Kızlarr mobilyalara bakıyorumda şimdi bu yatak odasına bayıldımm bittiiiimmmm sizce nasılll ?
Selam kızlarrr nasılsınızz
ben bi mobilyacıda çook benzerini gördüm cnm birebir,kahve rendi tahta kısımlarını gerçekte gidip görünce belki beğenmeyebilirsin,bizde çünkü kataloktaki resminde böyle görmüştük gerçekte daha farklı değişik gelmişti,ama güzel ve kullanışlı bence :)
hoşgeldin prenses sen nasılsın
Seamm hoşgeldin bizim kızlarraa bi haller olduuu
İyiyim canım bende ayılmaya çalışıyorum gece kaynıyodu burası
Kara bulutlar dolanıyo ama hadi hayırlısı :18:
arama bakalım canım, biraz bekle...aramadım aramıcam o arasın bakalım ne zman arıcak ..
dişçiden randevu almam gerekli daha sonra sgk sigorta iptali yapıcam dilekçe kağıdınıda kaybetmişim..
deryaw naptınız düzeltebiidniz mi aranızı
güzel bence canım, fiyatı ne kadarmış?Kızlarr mobilyalara bakıyorumda şimdi bu yatak odasına bayıldımm bittiiiimmmm sizce nasılll ?
pınarcım selam canım, gece iyi kaynattınız walla, faceyi de geç gördüm, kk yı okudum ama yorum yapamadım, içim gitti wallaSelam kızlarrr nasılsınızz
hayırlı olsun Nowbende 2012 Haziranda evleniyorummm inşAllah... :)
hayırlı olsun Now
arama bakalım canım, biraz bekle...
yok walla, bizim aramız hala kötü...
dün gece mesaj attı ama aramadı, ben arayayım die ayak yaptı tlf kapatıcam az sonra fln die ama yine de aramadım ben, tamam iyi geceler dedim sadece...
kesin küplere binmiştir...
güzel bence canım, fiyatı ne kadarmış?
pınarcım selam canım, gece iyi kaynattınız walla, faceyi de geç gördüm, kk yı okudum ama yorum yapamadım, içim gitti walla
hayırlı olsun Now
bende 2012 Haziranda evleniyorummm inşAllah... :)
Evet nazar değdi galiba :44:
arama bakalım canım, biraz bekle...
yok walla, bizim aramız hala kötü...
dün gece mesaj attı ama aramadı, ben arayayım die ayak yaptı tlf kapatıcam az sonra fln die ama yine de aramadım ben, tamam iyi geceler dedim sadece...
kesin küplere binmiştir...
güzel bence canım, fiyatı ne kadarmış?
pınarcım selam canım, gece iyi kaynattınız walla, faceyi de geç gördüm, kk yı okudum ama yorum yapamadım, içim gitti walla
hayırlı olsun Now
selam arkadaşlar ben geldim . bir konu açtım yatak örtüsüyle ilgili bi soru sordum doğru durust cevap alamadım. Sizler yardımcı olur musunuz bana. yatak örtülerinizi aldınız mı?
Teşekkür ederim.. Dini nikahım var ama resmi nikah düğünde olacak :) Dinen evliyim aslında yani
anladım canım, ben de bi model beğendim, netten foto bulursam ekliyim bak, fikir olur belki...Bende beğendim canım fiyatarına bakmıyorum biz hazır almıcaz yaptırıcaz ben sadece model seçmeye çalışıyorum
ahahah walla yetişilecek gibi değildi heeHayırlı olsun canım
Malesef
Hem burdan hem faceden yetişilmiyodu
canım benim bence yatak örtünü de o ölççüye göre diktir... standartlar küçük gelebilir.. battal boyların da tam ölçülerini bilmiyorum... hem diktirirsen istediğin gibi bişey olur... ben diktireceğim mesela... linenste bi model beğendim, 1000tl dedi yatak örtüsüne...Sağol canım şimdi benim şöyle bir sorunum var. nişanlım çok uzun 2 mtreye yakın ben onun boyuna gurban olayımneyse konumuza gelirsek şimdi yataklar standart 2 mt biz 2.15 gibi yaptıracağız karyolayı. ben yatak örtümü alacağım ama yatak ortuleri standartmı oluyo alırsam kısa gelir mi biçimsiz durur mu bilmiyorum. Az para da değil alıp işe yaramazsa napıcam sonra. Fikir verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?