- Emoji Skoru
- 1.158
- Puanlar
- 133
ne demek şekercim, Allah dermansız dert vermesinInsaAllah canlarim insaAllah. Bu aksami sabirsizlikla bekliyorum kaynimdan yeni bi haber var mi diye. Özel hastaneye gidecektiler. Hayirlisi insaAllah. Gasoline zeynep türkiyeye gelecegim icin cok seviniyorum. Son geldigimde cok yogun ve stresli gecmisti hersey. Nisanlimin ve benim üzerimde büyük bi baski vardi. Bu sefer o kadar yogun olmayacak kis zamani tatil niyetinde olacak insaAllah :)
Dün bana destek oldugunuz icin tesekkür ederim canlar. Gercekten büyük bir sok atlattim diyebilirim.
oh ne güzel, memleketinde kısa bir tatil yapmış olacaksın :114:
bana da öyle geldi elifcimKızlar bellonadan şu yatak örtüsünü çok beğendim ama 700 TL biraz pahalı geldi sanki bana![]()
anladım canım, sen bilirsin tabi :114:cnm evet çok iyi fikir ama o fotocuyu beğendim ben stüdyo fotoları güzel diye istemiştim nişanlımda beğeniyormuş kuaförde hadi oralardan olsun dedik hem siz oaraları biliyorsunuz ben sefaköy ü hiç bilmiyorum sanırım bilende yoktur topikte kimse bana akıl veremez hem sen ordasın maşallah bilmediğin bişey yok ondan cnm benim..
ayrıntılı bilgi için çok teşekkürler harikasın yaa![]()
rica ederim canım benim ne demek yaa