2012' de yazın evlenecekler

Bende bi yandan twighlight izliyorum birde burdayim :) Is görüsmen nerdeydi ne olarak basvurdun? Calisma saatleri nasil ki fazla geldi sana? Bende türkiyeye tasininca calismayi istiyorum da :)

Canım ben normaLde 4 senedir cast direktörLüğü ve oyuncu menajerLiği yapıodum bi yapım şirketinde...Bugun görüşmeye gittiğim yer biraz farkLıydı rekLam ajansı asistanLık..Sabah 9 akşam 8 - c.tesi de aynı şekiLde..pazarLarı tatiL...
Bir sürü iş imkanLarı var buLursun canım...

Anladim canim. Ama calisma saatleri gercekten uzunmus. Eger yapabilirim diyorsan o zaman dene istersen :) Hakkinda hayirlisi olsun canim. Bu arada fotografci isini naptin karar verdin mi?

Anladim canim. Ama calisma saatleri gercekten uzunmus. Eger yapabilirim diyorsan o zaman dene istersen :) Hakkinda hayirlisi olsun canim. Bu arada fotografci isini naptin karar verdin mi?

BiLmiyorum canım bu 1 hafta daha araştırıcam sanırım sonra karar vericem :44:

Fotoğrafçı işini nişanLımLa konuştum 750 TL dedim tamam aşkım oLsun dedi...

O konuştugum fotografcıyLa anLasıcam sanırım en uygunu o ama diğerLerinde gözüm kaLdı yaa enteresan fikirLerLe çekim yapmışLar..BunLar da farkLı çekimLer yapabiLicek mi biLmıorum netten çektikLeri fotoLara baktım güzeLLer de biraz sıradan gibi :44: Ama diğerLerine de 1500-2000TL veremem açıkçası...

Sizce bu fiyatLar uygun mu?
- 750 TL -
Çekilen Tüm Fotoğrafların Orjinal boyutta DVD'si
Kuaför ve Dış mekan çekimi
30x60 Deri Kaplı Parlak Baskı Panaromik Albüm 1 Adet

- 800 TL -
30x60 Deri Kaplı Parlak Baskı Panaromik Albüm 1 Adet
2 Adet Aile Albümü

- 850 TL -
35x65 PVC Kapak Kristal Baskı Panaromik Albüm 1 Adet
2 Adet Cep Albümü
50x60cm Büyük Ebat Fotoğraf Baskısı

Canim digerleri 1500-2000TL arasi bir fiyat verdigini düsünürsek 850TL iyi bence. Ama insan karar vermekte zorlaniyor gercekten. Senin suan dedigin hangisi unuttum ben ama bende az önce gülümse fotografciya yazip bilgi istedim kocaeline gelebilir mi diye birde fiyatlari sordum ama cevap gelmedi henüz.

Bnm dediğim mutLu anLar canım...

Kizlar bu kampanya cok güzel ama izmit icin cok para istiyor

(Izmit icin 200-250TL arasi ekstra ücret istiyormus ama :

Son düzenleme:
yolcuu qeçenlerde sen liste paylaşmıştın dimii ? çeyiz topiğindemiiydi listee :26: yoksa lamelifmiydi o:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…