ben iyiyim deryawcım sen nasılsın bakalım..
kızlar facede gülğmse fotocu buldum fiyat sordum 600 tl dedi yanımızda olucakmış kuaför çekimide içinde yani nasıl iyimi canlar..birde bana fotocu önerebilirmisiniz çok pahalı olsun istemiyorum
Sağol cnm benm şafak cidden coni moni olduSiz kaça kaç tertiptiniz? Öfffffffff artık doğan güneş demeliyim dimi.
Canım ben kırmızı çiçek düşünmüyorum fuşya,mor,pudra bunlarda cok cok yakışır. Ama daha çok sade bir çiçekten yanayım bakayım gıymeden elıme almadan da pek karar vermek ıstemıyorum. Kuşak olayı hoşuma gıtmıyor abim yok zten baglanck derlerse babam baglar artık salonda cıkarırım.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN gasom
Sağol cnm benm şafak cidden coni moni olduSiz kaça kaç tertiptiniz? Öfffffffff artık doğan güneş demeliyim dimi.
Canım ben kırmızı çiçek düşünmüyorum fuşya,mor,pudra bunlarda cok cok yakışır. Ama daha çok sade bir çiçekten yanayım bakayım gıymeden elıme almadan da pek karar vermek ıstemıyorum. Kuşak olayı hoşuma gıtmıyor abim yok zten baglanck derlerse babam baglar artık salonda cıkarırım.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN gasom
merhabalar canlarım ciğerlerim napıosunuss ve nassınızz
merhaba kızlaaaar. kuşak muhabbeti olmuş yine. bana bağlanmayacakmııış. aşkım öyle dedi dün. ben istemiyorum bağlatmam dedi
hoşgeldiniz kızçeler, kuşak demişken,niye bağlanır ki ? namus muydu anlamı hatırlamıyorum :44:
Neden iki bayram arası düğün olmaz derler bilen varmı ?
benim ki 2 düğün arası mecburen
bekareti simgeliyor canım
hiç bi fikrim yok canım
Neden iki bayram arası düğün olmaz derler bilen varmı ?
benim ki 2 düğün arası mecburen
merhabalar canlarım ciğerlerim napıosunuss ve nassınızz
Hoşgeldnz kızlar. İyyiz rosişşşşşşşşşş sen nasılsın?merhaba kızlaaaar. kuşak muhabbeti olmuş yine. bana bağlanmayacakmııış. aşkım öyle dedi dün. ben istemiyorum bağlatmam dedi
89 a 3 dük canım ağrı da yaptıbildiğin kabus gibiydi günler yanii ,,seninki bitmiş artık doğan güneşe azcık kalmış az daha sabret 3 kere kavra ettik büyük,3 ünde de atladı geldi izin alıp..acayip kıskançlık vardı. o orda yaptı askerliği bende burda valla yaa
Hoşgeldnz kızlar. İyyiz rosişşşşşşşşşş sen nasılsın?
OOOOO Biz sizin has torunlarınızız cnmBizimde has torunlar geldı onlar geldı bız gıdıyorz işte.
onun gerçek anlamı kurban ile ramazan arası değil canım.eskiden cuma günleri de bir nevi müslümanların bayramı olarak sayılırmış,peygamber efendimizden nikah kıymalarını istemiş bi aile o da tamam demiş,sonra o günde arife günüymüş cuma günü ile bayram arasına denk geldiği için namaz kıldırması gerekiyormuş cemaate diğer aileyi de kıramadığı için iki bayram arası kıyılmasın sonra kıyalım demiş..bir rivayete göre böyle :)
hoşgeldın cnmBen geldimNapiyonuz kizlar?
has torunummmvakti geldi gari bacımm gidin yani,kavuşun sevdiceğinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?