2012' de yazın evlenecekler

ohhhhhh süperrrrrr işte buna cokkksevindim bizi ekle artıkkkk bende mutluyummm bütün hafta kapı dısarı cıkmadımmm bugün pınarcımlada bi aksilik cıkmazsa bulusucaz inş.. cok heyecanlıyımmmmmmm

benim yerime de gezin canım mimar kemalettin tarafına mı gideceksiniz?ben daha ilk gelinlik denememi yapmadım belki pazar günü bi aksilik olmazsa benimkiyle gideriz denemek için birkaç yere

benim yerime de gezin canım mimar kemalettin tarafına mı gideceksiniz?ben daha ilk gelinlik denememi yapmadım belki pazar günü bi aksilik olmazsa benimkiyle gideriz denemek için birkaç yere

Buseferlik seni affediyoruz birdahakine ne yap et gel ona göreee sanırım o tarafa gidicezzz buarada canım bu asagıda düğün gün sayacı var ya ticker mıydı neydi adı onu banada yapıversenize yaa pınarcım biara yapmıstı ben gene yapamamıstımm bede istiyorummm

tamam canım yapayım yazı olarak ne yazayım yada benimki gibi boş mu kalsın?

Merhaba kizlar, nasilsiniz?

Lavanta canim is konusundan bahs etmissin. Ben de calismayi istiyorum insaAllah bir is bulabilirsem. Ki mecburen calismam gerekiyor cünkü biz en fala bir sene sonra kredi cekip kendi evimizi almayi düsünüyoruz bu yüzden birikim lazim :) Hayirlisi canim insaAllah güzel bir is nasip olur hepimize. Burada da is kur var. Eger 6aylik bir calisma süren varsa o zaman yardim hakkini kazaniyorsun. Kursa onlar gönderebiliyorlar seni. Ben uzun zamandir is kurdayim ama ne hikmetse bi türlü bir kursa gidemedim :)

Birde o dedifin fotografci nerde canim istanbulda heralde dimi? Nisanlima ben o bi tane fotografciyi anlattim. Oda sen istersen olur dedi ama bir de stüdyolara soralim dedi. Neden bosuna iki misli para ödeyelim dedi. Bende dedim ama dis mekan daha güzel olur sen yinede bi arastir dedim. Bakalim arastirmaya vakti olmaz onun kesin :)

Birde dün gece yine facten bir fotografciya yazdim kampanyasi varmis 600TL ama yol parasi muhtemelen 200-250TL arasi olacakmis onu bugün söyleyecekti göya ama henüz haber gelmedi. Bakicaz artik.

Üstelik balayi masraflari da olacak kizlar. Balayi icin söyle ortalama bi fiyat söyleyebilirmisiniz?

yolcu

canım benim googledan bak nur fotorafçılık çapa yaz sitesi çıkıyor zaten üstelik dış çekimde var ama dış çekimsense ben stüdyolarını daha çok beğendim örneklere bakabilirsin...

600 tl 600 adet foto çok cnm ya hani 300 tl olsun 200 foto olsun 100 foto olsun ama 600 tl çok geldi açıkcası bizde balayı istiyoruz hani hem fotoyo dünya para hem balayına ne bileyim..hoşuma gittiği için resimler farketmez benim için ..

kızlar ben balayı için deniz değilde böyle güzel bi gezi istiyorum mesela nevşehir o balonlara binmek o evlerede gezmek daha iyi gibi geliyor zaten biz erdeğe yakınız bi haftasonuda kaçarız denize hani daha romantik bi balayı önerileriniz varmı?ama aşkımda fethiye taraflarını istiyor bana kalsa turlarla yurtdışı bile isterim vize olmayan biyerçok romantik sakin curcunalı bi balayı istemem kafa dinlemelyim düğün stresini atmalıyım kızlar tavsiyede bulunun:26:

yolcucum birde benim 4 senedir çalışma sürem var ama ne yazıkki sigortam olmadığı için bu sayılmaz heralde..nasıl yani kurs falan yardıme dip gönderiyor denk nasıl geliyor karışık geldi açıkcası..benim çalışıp çalışmam durumum çok gerekli değil hani durumlar iyi ama daha rahat yaşamak her istyediğimi daha rahat almak için istiyorum ben birde iğneli epilasyona gidicem kocacığım hangi birini ödesin zaten 1,5 yıl kadar kirada oturucaz belkide uzayabilir bu durum..allah yuva kuranların kirada olanların yardımcısı olsun inşallah.

çok güzelmiş güle güle kullanın canım...ne kadar aldınız ben bembeyaz yatak odası istiyorum inci takımı var işte onu çok beğeniyorum ama bakalım belki daha neler görürüm beğenirim bana belli olmaz ama koyu renk istemiyorum siyah venge gibi..

