• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

bu ne yaaa benim elimi attığım yerler kuruyor hep ben yorum yapınca herkezzz kayboluyorrrr :1::1::1::1:

Merhaba Kızlar Herkeze Hayırlı Cumalar diliyorum Önceliklee...

Ayy Gasom inş. geçerim bu sefer yaa her seferinde Yusuf'a "merhaba gene ben geldim biraz takılalım sınav bitince ben gidicem" demek kötü bir duygu

Tabi Fırat ile yazdıklarını da okudum :1: daha önce rastlamamıştım karikatürüne ya da okumuşumdur da hatırlamıyorum bende hemen google amcama sordum

Gerçekten komik bir bebeymiş.. insan buna çükünü keserim dese..her şeyi yaptırır..Sünnet olmuş mu ki acaba kendisi ? Bilgini var mı ki?? :1::1::1:
canımm geçeceksin inşallaahh, yusuf u pas geçip sınavın hakkından geleceksin :1:

hahha fırat konusunda uzmanımız sedoş, ben ondan öğrendim bu veledi, o bilir bak sünnet olup olmadığını, ama zannetmiyorum, çok kıymetli anacım bunun şeyi elletmez kimseye :9::9:

bi kere aşkım beni izmire gittiğimizde cafe la cigaleye götürmüştü. çok beğenmiştim. alsancakta. yılbaşında özel şeyleri varmı bilmiyorum ama hoş bi restorantdı. yemekler şarap falan güzeldi. ortam da güzeldi
havincim merak ettim sen nerelisin ya? tahmin ettiğim bikaç yer var ama bakalım tutcak mı :1:

Canımcım işte onu bende bilmiyorummm :1: kızlarrr bi el atınnda bi karar verelim ayol gasocummm, lavantacımm hiç anlamam bu organize işlerinden :1::1:

hahha durun kız daha var :1:

nisanda değil miydi ilk düğünümüz? hele bi nisan gelsin, hallederiz inşallah hepiciğini :32::32:

canımm geçeceksin inşallaahh, yusuf u pas geçip sınavın hakkından geleceksin :1:

hahha fırat konusunda uzmanımız sedoş, ben ondan öğrendim bu veledi, o bilir bak sünnet olup olmadığını, ama zannetmiyorum, çok kıymetli anacım bunun şeyi elletmez kimseye :9::9:

:124: elletmesse asıl o zaman düşer çükü :124:

:26: şey yani sünnet omlası lazımmm :1:

burdayıs şekerim :3::3:
canım sıkılıyo yaa akşam olsun istiyorum artıkınnn püfff :97: :97:

sıkılmasın canın falan iki lafın belini kıralımm şimdi içimizde olmayan Cuma sendorumu içimize sokma... zaten c.tesi günleri çalışıyorum ve bu duruma uyuz oluyorummm :47:

:124: elletmesse asıl o zaman düşer çükü :124:

:26: şey yani sünnet omlası lazımmm :1:
hahhha tamam kızlar şu kelimeleri yazıp durmayın, sipaydi gelip yine azarlicak :9::9::9:

Bi bilişte bilir hep Fırat :1:

En kötü küfürleri de bok,göt,sıç,:1::1::1::60:

:9::9: dün okuduğum ilk karikatürde bunlar vardı süperdi yaa,
bi yandan bunları düşünüyo bi yandan tööbe többe innaatayna diyo sonra yine bunları söylüyo :9::9: manyak yaa :9:
tam arada kalmış :9:

hahha durun kız daha var :1:

nisanda değil miydi ilk düğünümüz? hele bi nisan gelsin, hallederiz inşallah hepiciğini :32::32:

tamam canım dğru sen öle diyosan öledir hehehe :9::9:

Bi bilişte bilir hep Fırat :1:

En kötü küfürleri de bok,göt,sıç,:1::1::1::60:

hahahah :60: :60:

sıkılmasın canın falan iki lafın belini kıralımm şimdi içimizde olmayan Cuma sendorumu içimize sokma... zaten c.tesi günleri çalışıyorum ve bu duruma uyuz oluyorummm :47:

Tamam kız sakin ol kızma bak firata söylerim seni hee :52:
al bendende okadar canım bende öğlene kadar çalışıyorum cumartesi günleri püüfff :50:

havincim merak ettim sen nerelisin ya? tahmin ettiğim bikaç yer var ama bakalım tutcak mı :1:

anam bursalı. babam istanbullu. köken teee sivaslı canım

beni merak edenler albüme bakın bi yavruşlar

benim sivas gürünlü bir arkadaşım var benziyosunuz birbirinize, böyle siyah saçlar kaşlar burun falan baya benziyosun ona :112:

Allah sahibine bağışlasın :114:

benim sivas gürünlü bir arkadaşım var benziyosunuz birbirinize, böyle siyah saçlar kaşlar burun falan baya benziyosun ona :112:

Allah sahibine bağışlasın :114:

benim saçlar kızıl gözler yeşil canım. doğal kızılım. bu en kötü fotom. kociş buna izin verdi o kadar

Back
X