• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

bendee özledim kuzucumm yaa..pek bi yoğundum bu aralar bide bacağımı sakatladım uyuyodum genelde kucağımdaydı pc bakıp çıkıodum kaldıramıodum belimi yazmak için.

iyiyiim canım saoll :9: düseldi düseldii bi daha bozulacak zamanımıs bile geldiii:9: sende iyisin dimi canım:54:takip ettim gerçi yazılanları pek bi yaramazlık yok gibii forumdaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
yavruuu çok geçmiş olsuunn :71::71:

güzel geceler şekerler. ne alemdesinz bakiiim
iyi geceler şeker :112:
iyidir senden?

selamlar kızlaaar:16::16:

ben gördüm lavantacım yaa,bayımıştım bende:9::52:ya sanırım kadifeydi o elbise kollarıda tüldü.ben kadife diye hatırlıyorum:52:

kız şu süt helvası Bursada un,yağ,süt,şekerle falan yapılan uzayan helvadan mı,ondansa çok güsel o yaaa:52:

çok şükür canım,sevindim:16: geçmiş olsun kediciğeee:52:
amanın da amanın kim gelmişşşş, sedoşum gelmiişşş :16:

ay demeyin şöyle gece gece helvaydı, süttü şekerdi undu amanııınnn :56::56:

yavruuu çok geçmiş olsuunn :71::71:

iyi geceler şeker :112:
iyidir senden?

meraktan çatlıyorum işte bende ne olsun canım:9:

abimle kocişim yemekteler kızlar. iş yapacaklarmış birlikte. ayyy ne işi çok merak ediyorum. bana bişey anlatmadılar. abim inşaat mühendisi tamam alakalı meslekleri ama ne yapacaklarkiiii. yengem de bilmiyorum dedi. çatlıycam:52:
hayırlısı olsuuun

canımmmm...:16:

valla böle yaptıklarında hem kuşkulanıyorum kendimden hemde hevesim bitiyo:31::31::31:

canım baktın mı benim gösterdiğime:3:
aaa bitmesin yavru hevesin, bikaç kişi ilgilenmiyo diye geçmesin hevesin falan :16:

ooo daha neler paylaşıcaz, ne hazırlıklar yapıcaz heyecanla :52:

meraktan çatlıyorum işte bende ne olsun canım:9:
çatlama canım işte, biri müh. biri mimar değil mi, biri bi bina çizer diğeri yapar :1:
yani heralde böyle bişeydir :))

aaa bitmesin yavru hevesin, bikaç kişi ilgilenmiyo diye geçmesin hevesin falan :16:

çatlama canım işte, biri müh. biri mimar değil mi, biri bi bina çizer diğeri yapar :1:

ama iş konusunda hiç anlaşamazlar onlar. o yüzden şaşırdım çok

olmuyo canım hele akraba olunca.....

gasom pijamam gelmiş bugün,altı çok güsel bol bol rahat rahat büyük beden almıştım çünkü netten alınca bazen küçük oluyor kendi bedeninde söylesende...ama üstü acaip büyük oldu yaa:1: yani düşün bana büyük olduuu:9::9:

anlaşma zamanları gelmiş demek ki :112:
hele işin ucunda para olunca herkes er geç anlaşır canım :1:

haklısın tabi dokunur da, boşvereceksin kuzum artık yapacak bişey yok :50:

yok bu öyle bi iş deil bence. mümkün değil yani asla anlaşamazlar. para konusuyla hiç ilgisi olamaz. hiç ihtiyaç yok iki tarafta da. daha önce çok konuşuldu iş falan olmadı yapamadılar. bence iş falan değil. benle ilgilidir

gasom pijamam gelmiş bugün,altı çok güsel bol bol rahat rahat büyük beden almıştım çünkü netten alınca bazen küçük oluyor kendi bedeninde söylesende...ama üstü acaip büyük oldu yaa:1: yani düşün bana büyük olduuu:9::9:

nerden ne aldınız bakim hemen istiyom resim:8:

ahhahahaha kuzum nolur kızma güldüm diye ama son cümlene çok güldüm yaaa
tatlısın kızım sen :9::9:
güle güle giyin tatlım yaa :32:
bişey dicem, morhipodaki pijama mı bu? eğer öyleyse, kalın mıydı kumaşları ya? fotoğraflara yakından bakınca sanki kumaşı normal gibi geldi, yani sanki kalın değilmiş gibi ama emin de olamadım :26:

yok bu öyle bi iş deil bence. mümkün değil yani asla anlaşamazlar. para konusuyla hiç ilgisi olamaz. hiç ihtiyaç yok iki tarafta da. daha önce çok konuşuldu iş falan olmadı yapamadılar. bence iş falan değil. benle ilgilidir
canım Allah daha çok versin tabi de herkesin paraya ihtiyacı vardır :114:
kiminin bir miktar dahasına, kiminin daha daha fazlasına :114:

senle ilgiliyse de eğer güzel bişeydir inşallah :70:

:1::1::1:
çok acayip süper pijamalar :9::9::9:

QUOTE=Gasoline;21934642]canım Allah daha çok versin tabi de herkesin paraya ihtiyacı vardır :114:
kiminin bir miktar dahasına, kiminin daha daha fazlasına :114:

senle ilgiliyse de eğer güzel bişeydir inşallah :70:

:1::1::1:
çok acayip süper pijamalar :9::9::9:
[/QUOTE]

haniiii nerde nerdeee:9::9:

tamam canım koyayım resim önceden koymuştum zaten köpüşlü pijamam:52:
ahhahahaha kuzum nolur kızma güldüm diye ama son cümlene çok güldüm yaaa
tatlısın kızım sen :9::9:
güle güle giyin tatlım yaa :32:
bişey dicem, morhipodaki pijama mı bu? eğer öyleyse, kalın mıydı kumaşları ya? fotoğraflara yakından bakınca sanki kumaşı normal gibi geldi, yani sanki kalın değilmiş gibi ama emin de olamadım :26:
yok ne kızcam canım yaaa:9:
limangodan aldığım,morhipodan değil hani köpüşlü olan..altı yumuşacık,kumaş olan sert olanlardan değil pamuklu bölee beğendim,belki üstünü anneme bırakırım ama altını bırakmam asla...
$1CAUANGIS.webp bu kızlar pijamam ahım şahım bişey diil ama:9::9:

bubaburum bunlar değil süper olan pijamalar ama altı benziyor,kızların beğendikleri cıvıl cıvıl renkli onlar başka sitedeydi:52:

tamam canım koyayım resim önceden koymuştum zaten köpüşlü pijamam:52:

yok ne kızcam canım yaaa:9:
limangodan aldığım,morhipodan değil hani köpüşlü olan..altı yumuşacık,kumaş olan sert olanlardan değil pamuklu bölee beğendim,belki üstünü anneme bırakırım ama altını bırakmam asla...
Eki Görüntüle 299277 bu kızlar pijamam ahım şahım bişey diil ama:9::9:
heeee tamaaamm :114:

ay ne güzel yumoş yumoş giyersin artıkın :9:

Back
X