şimdi benim canım arkadaşım haziranda evlendi nişanlılık süresinde hep konuştuk mobilya baktık o hep siyah beyaz alıcam derdi çünkü kahve rengibi turuncu rengini faan sevmezdi ama gelin görünki eşyalar alınırken kremle kahve aldı mobilyaları koltuklarıda açık kahve ve turuncu en sevmediğ renklerle döşedi evini bende hep bembeyaz istemişimdir olurda simsiyah yaparsam şaşırmam

birde çatal için fiyatları iyide 12 kişilik çatal bıçak takımın varsa içinde oluyor zaten tatlı çatalları istersen ektra masraf yapma varsa eğer

Canim yatak odasinin fiyati komple 4600TL nakit 4000TL ödedik biz. Bu fiyati belki daha farkli yatak odalarida alinabilir. Ama abartiyida sevmiyoruz ikimiz de. O yüzden bu bizim icin tam idealdi. Siyah beyaz olusu da cok hosumuza gitti Ama gercketen öyle oluyor. Aklinda bi fikir var bi hayal var ama gidip gerceklerini gördügün zaman bam baska bir sey ortaya cikiyor :) Cünkü ben de hep bem beyaz bir oda hayal etmistim :)

Canim ama bu yukarda ki soruyu ben tam anlamadim? :44:

birde çatal için fiyatları iyide 12 kişilik çatal bıçak takımın varsa içinde oluyor zaten tatlı çatalları istersen ektra masraf yapma varsa eğer

Var canim takimim. Ama ben bunlari günlük kullanmak icin düsünmüstüm aslinda. Gerek olmaz mi sence? Yani bizim suan kendi evimizde tatli catallarina cok gerek duyuluyor o yüzden almayi düsündüm :)

Var canim takimim. Ama ben bunlari günlük kullanmak icin düsünmüstüm aslinda. Gerek olmaz mi sence? Yani bizim suan kendi evimizde tatli catallarina cok gerek duyuluyor o yüzden almayi düsündüm :)

herkesin kullanım durumuna göre değişir cnm ben 12 kişik tam takım aldım birde hani şu cokerin saplı 6 kişilik çatalı kaşığı var..başkada almak istiyordum sonrada düşündüm taşındım ne gerek var zaten önceden aldıklarım ı beğenmiyorum onları eskisitp ihtiyaç olursa sonra taksitle falan alabilirm yeni yeni hem modaya uygun..şuan için lazım olurmu pek düşünemiyorum evde ihtiyaç olmuyor ama sizin evde lazım oluyormuş çok pahalı değil ama sen bilirsin ben kendi açımdan düşünüp öyle yorum yapıyorum ama pişman olmanıda istemem hangisi aklına yatıyorsa.şimdi biz kocacığımla 1 süre o saplıları kullanırız 6 ay 1 sene artık gittiği yere kadar sonra direk tam takımı açıcam hani çok yıpranırlarsa misafir için tekrar alıcam zaten hemen bişey olmuyor ki kendi kuzenim öyle 12 kişilik bi aldı hala kullanmadı teyzem birde ona ayrı 12 kişilik kullanmalık aldı birde o saplılardan vardı çok fuzili gördüm yazık bekliyor öyle köşede diye ben kendime almaktan vazgeçtim..bu benim kendi fikrim seni etkilemek istemem cnm..ama bana benim bu fikrim değişebilir daha mantıklı bişey duyarsam birde çok sıkıcı oldum kendim yazarken sıkıldım yaaa

cnm kurs olayını anlamadım iş kura gidiyorsun eğer 6 ay çalışmışlığın varsa onlar seni kursa gönderiyor ama senin şansına kurs denk gelmedi ..ben öyle anladım daha doğrusu kavrayamadım ama neyse zmanı gelince iyice araştırırım çünkü ist.da giderim kursa şuan çalışıyorum vakt yok

şey birde yatak odanı ben çok beğendim cnm..fiyat konusundada aşağı yukarı böyle fiyatlar zaten en düşüğü 3,500 dan başlıyor sanırım bakalım bizde bi halletsek nasıl bişey beğenicem evim nasıl olucak çok merak ediyorum..

Hm aslinda dogru sende haklisin. Günlük ckb takimim da var ama onlarin tatli catallari yok. Ki yani yeni evli olacam ilk bir sene zaten calisirsamda insaAllah cok nadir misafirim gelir. Kaynanamlari misafirden saymiyorum onlar zaten anne baba olacak

Canim is kura gelince. Bizim burda söyle bisey var. Eger issizsen ve daha önce en az 6aylik bir calisma sürecin oldu ise issizlik parasi (yardimi) amla hakkini kazaniyorsun. Is kur sana devamli sirketler firmalar gönderiyor buraya cvini birak surayi ara burayla görüs diye. Ayrieten kendin ayda 4 yada 6 sirkete firmaya cv birakmak zorundasin. Belli bir süre sonra hala is bulamadiysan sana en uygun olan kursa gönderiyolar seni. PC kursu olabilir, ingilizce kursu olabilir, kücük cocuklari olan anneler icin yarim günlük kurslar olabilir. Benide bir sene sonra bir kursa gönderecektiler ama tam o sirada ben bir aylik staj yapabilecegim bir sirket bulmustum böylelikle kursa gitmedim. Maddi desetegi 6ay calismisligin varsa daha önce kesin kez aliyorsun kursa git yada gitme bunu demek istemistim canim :) Biraz karisik oldu :)

Ve yatak odasina gelince begenmene sevindim gercekten cünkü bende cok begeniyorum hehe :) Evet fiyatlar gercekten 3500TLden asaga degil. InsaAllah icine sinen mobilyalari alirsin canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…