ne kadar kalabalığız merhabalr kızlarrrr[/QUOTE
Merhaba melekkkk hoşgeldinn
ben şu an fazla konuşamıyorum malum cuma işler birikiyor
ne kadar kalabalığız merhabalr kızlarrrr[/QUOTE
Merhaba melekkkk hoşgeldinn
ben şu an fazla konuşamıyorum malum cuma işler birikiyor
hoşdulduk zeynepbenim okulum yok bugün
kuuzuum şu fotoğrafçıyı özelden ya da faceten bana da bi şettirir miisinuygun yaa bayağı...
evet kuzum senin okul benim kurs rastlaşamadık....nasılsın cnm rastlaşmadık bayağıdır
hadi ya...ne zamadı ki düğün canım?kızlar miraç kandili benim düğün tarihimi etkiliyo ya:26:
tamam tatlım senden baktım ekledim zaten bende facetecnm seosshh facebookta gülümse fotografçılık var ben beğendim bak 2 ad.albüm veriyor ponaramik birde posterde müzikli slaytta var birde çanta ne ise o anlamadım ama çanta veriyormuş 600 tl 500 e yakın fotoraf..
ben aşkımla konuştum duruma bağlı dedi şimdi tamm derim düğün zamanı hani yapamazsam yalancı olmayayım dedi çapada nur fotorafçılık varmış netten buldum baktım stüdyo fotoları da çok güzel belki ona gderiz uygunsa eğer.500 fotoraf cimrilikten değilde hani çok fuzilimi ya 600 tlde az değil heyecanla 1 ay en fazla bakıcam birdaha bakılmıyor bileki burda düğünü kameraya aldırıyoruz oda olucak abartmıcam sanırım stüdyoda olsun oda yeter..bilmiyorum ama yinede balığım kararsızım
evet kuzum senin okul benim kurs rastlaşamadık....
hadi ya...ne zamadı ki düğün canım?
tamam tatlım senden baktım ekledim zaten bende facete
ben İstanbuldaki düğünümüz daha doğrusu kınamız için istiyorum ve dışa mekan çekimleri de burda olsun diye...Edirnedeki düğünde şipşakçı tutarız herhaldekısmet artık...
kızlar ya 25-26 ağustota sizce İstanbul ve Edirne dolaylarında yağmur yağar mı?
off ya tarih konusunda çok kararsız kaldım,KPSSden bir hafta sonra 14-15 Temmuzda diyordum ama yoğun olurum diye korkuyorum off offfff...
kandil olsun nolcak kötü birşey yapmayacaksınız ki evleniyorsunuz hayırlısıylabenim sınavlarım 18 haziranda başlıyo okulda 8 haziranda kapanıyo biz o arada 16 haziranda yapalım hafta sonuna geliyo dioruz ama miraç kandili oluyo 16 17 haziran tarihleriannemde hafta sonu olsun dio offf arada kaldım
evet yaa bende işte ikilemde kaldım:26:valla ben yağmaz diorum ama taktiri ilahi
kandil olsun nolcak kötü birşey yapmayacaksınız ki evleniyorsunuz hayırlısıylaçalgı-çengide olur o kadar düğün bu sonuçta...
evet yaa bende işte ikilemde kaldım:26:
ne bilim olmaz diolar cnm:26:
off ya tarih konusunda çok kararsız kaldım,KPSSden bir hafta sonra 14-15 Temmuzda diyordum ama yoğun olurum diye korkuyorum off offfff...
hoşdulduk zeynepbenim okulum yok bugün
Ohh süper valla :)
inşallah sedoşumanladım canım benim sağolasın yine de...
inşallah güsel olur resimlerin,beklediğine değer tatlım
merhabalar canım
allahın işi tabi canım da o tarihte özel bi günü olanlar daha iyi biliyor geçmişte ne olmuş ne bitmiş yağmur yağmışmı diye,atıyorum evlilik tarihi ağustosun 20 lerinde olanlar yada doğumgünü olanlar bir onlara danış,,benimki de 26 ağustos pek sanmıyorum yağacağını izmir de tabi ama allah bilir
Zannetmem yağmur yağsın
Sağol cnm benm şafak cidden coni moni oldukuzum bitmiş günler :) şafak coni moni :) bende 15 ay bekledim birden kendi saydığım günler aklıma geldii...allah kavuştursun
Canım ben kırmızı çiçek düşünmüyorum fuşya,mor,pudra bunlarda cok cok yakışır. Ama daha çok sade bir çiçekten yanayım bakayım gıymeden elıme almadan da pek karar vermek ıstemıyorum. Kuşak olayı hoşuma gıtmıyor abim yok zten baglanck derlerse babam baglar artık salonda cıkarırım.Kızlar günaydın, birşey sormak istiyorum, kırmızı kuşak ve kırmızı gelin çiçeği uyumu sizce nasıl olur, bide babet istiyorum ama önü şu kırmızı kalpli olanlardan yada gelinliğin modeline göre babetin önüne kırmızı pullu, tüylü felan kalp şeklinde aksesuar sizce nasıl olur.
Kısacası kırmızı gelin kuşağı+kırmızı çiçek+babet kombinesi nasıl olur?
hatunlarım günaydıııınnnn
ve hayırlı cumalarrr
Rabbim iyiliklerle dolu güzel bir cuma geçirmemizi nasip etsin, bugün hepimize güzel kapılar açsın, karşımıza güzel insanlar çıkarsın, işlerimizde hayır bereket versin, adım attığımız her işimizi hayra çıkarsın inşallah, aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?