Bende bi yandan twighlight izliyorum birde burdayim :) Is görüsmen nerdeydi ne olarak basvurdun? Calisma saatleri nasil ki fazla geldi sana? Bende türkiyeye tasininca calismayi istiyorum da :)
Canım ben normaLde 4 senedir cast direktörLüğü ve oyuncu menajerLiği yapıodum bi yapım şirketinde...Bugun görüşmeye gittiğim yer biraz farkLıydı rekLam ajansı asistanLık..Sabah 9 akşam 8 - c.tesi de aynı şekiLde..pazarLarı tatiL...
Bir sürü iş imkanLarı var buLursun canım...
Anladim canim. Ama calisma saatleri gercekten uzunmus. Eger yapabilirim diyorsan o zaman dene istersen :) Hakkinda hayirlisi olsun canim. Bu arada fotografci isini naptin karar verdin mi?
Canim digerleri 1500-2000TL arasi bir fiyat verdigini düsünürsek 850TL iyi bence. Ama insan karar vermekte zorlaniyor gercekten. Senin suan dedigin hangisi unuttum ben ama bende az önce gülümse fotografciya yazip bilgi istedim kocaeline gelebilir mi diye birde fiyatlari sordum ama cevap gelmedi henüz.
Bnm dediğim mutLu anLar canım...
Dogru simdi hatirladim canim. Yaza dogru bu fiyatlar kesin degisir dimi?
Zehra(Vahide Gördüm) karakterini izlerken hiç bu kadar hüzünlenmemiştimm bee yaa
Ferihanin annesi o dimi? Gögüs kanseri oldugunu ben bugün ögrendim :S Allah sifaasini versin.
Ferihanin annesi o dimi? Gögüs kanseri oldugunu ben bugün ögrendim :S Allah sifaasini versin.
(Izmit icin 200-250TL arasi ekstra ücret istiyormus ama :Suan bı kampanyam var belgesel cekımı 600 TL: ıcınde kuafor hazirliklari, baba evinden cikis + dismekan cekimler var.
Yani tum gun sizinle gezip her aninizi ölümsüzlestiriyorum
teslim ettigim pakkette:
1 Buyuk boy panoramik album (35*65), 35 poz
2 buyuk boy cep albumu,
1 canta,
1 poster (70*100),
muzikli slayt
ve 500-600 civari fotograftan olusan bi cd teslim ediyorum.
Aksesuarlar falan hep bana ait.
Eger sadece dısmekan cekımler ısterım dersenız ucretı 500 TL ve teslım ettıgım paket aynı kalıyor sadece fotograf sayısı 500 yerıne 200 cıvarı oluyor.
yolcuu qeçenlerde sen liste paylaşmıştın dimii ? çeyiz topiğindemiiydi listee :26: yoksa lamelifmiydi o:26:
SeLam canımm..GüzeL geçti oLumLu baktıLar ama çaLışma saatLeri çok fazLa geLdi bana şimdi probLem deiLde evLenince nasıL oLucak biLmıorum düşünüp haber vericem :44:
Hm canim benim bi ceyiz topicigim var listeyle birlikte :
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/483501-yolcunun-dunyasina-hosgeldiniz.html
Ama baskasida bi liste paylasmis olabilir bilmiyorum bende :44:
bu canımmmm tamammm inceliyim bakayımmben daha liste yapmadımm artık toparlayım neyim var neyim yok liste yapıcam:126:
Kolay gelsin canimEksikler böyle liste yapinca daha kolay ortaya cikiyor :)
aslında bi çok şey eksik aldım çok az eşya var ama olsunn yapayım ben yinede listee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?