinize iyi geceler diliyor, ayrı ayrı öpüyorumm :54::54:
iyi geceler gasocum...:16:tatlı rüyalar!
ohh maşallah kaynamışıs yine kaç gündür yoğunumm yazamadım baktım ara sıra sakindi..selam olsun aydındann herkeseeee:51:
selam rosacııımmm hoşgeldiiinn...:16:

Kızlar bayram alışverişimi de daha yapmadık neler alsak ki? Diğer bayram etek ceket gıyınmıştım fotolarını koyucam bırazdan etegımın ceketımın falan :52:

selamlaaaaar

Kızlar bayram alışverişimi de daha yapmadık neler alsak ki? Diğer bayram etek ceket gıyınmıştım fotolarını koyucam bırazdan etegımın ceketımın falan :52:

elbise al canım

Back
X