• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

p11309958sqac1rwnx.jpg
[/url][/IMG]

buyrun kızlarrrrrrr bize gelin haydeeeee:38: şimdi fırına vercemm sıcağıyla kaşarları da tarım üstüne,o arada çayı koyuyum sabahlayalım:1:

Bana bi dilim uzatsana giii :56:

günaydın kızlar sedoşum gece kuşum ve tüümm örtmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım :16:size bi şiir yazıcaktım bi sitede bu yorumu gördüm koptum gülmekten

ögretmenim lütfen bizi bırakmayın ben ve arkadaşlarım sizi çok seviyoruz hatta benle ilknur sevgiliyiz lütfen bizi bırakmayın çünkü biz çooooooooooooooook ögretmen degiştirdik ama en sevdigimiz ögretmen sizsiniz bis ilknurla 1.sınıftn beyri sevgiliyiz lütfen

bizi yan yana ötutturun sevgilerle deniz berkant ayaz ögretmen adı:fikret temizyürek
sevgili adı:ilknur sert
ögrenci adı:deniz berkant ayaz

adamın amacı farklı:9::9: bizi yan yana oturtun diyo yaa :27::27: hey allahım yaa

:9::9::9::9::9::9: Ayyy bunada koptum yaa :37:

kızlar bakın ben böyle gardop yaptırsam nsıl buna etejer beyenemem yada gardrobun yanlarınıda beyaz yaptırım aynasınıda bronz ayna kullanırım arada 2 ad.gümüş çıta geçer böyle olursa şık olur gibi geliyor ama bilemiyorum işte ben bembeyaz istiyorum ne bileyim size resim ekliyorum en güzelli hangisi $2011-Yılı-En-gözde-Raylı-Dolapları.webp $57813_2011-Elbise-dolabı-modelleri-5-450x339.webp $estetik-gardrop.webp $gardrop-modelleri2-150x150.webp $gardrop-modelleri7_tn.webp Eki Görüntüle 294662

Hadi gözünüz aydin :nazar:

hehehhe sağol canım... annem diyor ne aldın kız yine,dedim baaak anahtarlık aldım..valla delisin diyor nasıl da düşünüyorsun böle şeyleri:9::9:
sanki ev almış gibi sevindimmmmm:9::9: inşallah Allahım o günleri de nasip eder:9:

kızlar bakın ben böyle gardop yaptırsam nsıl buna etejer beyenemem yada gardrobun yanlarınıda beyaz yaptırım aynasınıda bronz ayna kullanırım arada 2 ad.gümüş çıta geçer böyle olursa şık olur gibi geliyor ama bilemiyorum işte ben bembeyaz istiyorum ne bileyim size resim ekliyorum en güzelli hangisiEki Görüntüle 294657 Eki Görüntüle 294658 Eki Görüntüle 294659 Eki Görüntüle 294660 Eki Görüntüle 294661 Eki Görüntüle 294662

2. ve 5. diyoruuum kuzum...

kızlar bakın ben böyle gardop yaptırsam nsıl buna etejer beyenemem yada gardrobun yanlarınıda beyaz yaptırım aynasınıda bronz ayna kullanırım arada 2 ad.gümüş çıta geçer böyle olursa şık olur gibi geliyor ama bilemiyorum işte ben bembeyaz istiyorum ne bileyim size resim ekliyorum en güzelli hangisiEki Görüntüle 294657 Eki Görüntüle 294658 Eki Görüntüle 294659 Eki Görüntüle 294660 Eki Görüntüle 294661 Eki Görüntüle 294662

Beyazların hesi çok şık çok güzel canım nerenin bu mobilya

hehehhe sağol canım... annem diyor ne aldın kız yine,dedim baaak anahtarlık aldım..valla delisin diyor nasıl da düşünüyorsun böle şeyleri:9::9:
sanki ev almış gibi sevindimmmmm:9::9: inşallah Allahım o günleri de nasip eder:9:

Nolcak canim olsun o kadar :) bende bazen öyle sacma sapan seyler aliyorum ki olsun keyifli oluyor ama :9: insaAllah o günlerde nasip olacak canim benim insaAllah hepicigimiz o anahtarlikla üzerinde kendi evimizin anahtariyla dolasacagizzz :31:

gasom şu divan mobilyanın takım fenaymış valla süpeer ama dolabın ortasındaki o boş yer var ya süs,fırın gibi geldi bana:9::9:

Dağıtıma çıktı benımkı ama daha gelmediii :14:

Kekimi çırptım geldimmm :10:

Eki Görüntüle 294671
gelir kuzum merak etmeee...
süper görünüyor gerçekten nasıl yaptın kız o deseni ayy anlat bizee:52: eline sağlık ciciiim:16:
Nolcak canim olsun o kadar :) bende bazen öyle sacma sapan seyler aliyorum ki olsun keyifli oluyor ama :9: insaAllah o günlerde nasip olacak canim benim insaAllah hepicigimiz o anahtarlikla üzerinde kendi evimizin anahtariyla dolasacagizzz :31:
amiiiin inşallaaaah canım beniiimmm:16:

Ay gasom o yatak odasi sahaneeee :nazar:

Lamelif canik herkes kendi kesesine göre alis verisini yapacak iste bi sekilde. Bizde fiyat konusunda bayagi bir dikkat etmek zorundaydik. Ama cok pahali olmayan ve cok güzel olan takimlarda var eminim bulacaksiniz sizde :nazar:
ben de beğendim canımm :114:

vuu değişikkkk ışıklı felann :52:
:1::1::1:

Bayılldımmm bu modeli çalabilirrimmmm daha güzelleride varsa tabi onlarıdaa biz hazır almıcaz çünkü yaptırıcazz :9::9::9:
ne güzel çal tabi, madem yaptıracaksın dolabın içini istediğin gibi yaptırısın ne güzel, benim için gardrobun içi çok önemli :114:

gasom pınarım rosam anahtarlıklarımız geldiiii:8::8:
benimki hala dağıtımda yaaa :10::10::10:
nasıl peki? iyi mi? güzel mi? hoş mu? :9:

hımm güzellermiş canım aynalı aynalı :114:

Dağıtıma çıktı benımkı ama daha gelmediii :14:
Kekimi çırptım geldimmm :10:

Eki Görüntüle 294671
oo eline sağlııkk :56:
ben de yapıyorum böyle şeyler kekin üstüne kakaolusuyla, aşkım diyoki "aşkım ebru mu çalıştın kekin üstünde" :9::9:

Gasocum sağol çok teşekkür ederim canımm :D
ne demek canım :112:

Back
X