yatak örtüsü nereye diktirilir ki hiç bilmiyorum:26: üstelik istediğim model dikilir miki. Zaten ben çok pahalıya kaçamam yatak örtüsüne 500 lira veremem okadar eksiğim varken mümkün değil
Herkese merhabalarrrr ben cok hastayım dünden beri kızsal durumlardan ötürü fenayım anlıcagınızz hiç keyfim yk dün biara okuyayım dedim kacırdıgım sayfaları okuyamadan kapattım yine bugünde aralarda fırsat buldukca okuyayaım bari baya birikmiş yine bende inş. biran önce toparlarım kendimide yine katılırım aranıza kuzularımm kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
erkek tarafı alıyor zaten bizde adet öyle bornoz yatak örtüsü uyku seti battaniye fln aldılar bana..sende yatak örtünü çok cafcaflıdeğilde sade bişey düşünsen şimdi sana yanlış bilgi vermek istemem ölçülerden hbrm yok çünkü
yatak örtüsü nereye diktirilir ki hiç bilmiyorum:26: üstelik istediğim model dikilir miki. Zaten ben çok pahalıya kaçamam yatak örtüsüne 500 lira veremem okadar eksiğim varken mümkün değil
anladım canım, ben de bi model beğendim, netten foto bulursam ekliyim bak, fikir olur belki...
ahahah walla yetişilecek gibi değildi hee
faceden güzel olmuş ama, bi akşam ben varken de kaynatalım heeben biraz geç kaldım, millet kk'ya kaçmıştı geldiğimde..
canım benim bence yatak örtünü de o ölççüye göre diktir... standartlar küçük gelebilir.. battal boyların da tam ölçülerini bilmiyorum... hem diktirirsen istediğin gibi bişey olur... ben diktireceğim mesela... linenste bi model beğendim, 1000tl dedi yatak örtüsüne...ama annemin kuzeni aynısını dikecek bana
bende zaten maksimum 250 tl butçe ayırdım yatak ortusune eskiden o fırfırlı olanlardan almak isterdim ama hem kullannalr memnun değil hem çok pahalı. İyide canım bunların hiç payı yok yerde sürünmüyor bizim yatağa baya kısa gelir sanırsam
kızlaaaaar 7nisan 2012 nişanım 8 eylül 2012 düğünüm için salonum tutulduuuu çok heyecanlıyımmm
Gözün aydın canımm hayırLı oLsunNerede tuttunuz saLonu??
Pınarcımm bende bugun ekLedim çeyiz topiğime aynı inekLi su kapLarından bende aLdımm çok tatLıLarrGüLe güLe kuLLan ciciLeriniii..
inşallah canım yaa, hepimiz atlatalım hayırlısıyla bu kötü günleri...Deryaw inş.atlatırız kazasız belasız şu kavgayı benimkide hala aramadı benden bekliyor sanırsam
geçmiş olsun tatlımHerkese merhabalarrrr ben cok hastayım dünden beri kızsal durumlardan ötürü fenayım anlıcagınızz hiç keyfim yk dün biara okuyayım dedim kacırdıgım sayfaları okuyamadan kapattım yine bugünde aralarda fırsat buldukca okuyayaım bari baya birikmiş yine bende inş. biran önce toparlarım kendimide yine katılırım aranıza kuzularımm kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
walla ben bursadayım canım, dikilen yerler var burada ama fiyatı hakkında bilgim yokyatak örtüsü nereye diktirilir ki hiç bilmiyorum:26: üstelik istediğim model dikilir miki. Zaten ben çok pahalıya kaçamam yatak örtüsüne 500 lira veremem okadar eksiğim varken mümkün değil
inşallah, hepimizin canımgününüz güzel geçsin hanımlar
ben de bu tarz bitane günlük aldım, ama tüllülerden de alacağım bitane...Mrb benim evli iki ablam kabarık büyük yatak örtülerini kullanmanın zor oldugunu ve okadar cok para vermenin cok gereksiz oldugunu söyledi 150 tl su tarz örtü aldım düsünürsenEki Görüntüle 293142 Eki Görüntüle 293141
hoşgeldin canımGünaydın kızLarr..Ben bi geçmişe bakıp geLiim
Bu arada çeyiz konuma ekLedim resimLeri..bakmak isteyen oLursa buyursun efemmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...enin-ceyiz-icin-aldiklari-5.html#post21797923
hoşgeldinnnngecelerin kuşu geldiiiiiiiii
sibelim izmirde şirinyerde yatak örtüsü diken bir yer biliyorum ama fiyat konusunda sıkıntılı olabilir ,çok güzel ürünleri var ama
güle güle kullan canım cicilerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?