- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 106
günaydın kızlar naıslsını bakalım..
dün akşam nişanlım düğn solanu için bi araştırmaya girmiş sefaköyde yağmur düğün salonunda bizim istediğimiz tarihler arasında 16 haziran birde 28 nisan varmış nisan erken haziran iyi ama aşkımda herkes tatile gidicek olmaz geç diyor..bakalım klas düğün salonuna ve şölen2 mi ne varmış onlara bakıcaklar arıcaklar bugün ayy allahım yaa heyecanlandım..açıkcası çok abartılı biyer olmasına gerek yok temiz ferah olsun yeterli sonuçta 4 saat durucaz yada durmucaz.ama çok heyecanladım birde kızlar moralim çok bozuk ya kuzenlerimle konuşmuyorum nişanımdan beri konu ise kuaföre çağırmamış arayıp sormamış olmam annem cumartesi akşamı aramış işte konuşmuşlar ben çok hatalımışım ve nişanlanınca havalanmışım..şimdi faceboktan uzun bi yazı yazmayı düşünüyorum ama biyandanda boşver ne halleri varsa görsünler diyorum çok kararsızım neyse temizlik yapayımda geliyorum canım arkadaşlarım benim.![]()
kuzuuum ya sende de var benim gibi fazla duygusallar demek
benimkilerde çeyiz düzmeyi felan daa şimdiden kafalarına koydular diyorum ben karar verip ben çaarcam die..
allah yardımcımız olsun sen duymamazlıktan gel.ama şunu anladımki evlilik stresi denen şey bu akrabalardanmış...