cümleten selamünaleyküm
cümleten selamünaleyküm
selam canom :)selam gasom...........
sağol yolcum, iyiyim aslında çok şükür, ama niyeyse üzerime bi durgunluk çöktüVe aleyküm selam canim hos geldin nasilsin? :)
selam canom :)
sağol yolcum, iyiyim aslında çok şükür, ama niyeyse üzerime bi durgunluk çöktü
bu arada başka biyerde de satılıyo mu bilmiyorum ama ben hep eminönünde görüyorum, hazır gelinlik bedenleri..
yani sadece üst, üst kısmı hazır dikilmiş ve işlenmiş olarak satılıyor, ışıl ışıl çok güzel görünüyorlar,
fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 350tl idi ama çok emin değilim :26:
herneyse, onlardan bitane alıp kendim prenses etek yapsam tülden nasıl olur acaba? yani yapsam dediğim annem yapsa
prenses etek çok kolay çünkü, en darından tarlatan ve boolca tüle bakar
hiç bileniniz var mı o gelinlik bedenlerinden kullanan birini tanıyo musunuz hatunlar ya?
O zaman o durgunulugu biz hemen hayra yoralim dimi canim :)
Hm benim o konuda hic bir bilgim yok malesef. Ama fikir cok güzel :)
Amin camin amin. Bu zamanlar hepimizin hayir dualara ihtiyaci var zaten bence :) Hayirlisiya bi yuvamizi kursakta birazcik hafiflesek insaAllah.yoralım canım, Allah hayırlara çıkarsın deyip, amin deyip, kendime de duamı etmiş olayım
Amin camin amin. Bu zamanlar hepimizin hayir dualara ihtiyaci var zaten bence :) Hayirlisiya bi yuvamizi kursakta birazcik hafiflesek insaAllah.
öyle canım benim, inşallah :114:
Canim bende yatiyorum hadi Allah rahatlik versin hayirli geceler
slmmm sanada günaydın canım nasılsın bugün bakalım
günaydın canlar...
kızlar evlenince ben çalışmak istiyorum..ama bişey duydum ne kadar doğru bimiyorum hani şu doktorların sekreterleri varya hasta kayıt ediyor işte onlar güya kursla sınavla alınıyormuş bi bilginiz varmı?nişanlımlaçalışma çalışmama durumunu konuşuyoruz ben çalışıcam diyorum oda çok çok uygun saatleri olan bir işte çalışmamı istiyor yani ortamı güzel olucakmış yoksa aklı bende kalırmış haklı olabilir ama o kadar rahat işide herkes havada kapar bana mı kalır...bi mesleğim yok açıkcası şuan sekreterim mobilyacıda mutfak dolabı çiziyorum programı var ve meslek lisesi tekstil bölümü mezunuyum modalist olarak çalışabilirdim ki imkansız unuttum tekstile dahil pratik yok ve tekstili sevmiyorum ben istesemde aşkım istemez birde kızlar 5 senesini doldurduğum yenilemem gereken özel güvenlik seltifikam var hangi akla hizmet aldıysam kenarda süresi doldu bitti acaba şöyle daha önce belediyeye güvenlik girme şansım vardı yine olabiirmki gerçi sanırım iyi bi dayı lazım oda yok neysem fikir alayım dedim şuan bizim güncel konumuz çalışıp çalışmama durumu..
birde foto işini konuştuk ..biz stüdyoda çektiricez kızlar nur fotorafçılık şehremindeymiş yeri sitesine baktım fena değil en azından bizim burdaki fotoculara göre daha iyi oldukları kesin..
iyiyim kuzum bomba gibiyimhafta sonunun gelmesi beni çooook mutlu ediyo,sinemaya yarın gidicektik kardeşimle iptal oldu bugün gidiyoruz yarın nişanlımla takılcezz :) bu aradaaaaa net açılmışşşşşşşşşşşşşşşşşş :) :) bizim mutlu prens yani babam ödemiş sonunda bu akşam ve yarın girerim bol bol innnşalllaahhhhhh
gnaydın kuzum,tıbbi sekreterlik diye geçiyo adı,kursları var katılıyorsunaldığın sertifika ile başvurularını yapabiliyorsun diye biliyorum ben,belediye işinde de bi arkadaşım 6 ay beklemişti tanıdıkları olduğu halde,tanıdık olmadımı çook zor ama başvur canım bi araştır,ben bide şey duymuştum işkurun kursları oluyormuş meslek eğitimi tarzında o kurslara katılınca sana para ödeniyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama bir araştır istersen
evet canm bulunduğun ildeki işkura git bir araştır sor varsa işkurun meslek edindirme kurslarına katıl bazıları garantili oluyor ben muhasebe kursuna katılmıştım günlük 15 tl veriyolar hiç yoktan :) yada halk egitim de de var ama ben onu pek garantili bulmuyorum özellerde var tabi ne kadar doğru bilmiorum ama ben işkurdayken bilgi vermek amaçlı başka bir kurum gelmişti 2 milyardan bahsetmişlerdi 2.milyar veriyosun ve sana eğitimini öğretiyolar 6 ay gibi bir sürede seni yetiştirip hazır olmanı sağlıyorlarmış falan falan ama sana tavsiyem en iyisi işkurun kursu varsa açılmışşa ona katılman hem paranı alırsın hem sertifika ordda edindiğin dosluklarda ayrı br güzellik :)
ohhhhhh süperrrrrr işte buna cokkksevindim bizi ekle artıkkkk bende mutluyummm bütün hafta kapı dısarı cıkmadımmm bugün pınarcımlada bi aksilik cıkmazsa bulusucaz inş.. cok heyecanlıyımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?