2012' de yazın evlenecekler

KızLar ben cıkıorummm hazırLanıcam iş görüşmesine gidicemm ordan da nişanLımı görüüüpp eve geçicemm öpüyorum sizi görüşmek üzere...
hayırlısı olsun canım inşallah güsel geçer iş görüşmen...
kuzum ad ve soyad başharflerini verirsen eminim anlaşılacaktır
Eki Görüntüle 290533
Eki Görüntüle 290534
Benim Aldığım Yemek takımı bu fikirlerinizi söylermisiniz ?
ben bayıldım zeynepcim,güle güle kullanın
amin canım amiiiiiiiin inşallaaaah

yosun nickli arkadaşımız canım o kişi

yosun mu ben tanımıyorum yaa bu topiktemi

kendi adıma iyiyim tatlım sen nasılsın?
iyiyim ben de canım, haftanın son günü, yarın tatil yapacağım için heyecanlıyım
aylar sonra ilk kez dinleneceğim galiba, nişan koşturmacalarından uyuyamadım bile doğru düzgün... yarın miskinlenip durcam evde, pijamalarımı çıkarmıcam hiç
akşam üzeri de gidip nişan fotolarımızı videolarımızı alacağım, bütün gece de onları izlerim artık
sen nasılsın bu arada?

Merhabaaaaa ne yapalım valla muhabbet vsss :)
sen iyisindir inşallah
iyiyim ben de çok sağol iş güç devam işte, bide topikler arası koşturmacaya devam

ben iyiyim deryawcım sen nasılsın bakalım..

kızlar facede gülğmse fotocu buldum fiyat sordum 600 tl dedi yanımızda olucakmış kuaför çekimide içinde yani nasıl iyimi canlar..birde bana fotocu önerebilirmisiniz çok pahalı olsun istemiyorum

yosun mu ben tanımıyorum yaa bu topiktemi
evet canım bu topicte...
heyecanlı durumlar var yarın desene resimlere bakacaksın..inşallah hepsi istediğin gibi olmuştur canım...
dinlen valla hakkındır bunca telaştan sonra.
bende evdeyim öle oturuyorum valla

600 çok iyi yaa..çok çok uygun 1000 den aşağı bulmak zor valla kuzum

ben de iyiyim mervecim
çekimleriniz istanbulda mı olacak canım? ben istanbuldan bi fotocu bulmuştum, bursaya gelecekti, senin dediğin gibi düğün hikayesi şeklinde çekim yapacaktı sabahtan akşama kadar... o da 600tl demişti.. fiyatlar ortalama böyle..
biz nişan için bi arkadaşımıza dış mekan çektirdik, bütün fotoları cd ile verdi, bi de bize ve ailelerimize albüm basacak. 200 tl aldı. Ama tanıdık olmasaydı 500den aşağı yapmıolar bu işi

heyecanlı durumlar var yarın desene resimlere bakacaksın..inşallah hepsi istediğin gibi olmuştur canım...
dinlen valla hakkındır bunca telaştan sonra.
bende evdeyim öle oturuyorum valla
ewet canım heyecan tam gaz devam yani bakalım nasıl oldu fotolar. gerçi bunlar salonda çekilen fotolarımız.. albümün çıkması 1 ayı bulur dediler maalesef, nasıl sabredeceğim bilmiyorum:26:

500 ad.fotoraf olmuş olucak 1 poster vericek 1 çanta (ne bilmiyorum ama) 2 ad.albüm birde müzikli slayt artı resimlerin cdleri ..sanırım o cdlerden biz istediğimizi bastırabiliriz dimi 600 iyise bi aşkıma sorayım bakalım o ne dicek birde burda kınagecesindede hemen 3 poz yine stüdyo çektiririz yeter artar bile bilmiyorum acana abartımı ya 500 ad.foto 600 tl fuzilmi acaba diyorum

kim o fotoğrafçı kuzum ya benim sorduklarım 1000den aşağı yapmıyor,peki albüm veriyor mu 600e,ailelere ve bize panaromik albüm?
ewet canım heyecan tam gaz devam yani bakalım nasıl oldu fotolar. gerçi bunlar salonda çekilen fotolarımız.. albümün çıkması 1 ayı bulur dediler maalesef, nasıl sabredeceğim bilmiyorum:26:

evet ya insan sabırsızlanır bekleme sürecinde Allah yardım etsin kuzum hehehe

kuuzuum şu fotoğrafçıyı özelden ya da faceten bana da bi şettirir miisin uygun yaa bayağı...

Son düzenleme:
600'e yapan kişiyi netten bulmuştum, ama inan ismini hatırlamıyorum seçtiğin albümlere göre fiyat değişiyordu ama benim istediğim 600 tl di.
bizimkileri çeken kişi de akraba kadar yakın, sadece bi kan bağımız yok, o yüzden bu kadar uygun yaptı. Fotolar için fiyat çok farketmiyor, aile albümü ve bize panoramik albüm verecek. Bakalım nasıl olacak, ben de merak ediyorum:26:

anladım canım benim sağolasın yine de...
inşallah güsel olur resimlerin,beklediğine değer tatlım
ne kadar kalabalığız merhabalr kızlarrrr
merhabalar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…