evet bebişim doğal kızıl ve yeşil gözlüyüm
kızlar siz varken bidaha koycam o zaman görürsünüz
havincim sabırsızlıkla bekliyoruzz ben yokken yapmayın ama ona göreee
İzmirli arkadasımmm hosgeldinnn aramızaa biz bulusup gidiyoruz senide alırız birgün dolasırız hepberaber sen dert etmenetten baktığım kadar sadece, bu hafta fikir edinmek açısından bi alsancak yapıcaz kabarık olmayan bi model düşünüyorum umarım herşey istediğim gibi olurr çok ince fikirliyim çokk :))
gecmiş olsun rossam yaaa özletme kendini birdaha bukadar nazardırr walla bi kursun döktürr ayolllayyyy gasommmsormaaa sormaaaa
üzerimde bir karabulutlar dolaştıki sağlık yönündenn ayy ayağımı sakatladımm demiştim zaten onun üstünee üşütmüşüm böbreklerim sancılandı iğneler ilaçlarr bugün anca iyiyim arada geliordum yazıordum cevabı görmeden çıkıodum.halsizlik çok fazlaydııı ne yedim,ne içtim,ne uyudumm
![]()
27 Mayıstaaaaaa bu Kır Bahçesindeee evleniyorummmmm
buaradaaaa saolunda mikemmellll maviş mavişş bayıldımmm hayırlı ugurlu olsunnn
Eki Görüntüle 300950 Eki Görüntüle 300951 Eki Görüntüle 300952 Eki Görüntüle 300953 Eki Görüntüle 300954 Eki Görüntüle 300955 Eki Görüntüle 300956
KızLar SeLamm..
Dün bi çıktım evden daha yeni geLdim =) AnnemLe haLı bakmaya die cıktık yatak örtüsü aLdım
Akşam da kociş ben kuzeni kocası MusaLLat 2 'ye gittik...15dksı hariç hiç beğenmedim fiLmi..Sonra da kuzenine geçtik onLarda kaLdık...Daha yeni geLdim eve..
SizLerde ne var ne yok??
Hosgeldinn lilamm güle güle kullannnn