• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

canımm bencee canlıları ne kadar dayanıklı olsada 2 gece dayanmaz tek gecelik bencee onlarr..eğer tek el çiçeği istiosan kesinlikle yapay bişy yaptırmalısın.benim 2 gece olucak cumartesi-pazar ben sadece pazar gecesi için canlı düşünüorum cumartesi kınamda elime çiçek almıcam yada kırmızı güllerden yaptırıcam kırmızı konsept düşünüorum kınama uygun kırmızı gül uyar sanırım.

bende bindallı mı mürdüm ya da mor düşünüyorum...ehh gelin çiçeğimi de öyle düşünüyorum,ayakkabılarımı da inşallah hatta bugün nişanlıma söyledim gösterdim de resimleri netten,süper olur öyle yapalım aşkıcım dedi:69:

bende bindallı mı mürdüm ya da mor düşünüyorum...ehh gelin çiçeğimi de öyle düşünüyorum,ayakkabılarımı da inşallah hatta bugün nişanlıma söyledim gösterdim de resimleri netten,süper olur öyle yapalım aşkıcım dedi:69:

kararlısınnn yanii canım ayakkabılarr morr olucakk öylemiii:12::12:

Kizlar ben cikiyorum film izlicez :) hos sohbetler dilerim iyi geceler simdiden :16: Dipnot: Mobilyalarima bakmayanlar baksinlar :9:

aldım canım mercii :71: Villa Pine Garden canım otel Ağvada

hakketttt kuzumm baktım şimdi bendee iyicee canlı deill yolcunun paylaştıkları..ben onları akşamki modellerden sandım:9:
rosaaam, o pink room un köşesindeki jakuzi ne anam öyleee:52::52: aman sabahlar olmasııııınnnnnn :23::23::23::23:

cümleten merabayın hatunlarıımm :16:

village park otelin adı
özellikle romance rooms favorim:23::23:

$34860_139410969422129_132529850110241_289655_5932957_n.webp

Son düzenleme:
gördüğün gibi sedoşum, ben odanın köşesinde jakuziyi gördüm mü kopuyorum :60::60::60:

selam kızlaarrrr beni mmoralim bozuk yaaa
Nişanlım kaza yapmış bugün,sesi iyi geliyordu ama çaktırmaz o bana
aklım onda kaldııı

rosaaam, o pink room un köşesindeki jakuzi ne anam öyleee:52::52: aman sabahlar olmasııııınnnnnn :23::23::23::23:

cümleten merabayın hatunlarıımm :16:

merhabaaa gasomm hoşgeldin :54:

odalarr faciiaaaaa cannnn yakııooooo vallaaaaa gidecemmmmmmmm billaaaa gidecemmm o jakuzilereee

$23.webp

selam kızlaarrrr beni mmoralim bozuk yaaa
Nişanlım kaza yapmış bugün,sesi iyi geliyordu ama çaktırmaz o bana
aklım onda kaldııı

oo kuşum çok geçmiş olsun, çok şükür en azından konuşabilecek kadar iyiyim diyecek kadar iyiymiş :70::70:

anam anam anam, tukuvazın güzelliğine jakuzinin yakıcılığına bakar mısınıızzz :23::23:

bu arada hoşbulduk canımm :54:

çokk deliii oteller varyaa odalarr çokk güzelllll:23::23::23: ben sanırımm Türkiyede geçiricem ball ayımıııı ball günleriimiii:23::23::16:

Back
X