hihiii alemsinnnnn
Pardon ya meleğin linkiyle karıştırmışım bende 21'me bu ay gün aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hihiii alemsinnnnn
Pardon ya meleğin linkiyle karıştırmışım bende 21'me bu ay gün aldım![]()
önemli değil olur böle şeylerrr
sen de çok çıtırsın benim yanımda![]()
Önemli olan insanın içi değilmi ruh hali ne insanlar gördüm daha yirmisinde ama babane gibi![]()
gayet doğru benim ruhum hep 18 lerde valla :)))
Süpermişşşşbendede şey vardır mesela kendi yaşıtlarımlada anlaşırım ama benden büyük insanlarlada çok iyi anlaşırım günlük hayatta
![]()
aynen ya kim derki 28 yaşındayım diye ruhumuz genç bizim :)))
ben daha yeni üyeyim bu siteye hiç arkdaşım yok kullanmayıda pek bilmyrm bana yardımcı olurmusnuz
en güzeli işte o zaman herkes seni çok seviyordur :)
ben daha yeni üyeyim bu siteye hiç arkdaşım yok kullanmayıda pek bilmyrm bana yardımcı olurmusnuz
Önemli olan insanın içi değilmi ruh hali ne insanlar gördüm daha yirmisinde ama babane gibi![]()
ay benden bahsediyorsun senn ..22 yaşındayım ama hiç çılgın kıpır kıpır biri değilim..kendi kendimede neşeli dğeilim sadece beni güldüren insanların içide çok gülerim onun haricinde saba tümer gibi olur olmadık a harfine bile gülememözellikle aşkımın yanında gülmeye özen gösteriyorum çünkü çok hoşuna gidiyor gülmem seni hep böyle görmek istiyorum dedikçe benim yüzümde güller açıyor
![]()
ay benden bahsediyorsun senn ..22 yaşındayım ama hiç çılgın kıpır kıpır biri değilim..kendi kendimede neşeli dğeilim sadece beni güldüren insanların içide çok gülerim onun haricinde saba tümer gibi olur olmadık a harfine bile gülememözellikle aşkımın yanında gülmeye özen gösteriyorum çünkü çok hoşuna gidiyor gülmem seni hep böyle görmek istiyorum dedikçe benim yüzümde güller açıyor
![]()
Bende herşeye gülerim aksine evet erkeklerin hoşuna gidiyor benim aşkımda hep gülmek sana çok yakışıyor der
Bence sanada yakışıyo baktım fotoğraflarına çok güzelsin![]()
en güzeli işte o zaman herkes seni çok seviyordur :)
Bende gülmeyi seviyorumm neşeli olmayı da içimden gelen bişi
işin güzeli biraz somurtunca herkes üstüne düşüyor ne oldu diye![]()
Bu arada size abla diyebilirmiyim yanlış anlamayın ama çok kanım ısındı![]()
tabiki istediğin şekilde hitay edebilirsin canım bende seni sevdim valla :)