- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
Kesinlikle canım pazar günü çeyiz almasam bile beğendiklerimi çekip paylaşıcam sizlerle güzel fikir oluyor ve insana bir heves geliyor :))
süper, bekleriz o vakit

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle canım pazar günü çeyiz almasam bile beğendiklerimi çekip paylaşıcam sizlerle güzel fikir oluyor ve insana bir heves geliyor :))
Bende balcova üçkuyular :))ama bucaya gelip giderim cok bir organizasyon yapalım izmirli kızlar ne dersiniz :)
teşekkürler canlarım çok güzel bi takım tavsiye ediyorum şiddeettlerenkleri burda soluk gözüküyo ama normalde çok hoş renkleri bebek yeşili ve bebek pembesi pasta servis tabakları kelebek şeklinde çoookk tatlı yaaaa
![]()
Bende hataydayım canlarım.
Bende balcova üçkuyular :))ama bucaya gelip giderim cok bir organizasyon yapalım izmirli kızlar ne dersiniz :)
ben aydında yaşıorum izmiri çok seviyorum paşayla çok vakit geçirdik anı biriktirdikk..evimin aksesuarlarını kemeraltından almayı düşünüorum![]()
Sen daha yakınmısın canımBuarada yemeksiz benim aldıgım fiyat ve garden salonu için yemekli daha farklıdır tabi seher hnm var istersen tanıstırırz birgün sizide beraber gidip belki faydası olur
![]()
seher hanım kim canım?
bi gün buluşuruz olmassa izmirli kızlar çeyiz grubu![]()
Düğün organizasyonlarınla ilgilenen kişi canım sahibide fırat bey
süper olur![]()
İnşallah Bahhçe olur yaa ben çok istiyorum orayıııı![]()