ohhhhhh süperrrrrr işte buna cokkksevindim bizi ekle artıkkkk bende mutluyummm bütün hafta kapı dısarı cıkmadımmm bugün pınarcımlada bi aksilik cıkmazsa bulusucaz inş.. cok heyecanlıyımmmmmmm
benim yerime de gezin canımmimar kemalettin tarafına mı gideceksiniz?ben daha ilk gelinlik denememi yapmadım belki pazar günü bi aksilik olmazsa benimkiyle gideriz denemek için birkaç yere
Buseferlik seni affediyoruz birdahakine ne yap et gel ona göreee sanırım o tarafa gidicezzz buarada canım bu asagıda düğün gün sayacı var ya ticker mıydı neydi adı onu banada yapıversenize yaa pınarcım biara yapmıstı ben gene yapamamıstımm bede istiyorummm
tamam canım yapayım yazı olarak ne yazayım yada benimki gibi boş mu kalsın?
boş kalsın kuzumm daha iyi tarihi biliyorsun zaten dimi
yolcucum birde benim 4 senedir çalışma sürem var ama ne yazıkki sigortam olmadığı için bu sayılmaz heralde..nasıl yani kurs falan yardıme dip gönderiyor denk nasıl geliyor karışık geldi açıkcası..benim çalışıp çalışmam durumum çok gerekli değil hani durumlar iyi ama daha rahat yaşamak her istyediğimi daha rahat almak için istiyorum ben birde iğneli epilasyona gidicem kocacığım hangi birini ödesin zaten 1,5 yıl kadar kirada oturucaz belkide uzayabilir bu durum..allah yuva kuranların kirada olanların yardımcısı olsun inşallah.
birde çatal için fiyatları iyide 12 kişilik çatal bıçak takımın varsa içinde oluyor zaten tatlı çatalları istersen ektra masraf yapma varsa eğer
Var canim takimim. Ama ben bunlari günlük kullanmak icin düsünmüstüm aslinda. Gerek olmaz mi sence? Yani bizim suan kendi evimizde tatli catallarina cok gerek duyuluyor o yüzden almayi düsündüm :)
Canim yatak odasinin fiyati komple 4600TL nakit 4000TL ödedik biz. Bu fiyati belki daha farkli yatak odalarida alinabilir. Ama abartiyida sevmiyoruz ikimiz de. O yüzden bu bizim icin tam idealdi. Siyah beyaz olusu da cok hosumuza gittiAma gercketen öyle oluyor. Aklinda bi fikir var bi hayal var ama gidip gerceklerini gördügün zaman bam baska bir sey ortaya cikiyor :) Cünkü ben de hep bem beyaz bir oda hayal etmistim :)
Canim ama bu yukarda ki soruyu ben tam anlamadim? :44:
Canım cok sagol ellerine saglık cokk begendimmm bişiler yaptm ama oldumu bilmemmm:44::44:
herkesin kullanım durumuna göre değişir cnm ben 12 kişik tam takım aldım birde hani şu cokerin saplı 6 kişilik çatalı kaşığı var..başkada almak istiyordum sonrada düşündüm taşındım ne gerek var zaten önceden aldıklarım ı beğenmiyorum onları eskisitp ihtiyaç olursa sonra taksitle falan alabilirm yeni yeni hem modaya uygun..şuan için lazım olurmu pek düşünemiyorum evde ihtiyaç olmuyor ama sizin evde lazım oluyormuş çok pahalı değil ama sen bilirsin ben kendi açımdan düşünüp öyle yorum yapıyorum ama pişman olmanıda istemem hangisi aklına yatıyorsa.şimdi biz kocacığımla 1 süre o saplıları kullanırız 6 ay 1 sene artık gittiği yere kadar sonra direk tam takımı açıcam hani çok yıpranırlarsa misafir için tekrar alıcam zaten hemen bişey olmuyor ki kendi kuzenim öyle 12 kişilik bi aldı hala kullanmadı teyzem birde ona ayrı 12 kişilik kullanmalık aldı birde o saplılardan vardı çok fuzili gördüm yazık bekliyor öyle köşede diye ben kendime almaktan vazgeçtim..bu benim kendi fikrim seni etkilemek istemem cnm..ama bana benim bu fikrim değişebilir daha mantıklı bişey duyarsam birde çok sıkıcı oldum kendim yazarken sıkıldım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?