Gelıcez cnm hepımız ustesınden umarım herşey yolunda gıder
öyle canım yaa, burda yer olarak olsun fiyat olarak olsun ev tipi olarak da olsun tercih için alternatif aslında istemeyeceğin kadar çokahhh ıns tatlımmm ya ılk önce ben calısıyor olmycm kociş gecndrcek evi her turlu gecındırır ama benımde katkım olsun ısterım kpss olmassa özele grcm zten bulblrsm
bızım burda cok ıyı guzel evler 7ooden assa degıl valla cnm
ıns tatlım ya yne orası buyuk ımkan cok
pardon sedoşum ya geç yazıyorum, yavruşumla konuşuyodum da telde :)arkasına geçti ya çekiyor teyzeyi off koptum orda bi de annesi geldi açıklayabiliriz diyor hahahaha...
ayy Allah gülmekten ayırmasın valla hiçbirimizi gasom...hadi öptüüüüüm kocamaaan
ay ben arada ona da bakıyorummİffeti hiç kaçırmamm ben
öyle canım yaa, burda yer olarak olsun fiyat olarak olsun ev tipi olarak da olsun tercih için alternatif aslında istemeyeceğin kadar çok
bu da güzel bir avantaj aslında
siz buraya taşınsanıza çağlam yaaa
ne güzel olur kızzz
pardon sedoşum ya geç yazıyorum, yavruşumla konuşuyodum da telde :)
ay sorma, annesinin o telaşlı hallerine de bayılıyorum zaten
görüşürüz canım sedoşumm
ay ben arada ona da bakıyorumm
ne çok dizi seyrediyomuşum ben yaa
hatunlar ben kaçıyoruum, uyuyayım en iyisi
bugünkü nüfus memurluğu imtihanımdan sonra -ki memurların hepsi ayrı gerizekalıydı- bir de sgk imtihanım var, bakalım keyfim yeterse yarın oraya gidicem
ama en geç birkaç gün içinde gitmem lazım, poofff
devlet dairelerini sevmiyorum ya, hepsi ayrı birer imtihan gibi ya, sınıyolar insanın sabrını
neyse gece gece sinirlenmiyim, zor unuttum zaten akşam
neyse yavrular cümleten hayırlı geceleerr
hatunlar ben kaçıyoruum, uyuyayım en iyisi
bugünkü nüfus memurluğu imtihanımdan sonra -ki memurların hepsi ayrı gerizekalıydı- bir de sgk imtihanım var, bakalım keyfim yeterse yarın oraya gidicem
ama en geç birkaç gün içinde gitmem lazım, poofff
devlet dairelerini sevmiyorum ya, hepsi ayrı birer imtihan gibi ya, sınıyolar insanın sabrını
neyse gece gece sinirlenmiyim, zor unuttum zaten akşam
neyse yavrular cümleten hayırlı geceleerr
kızlaaaaar 7nisan 2012 nişanım 8 eylül 2012 düğünüm için salonum tutulduuuu çok heyecanlıyımmm
benim abimin de ikizleri var. o yüzden genlerde mevcut. inşallah olur. çünkü zaten zor olacak hamile kalmam. o yüzden ikiz olmasını çok isterim. birinci hamilelikten olsa bile ikinci hamilelik şansım yok denecek kadar az. o yüzden inşallah ikiz olur
ağızdan değil burundan gelir o kızlütfen amaaaa Türkçe öğretmeninin yanında bari yapmayınnnnn
3 ziyaretçi
he yuuuuuuuuuuuuu ziyolar sizlerde kımlersınız
Günaydın kızlarrrrr....
Ben size akşam ne dedim, bu kadar kaynatmayın, sabah erken kalkın demedim mi?
Gasomla haber yolladım size o kadar yaa
Ben çayı demledim, sizi bekliyorum ama hala uyuyorsunuz siz yaaa:26:
günaydın şekerim, evet biliyorum, akşam okudum ama tlfdan cwp yazamadım onlara, aklım onlarda kaldı wallagünaydın canımm,onlar anca kalkarlar geç saate kadar kaynatmışlar
günaydın şekerim, evet biliyorum, akşam okudum ama tlfdan cwp yazamadım onlara, aklım onlarda kaldı wallamuhabbet epey koyuydu akşam
Günaydınlarr canlarrrakşam baya kaynatmışsınız kaçırdım
canım benim, bugün de ben seni teselli etmeye çalışayım, gerçi kelin merhemi olsaymış kendi başına sürermiş ama:26:günaydın cnm arkadaşlarım...dün sizlere teselli veriyordum şimdi benim teselliye ihtiyacım var
dün akşam cam da görüşüyorduk işte ben trip attım yüzüne kapattım en çok kızdığı şey ama beni sinir etti de bende hata fevri davramdım konuşmadık hiç aramakta istemiyorum ama yüzüm yok.
buarada benim beğendiğim düğün salonuda 22 nisanda boşmuş.inşallah fiyatta anlaşılırsa orasını istedim olmadı yağmura kaldık..
GünaydınnnnGünaydınlarr canlarrrakşam baya kaynatmışsınız kaçırdım
günaydın cnm arkadaşlarım...dün sizlere teselli veriyordum şimdi benim teselliye ihtiyacım var
dün akşam cam da görüşüyorduk işte ben trip attım yüzüne kapattım en çok kızdığı şey ama beni sinir etti de bende hata fevri davramdım konuşmadık hiç aramakta istemiyorum ama yüzüm yok.
buarada benim beğendiğim düğün salonuda 22 nisanda boşmuş.inşallah fiyatta anlaşılırsa orasını istedim olmadı yağmura kaldık..
bence bekle cnm arama,çünkü senin de canının sıkkın olduğu anlar olabilir ileride böyle bir durum olursa o ararmı bir dene derim ararsa kusura bakma cnm falan derse de konuşursun bende fevri davrandım dersin..ama tabi sen bilirsin cnm..konuyu da tam bilmiyorum birde herkesin verdiği tepkiler farklıdır olaylarda..
deryaw ve lamelif aslında ben fevri davrandım o kadar bişey diyemedi ben hemen kapatıyorum dedim ve kapattım en sinir olduğu şey akşamda çok uykumda vardı zaten yattım uyudum ama hiç dinç kalkmadım..
şimdi arasam ne dicem aramasam konuşularak halledilcek bişey asşında ne bileyim yaa ilk nişanlılık kavgamızı etmiş bulunduk..ben kavgaya fırsat vermedim ya arayınca ederiz artık..neyse oldu artık napalım..
kızlar benim çok uykum var .başımı yaslasam uyucam..ben şimdi arasam mı aramasaamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?