2012' de yazın evlenecekler

Kızlarr mobilyalara bakıyorumda şimdi bu yatak odasına bayıldımm bittiiiimmmm sizce nasılll ?

Eklentiler

• $ipek mobilya.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 18
Kızlarr mobilyalara bakıyorumda şimdi bu yatak odasına bayıldımm bittiiiimmmm sizce nasılll ?

ben bi mobilyacıda çook benzerini gördüm cnm birebir,kahve rendi tahta kısımlarını gerçekte gidip görünce belki beğenmeyebilirsin,bizde çünkü kataloktaki resminde böyle görmüştük gerçekte daha farklı değişik gelmişti,ama güzel ve kullanışlı bence :)

Canım biz hazır almıcaz model bakıyorum sadece renginii flan istediğimiz gbi yaptırcaz

Peki bunlarr nasılll ???

Eklentiler

• $gokce-yatak-odasi.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 19
  • $zumrut-yatak-odasi-takimi.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 18
  • $damla-yatak-odasi-takimi.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 18
arama bakalım canım, biraz bekle...
yok walla, bizim aramız hala kötü...
dün gece mesaj attı ama aramadı, ben arayayım die ayak yaptı tlf kapatıcam az sonra fln die ama yine de aramadım ben, tamam iyi geceler dedim sadece...
kesin küplere binmiştir...

güzel bence canım, fiyatı ne kadarmış?

Selam kızlarrr nasılsınızz
pınarcım selam canım, gece iyi kaynattınız walla, faceyi de geç gördüm, kk yı okudum ama yorum yapamadım, içim gitti walla

bende 2012 Haziranda evleniyorummm inşAllah... :)
hayırlı olsun Now

selam arkadaşlar ben geldim . bir konu açtım yatak örtüsüyle ilgili bi soru sordum doğru durust cevap alamadım. Sizler yardımcı olur musunuz bana. yatak örtülerinizi aldınız mı?

Bende beğendim canım fiyatarına bakmıyorum biz hazır almıcaz yaptırıcaz ben sadece model seçmeye çalışıyorum

bende 2012 Haziranda evleniyorummm inşAllah... :)

Hayırlı olsun canım

Evet nazar değdi galiba :44:

Malesef

Hem burdan hem faceden yetişilmiyodu

selam arkadaşlar ben geldim . bir konu açtım yatak örtüsüyle ilgili bi soru sordum doğru durust cevap alamadım. Sizler yardımcı olur musunuz bana. yatak örtülerinizi aldınız mı?

hoşgeldin canım,elimizden geldiğince oluruz tabi,ben aldım yatak örtümü

Sağol canım şimdi benim şöyle bir sorunum var. nişanlım çok uzun 2 mtreye yakın ben onun boyuna gurban olayım neyse konumuza gelirsek şimdi yataklar standart 2 mt biz 2.15 gibi yaptıracağız karyolayı. ben yatak örtümü alacağım ama yatak ortuleri standartmı oluyo alırsam kısa gelir mi biçimsiz durur mu bilmiyorum. Az para da değil alıp işe yaramazsa napıcam sonra. Fikir verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.. Dini nikahım var ama resmi nikah düğünde olacak :) Dinen evliyim aslında yani

Bende beğendim canım fiyatarına bakmıyorum biz hazır almıcaz yaptırıcaz ben sadece model seçmeye çalışıyorum
anladım canım, ben de bi model beğendim, netten foto bulursam ekliyim bak, fikir olur belki...

Hayırlı olsun canım

Malesef

Hem burdan hem faceden yetişilmiyodu
ahahah walla yetişilecek gibi değildi hee
faceden güzel olmuş ama, bi akşam ben varken de kaynatalım hee ben biraz geç kaldım, millet kk'ya kaçmıştı geldiğimde..

canım benim bence yatak örtünü de o ölççüye göre diktir... standartlar küçük gelebilir.. battal boyların da tam ölçülerini bilmiyorum... hem diktirirsen istediğin gibi bişey olur... ben diktireceğim mesela... linenste bi model beğendim, 1000tl dedi yatak örtüsüne... ama annemin kuzeni aynısını dikecek bana

Bende yatak örtümü aldım fakat ebatlarını bilmiyorum eğer 2 metre ve siz 2,15 yaptırıcaksanız bence özel diktirtir.gerçi diken yerler varmıdır bilmiyorum ama fikir sadece garantiye almak açısından çok pahalılar çünkü 550 tlye aldık biz.

Deryaw inş.atlatırız kazasız belasız şu kavgayı benimkide hala aramadı benden bekliyor sanırsam

lamelif bence koyu renler toz açısından çok zor annemin yatak odası takımı wenge ve aman yarabbim toz toz birde ferah göstermiyor istersen dana tatlı kahve tonlarına bakabilirsin inş.gönlüne göre bulursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…