2012' de yazın evlenecekler

kuuzuum şu fotoğrafçıyı özelden ya da faceten bana da bi şettirir miisin uygun yaa bayağı...

cnm seosshh facebookta gülümse fotografçılık var ben beğendim bak 2 ad.albüm veriyor ponaramik birde posterde müzikli slaytta var birde çanta ne ise o anlamadım ama çanta veriyormuş 600 tl 500 e yakın fotoraf..

ben aşkımla konuştum duruma bağlı dedi şimdi tamm derim düğün zamanı hani yapamazsam yalancı olmayayım dedi çapada nur fotorafçılık varmış netten buldum baktım stüdyo fotoları da çok güzel belki ona gderiz uygunsa eğer.500 fotoraf cimrilikten değilde hani çok fuzilimi ya 600 tlde az değil heyecanla 1 ay en fazla bakıcam birdaha bakılmıyor bileki burda düğünü kameraya aldırıyoruz oda olucak abartmıcam sanırım stüdyoda olsun oda yeter..bilmiyorum ama yinede balığım kararsızım

nasılsın cnm rastlaşmadık bayağıdır
evet kuzum senin okul benim kurs rastlaşamadık....
kızlar miraç kandili benim düğün tarihimi etkiliyo ya:26:
hadi ya...ne zamadı ki düğün canım?
tamam tatlım senden baktım ekledim zaten bende facete
ben İstanbuldaki düğünümüz daha doğrusu kınamız için istiyorum ve dışa mekan çekimleri de burda olsun diye...Edirnedeki düğünde şipşakçı tutarız herhaldekısmet artık...

kızlar ya 25-26 ağustota sizce İstanbul ve Edirne dolaylarında yağmur yağar mı?

off ya tarih konusunda çok kararsız kaldım,KPSSden bir hafta sonra 14-15 Temmuzda diyordum ama yoğun olurum diye korkuyorum off offfff...

benim sınavlarım 18 haziranda başlıyo okulda 8 haziranda kapanıyo biz o arada 16 haziranda yapalım hafta sonuna geliyo dioruz ama miraç kandili oluyo 16 17 haziran tarihleri annemde hafta sonu olsun dioofff arada kaldım

benim sınavlarım 18 haziranda başlıyo okulda 8 haziranda kapanıyo biz o arada 16 haziranda yapalım hafta sonuna geliyo dioruz ama miraç kandili oluyo 16 17 haziran tarihleri annemde hafta sonu olsun dioofff arada kaldım
kandil olsun nolcak kötü birşey yapmayacaksınız ki evleniyorsunuz hayırlısıyla çalgı-çengide olur o kadar düğün bu sonuçta...
valla ben yağmaz diorum ama taktiri ilahi
evet yaa bende işte ikilemde kaldım:26:

allahın işi tabi canım da o tarihte özel bi günü olanlar daha iyi biliyor geçmişte ne olmuş ne bitmiş yağmur yağmışmı diye,atıyorum evlilik tarihi ağustosun 20 lerinde olanlar yada doğumgünü olanlar bir onlara danış,,benimki de 26 ağustos pek sanmıyorum yağacağını izmir de tabi ama allah bilir

Zannetmem yağmur yağsın

sağolun kızlar fikirleriniz için...
İzmir'de yağmaz sanmıyorum canım,tabi Allah'ın işi ama İstanbul ve Edirne beni düşündürüyor:26:

kuzum bitmiş günler :) şafak coni moni :) bende 15 ay bekledim birden kendi saydığım günler aklıma geldii... allah kavuştursun
Sağol cnm benm şafak cidden coni moni oldu Siz kaça kaç tertiptiniz? Öfffffffff artık doğan güneş demeliyim dimi.
Canım ben kırmızı çiçek düşünmüyorum fuşya,mor,pudra bunlarda cok cok yakışır. Ama daha çok sade bir çiçekten yanayım bakayım gıymeden elıme almadan da pek karar vermek ıstemıyorum. Kuşak olayı hoşuma gıtmıyor abim yok zten baglanck derlerse babam baglar artık salonda cıkarırım.

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN gasom

Sedoşum aynıyız senınle ya pöfffffffffffffffff şu tarihi nasıl ayarlasakk ki kpss var benım Eylulde yıne senın daha erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…