hadi yaa, arabada çıkarma işi de mi yemedi, tüh
annen beni duysa döver heralde
ben hiç takmamak için elimden geleni yapıcam, benim annem karışmaz, hatta takmamı istemez, ablam kuzenlerimin çoğu da takmadı zaten
ama benim pek kıymetli nişanlım sırf bana inat olsun diye, hayır bağlicaksın arabada çıkarırsın diyo
ay çok sinir oluyorum yaaa
Allah da sana yardım etsin kuzum yaaa
ya bak bişe demiyim bişe demiyim diye tutuyorum kuşum ama dayanamicam şunu dicem artık
kimse onlar, -ki kim olduğu hiç farketmez büyük küçük- her fırsatta sana evlen de gör gününü diyen herkesin oraya gelip ağzının ortasına çarpmak istiyorum artık heeee
yeter be, ben şiştim burda
duyma kızım sen kimseyi boşver valla, değmez onlar için bir damla gözyaşına da astığın suratına da değmezler valla, boşver yaaa
aaaa çok sinirlendim valla, gelir döverim kızım ben onların hepsini, bak senden çok da büyüğüm, ablan sayılırım valla getirtmesinler beni oraya heeeeee
wuu çok sinirlisin bugün gosom korktumm valla
banada öyle diyen çok oluyo evlende gör diye biz evlendikte noldu flan sanki onlarla aynı hayatı yaşıcaz hey allahım ya duymuyorum artık kimseyiii bi kere yaptım ben o yanlışı
bu arada 6 günün sonunda 4 aydan gerşye sayıcam allahım sen yüzümü zü kara çıkartma yarabbim...
çok mutlu olalım yarabbim..
o kadar herkes evlende gör gününü diyor ya allahın sen o günleri gösterme ..mutlu huzurlu kafamızın rahat olduğu günleri göster..
burda dertlerimi paylaştığım tüm arkadaşlarıma mutluluk ver benide ayırma yarabbim.
yok kıızz bugün sinirli falan değilim
sen de beni öcü belliceksin
aksine iyiyim şükür :114:
ama lavantamın meselesi uzun zamandır böyle, gerçi artık çok takmıyo çok şükür
ama yani kızın burnundan getirmeye çalışanı çok malesef
ben de epeydir bişey demiyodum hani kızın da canını sıkmayayım diye ama tutamadım sonunda
hahahha mucckktakılıyorum tabisi ne öcüsü aşk olsun
iyi yaptınn vallahi yürüü bee Allahına kurban gaz verim biraz
Selam geçmişe bakamadım kusra bakmayınnnn
Yosun777 bugün bana ulaşmalısın!!!!!!!!
Selam KızlarNasılsınız? Offff bugün ne yoğun bir gün benim için
Selam geçmişe bakamadım kusra bakmayınnnn
Yosun777 bugün bana ulaşmalısın!!!!!!!!
selam pazartesi sendromu işte püffsen nalısınnn?
gazin çok geçmiş olsun ufacık ağrılara bile dayanamıyorum ben gelip geçiyor Allah sabır versin Tatlımm... Nazardan nazardann
Lavantacım bu didişme böyle gider benim annemde böyleydi ben sinir oldukça daha çok yapardıı ama artık yapmıyorr ara ara söylüyor böyle şeyler ama duymazdan geliyorum artık
artık nişanlandın eve hiç sahip çıkmıyorsun falan diyor bende yap yap bıktım artık napim? hele o evlende görürsün diyenlerr beni tümden sinir ediyor. en son geçen akşam ablam yaptı onu bana bende aferin abla aferin güzel temennilerin için tşkler bişe demiyosan kapatmak isityorum falan dedim.. sonra aradı da gönlümü aldı..
Lavantacım bu didişme böyle gider benim annemde böyleydi ben sinir oldukça daha çok yapardıı ama artık yapmıyorr ara ara söylüyor böyle şeyler ama duymazdan geliyorum artık
artık nişanlandın eve hiç sahip çıkmıyorsun falan diyor bende yap yap bıktım artık napim? hele o evlende görürsün diyenlerr beni tümden sinir ediyor. en son geçen akşam ablam yaptı onu bana bende aferin abla aferin güzel temennilerin için tşkler bişe demiyosan kapatmak isityorum falan dedim.. sonra aradı da gönlümü aldı..[/B]
aa banada hiç hizmet yapmıyorsun diyor..tamam biraz savsaklmaış olabiirm ama 4 ay gözünü kapatabilir..hiç elbebek gülbebeklik dönemi yaşamadım hep dram hep dram yeter be
mahsuna söylücem (kırmızıgül) beni dram dizilerinde kadrolu olarak çalıştırsın çok güzel oynarım
Kızlar Komedisiniz ya
artık bu gün bitsin yaa akşam olmak bilmedi zaten oturamıyorum yürüyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?