- Emoji Skoru
- 16
- Puanlar
- 318
olunca oluyo valla çağlam, biz de bir kez oldu ama o on günün sonunda da herşeyde bir hayır var demiştim
şöyle ki, çalışıyodum o zamanlar ve şirketimizde halletmemiz gereken temizlememiz gereken pürüzlerimiz vardı
ve bunu sadece fabrika müdürüm ve ben halledebilirdik, bir de bir arkadaşımız bana yardım ediyordu
yani 2 erkek ve ben, 1 hafta boyunca fabrikada sabahladık, bazı geceler 2ye 3 e kadar bazı geceler 5e kadar çalıştık
beni eve bırakıyodu müdürüm, 1-2 saat uyuyup tekrar işe gidiyodum, çok zor bir 10 gün geçirdik (hatta benim kalp rahatsızlığım o dönemden sonra çıktı, o denli zordu yani)
neyse tesadüf o ya, tam da o dönemde başka bi sebepten aramadık birbirimizi, benim zaten onu arayacak vaktim de yoktu, o da inadından aramamıştı ama eğer o ara görüşüyo olsaydık kesin ayrılırdık biz, çünkü ben işimi bırakamazdım, yani bana güvenen patronumu ve müdürümü ben kalamam yapamam deyip bırakamazdım, o da ya işin ya ben derdi ve biz ayrılırdık yani
ona 1 sene sonra söyledim o dönemde benim nasıl çalıştığımı falan, çok kızdı, bir daha sakın demişti
hatta o gecelerden birinde gece 4te müdürümle kınacı ya (ünlü bir işkembeci) gittiğimizi falan bilmiyo halabilse yeminle boşar beni
![]()
Sölicem seni enişteye
hersey yolundaaaaa pınarım ama özlem mahvedıyorrrrrrrrrrr cok özluyorum cok gercı bıtdı artık özlem askerlk konularını hc acmak ıstemıyorum gercekten herkes bu ne güç dıyor ama ALLAH sabrnı verıyor kısa dönem yapıcaksa hıc sorun dgl cnm uzunsada sabrnı verıyor hem gıdıp görursunde dogu olmzsa.
Allah nasip ederse kısa dönem yapcak canım