2012' de yazın evlenecekler

öyle canım yaa, burda yer olarak olsun fiyat olarak olsun ev tipi olarak da olsun tercih için alternatif aslında istemeyeceğin kadar çok
bu da güzel bir avantaj aslında
siz buraya taşınsanıza çağlam yaaa
ne güzel olur kızzz

arkasına geçti ya çekiyor teyzeyi off koptum orda bi de annesi geldi açıklayabiliriz diyor hahahaha...

ayy Allah gülmekten ayırmasın valla hiçbirimizi gasom...hadi öptüüüüüm kocamaaan
pardon sedoşum ya geç yazıyorum, yavruşumla konuşuyodum da telde :)
ay sorma, annesinin o telaşlı hallerine de bayılıyorum zaten
görüşürüz canım sedoşumm

İffeti hiç kaçırmamm ben
ay ben arada ona da bakıyorumm
ne çok dizi seyrediyomuşum ben yaa

Son düzenleme:
hatunlar ben kaçıyoruum, uyuyayım en iyisi

bugünkü nüfus memurluğu imtihanımdan sonra -ki memurların hepsi ayrı gerizekalıydı- bir de sgk imtihanım var, bakalım keyfim yeterse yarın oraya gidicem
ama en geç birkaç gün içinde gitmem lazım, poofff
devlet dairelerini sevmiyorum ya, hepsi ayrı birer imtihan gibi ya, sınıyolar insanın sabrını
neyse gece gece sinirlenmiyim, zor unuttum zaten akşam

neyse yavrular cümleten hayırlı geceleerr

cnmmmmm nısanlımın işi burdaaa aslına bakarsan dusunduk bılıyomusun hıc te bellı olmaz hayırlsı.
Hadı ıns imtihanlardan kolayca cıkarsın öpyrm senı ıyı uykulr bebş

iyi uyu canımcım çıkıorum bende uykum yok ama boynum ağrıdı çokk..huzurlu geceler herkesleree

Günaydın kızlarrrrr....
Ben size akşam ne dedim, bu kadar kaynatmayın, sabah erken kalkın demedim mi?
Gasomla haber yolladım size o kadar yaa
Ben çayı demledim, sizi bekliyorum ama hala uyuyorsunuz siz yaaa:26:

kızlaaaaar 7nisan 2012 nişanım 8 eylül 2012 düğünüm için salonum tutulduuuu çok heyecanlıyımmm

hayırlı olsun bubaburburcumm çok sevindimmm

inşallah olur canım ikiz bebek çok tatlı oluyo gerçekten çook seviyorum genlerde de varmış,ihtimali yüksek yani umarım olur..

ağızdan değil burundan gelir o kızlütfen amaaaa Türkçe öğretmeninin yanında bari yapmayınnnnn

he yuuuuuuuuuuuuu ziyolar sizlerde kımlersınız

çok güldüm sabah sabah yaa ve ilk defa geçmişi tam okudum ben o hap map olaylarını hiç düşünmemiştim yaa bi de o çıktı bak şimdi ben bilmiyorum ne yapıcam,bir konuşalım biz bu konuyu bakalım

Günaydın kızlarrrrr....
Ben size akşam ne dedim, bu kadar kaynatmayın, sabah erken kalkın demedim mi?
Gasomla haber yolladım size o kadar yaa
Ben çayı demledim, sizi bekliyorum ama hala uyuyorsunuz siz yaaa:26:

günaydın canımm,onlar anca kalkarlar geç saate kadar kaynatmışlar

günaydın cnm arkadaşlarım...dün sizlere teselli veriyordum şimdi benim teselliye ihtiyacım var

dün akşam cam da görüşüyorduk işte ben trip attım yüzüne kapattım en çok kızdığı şey ama beni sinir etti de bende hata fevri davramdım konuşmadık hiç aramakta istemiyorum ama yüzüm yok.

buarada benim beğendiğim düğün salonuda 22 nisanda boşmuş.inşallah fiyatta anlaşılırsa orasını istedim olmadı yağmura kaldık..

Son düzenleme:
canım benim, bugün de ben seni teselli etmeye çalışayım, gerçi kelin merhemi olsaymış kendi başına sürermiş ama:26:
biz de hala konuşmadık, çok kötüyüm yani
kızdırdıysa trip atmakta haklısın ama tabi konuyu bilmeden de yorum yapmıyım tatlım

Günaydın canım .. Ayyy bu erkek milleti hepsi aynı hiç kadın ruhundan anlamıyolar bide anlattığımız halde anlamıyolar ya gelde sinirlenme
Braz sular durulsun sende oda duramıcak nasılsa yumuşarsınız tatlım merak etme

deryaw ve lamelif aslında ben fevri davrandım o kadar bişey diyemedi ben hemen kapatıyorum dedim ve kapattım en sinir olduğu şey akşamda çok uykumda vardı zaten yattım uyudum ama hiç dinç kalkmadım..

şimdi arasam ne dicem aramasam konuşularak halledilcek bişey asşında ne bileyim yaa ilk nişanlılık kavgamızı etmiş bulunduk..ben kavgaya fırsat vermedim ya arayınca ederiz artık..neyse oldu artık napalım..

kızlar benim çok uykum var .başımı yaslasam uyucam..ben şimdi arasam mı aramasaamı

bence bekle cnm arama,çünkü senin de canının sıkkın olduğu anlar olabilir ileride böyle bir durum olursa o ararmı bir dene derim ararsa kusura bakma cnm falan derse de konuşursun bende fevri davrandım dersin..ama tabi sen bilirsin cnm..konuyu da tam bilmiyorum birde herkesin verdiği tepkiler farklıdır olaylarda..

doğru cnm şimdiden tepkilerimi bilsin ileride alışkanlık yapmasın..

Bencede biraz bekle canım belliki canını sıkmış sende öle yapmışsın biraz naza çek kendini bişey olmaz sen bide bizi görsen

aramadım aramıcam o arasın bakalım ne zman arıcak ..

dişçiden randevu almam gerekli daha sonra sgk sigorta iptali yapıcam dilekçe kağıdınıda kaybetmişim..

deryaw naptınız düzeltebiidniz mi aranızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…