• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

öhöhöhöööö:16::16::16: canlarım ben geldim nasılsınız? ya ben sizleri özlüyorum :21::21::21:

amanın balımpeteğiimm, hoşgeldiinn :3::3:
naber yavruşumm?

hoşbulduk:54:iyiyim şeker sen nasılsın? benim pc.ye bir haller olmuş girmeyeli sinir katsayımı arttırmaz inşallah ekran kartında sorun oluşacak gibi:47::47::47: ne çok konuşuyorsunuz tatlım ya:24::24::24:

Hoşgeldim balımmmm nasılsınnn :16:

hoşbulduk çılgın gelin:9::9::9::9: iyiyim bitanesi sen nasılsın?

hoşqeldinn canımmmm iyiyis vallaa yuvarlanıp gidiorus vuslata doğruuu:9::9:sen napıosunn:51:
rosaam hoşbulduk:54: valla kuşum benimkide şubatta geliyor sonra yine gidiyor sonra yine geliyor amanınnnn:53::53::53::53: bir bakmışım gel-git olayına girmişim:52::52::52::52: kısaca iyiyim tatlım:30::54:

Selam kızlarr bende geldimmm aranıza :3: kısmetse benimde haziranda düğünüm olucak :9:
Şimdiden gelinlik eşya vs. balmaya başladım :16: ama siz baya ilerlemişsiniz ben biraz geç kaldım sanırım hehe :10:

hoşgeldin aramıza merak etme yetişirsin canım

kızlar bugün 22 yaşında bir kız geldi nişanlısıyla birlikte. içeri girdi. buyrun hoşgeldiniz falan dedim. kız böyle ışıl ışıl baktı yüzüme havin hanım değilmi dedi. evet dedim. aynı anlattıkları gibisiniz hemen belli oluyor siz olduğunuz dedi. gülümsedim. ben sizden bişey rica edecektim sizi çok önerdiler bende ilk size geldim dedi. buyrun nasıl yardımcı olabilirim dedim. bana hayalimdeki gelinliği yaparmısınız dedi. o kadar hoşuma gttiki anlatamam

:nazar:resimlerinizi şimdi gördüm canımcım güzel bir tatil olmuş anlaşılan:nazar: siz kaynatıyorsunuz kaçırıyorum sürekli:43:

Evet canım dolu dolu 12 gün geçirdik koçişleee :16::16::16:
Senlede kaynatırız balımmm üzülme bakıyımmm :54:

hoşbulduk:54:iyiyim şeker sen nasılsın? benim pc.ye bir haller olmuş girmeyeli sinir katsayımı arttırmaz inşallah ekran kartında sorun oluşacak gibi:47::47::47: ne çok konuşuyorsunuz tatlım ya:24::24::24:
accuk gevezeliğimiz tuttu galiba :1::1::1:

kızlar bugün 22 yaşında bir kız geldi nişanlısıyla birlikte. içeri girdi. buyrun hoşgeldiniz falan dedim. kız böyle ışıl ışıl baktı yüzüme havin hanım değilmi dedi. evet dedim. aynı anlattıkları gibisiniz hemen belli oluyor siz olduğunuz dedi. gülümsedim. ben sizden bişey rica edecektim sizi çok önerdiler bende ilk size geldim dedi. buyrun nasıl yardımcı olabilirim dedim. bana hayalimdeki gelinliği yaparmısınız dedi. o kadar hoşuma gttiki anlatamam
ay ne güzel, sen de ne güzel anlatmışsın :21:

Sor canım benimm

şimdi canikom senin söz resimlerinde kek buketleri varya ondan gördüm ben kalp arajmanlı ve merak ediyorum internettenmi aldınısss bide tadı güselmiydiii...benim canım ondan yemek istioo ama aydınaaa getirirlermiiii ve getirselerde taze kalırmı merak ediorum:9:

şimdi canikom senin söz resimlerinde kek buketleri varya ondan gördüm ben kalp arajmanlı ve merak ediyorum internettenmi aldınısss bide tadı güselmiydiii...benim canım ondan yemek istioo ama aydınaaa getirirlermiiii ve getirselerde taze kalırmı merak ediorum:9:

Allah seni napmasın kız inanırmısın şimdi aşkıma yeni işini kutlamak için ondan gönderiyodum yukarda reklamı gördüm aklıma geldi ve gönderdim 2 saat içinde elinde olur
O söz kekimdi onu bonnyfood dan aldık canım sipariş verdik eve geldii tadıda çok güzeldi daha önce koçişin doğum gunude de göndermiştim oda cok guzeldi
Bugün yolladıgımı cıcek sepetınden yolladım bakalım o nasıl cıkcakkk
Bonnyfood turkıyenın her yerıne yolluyo canım cıcek sepeti istanbul ve ankara olması lazımmm

Son düzenleme:
Back
X