2012' de yazın evlenecekler

Bitanecik dostum, canımın içi, kardeşimden öte olan insan 2012'de evlenecekk.. Elimden kaydı gitti bitanem benim:) Şaka bir yana hepp mutlu olsunnn

1 desenle uyumlu yemek takımı var yavrum görmüştüm ben eğer almadıysan onuda alıp takım olrak kullanabilirsin ben herşeyin sadesinden yanayımdır onun için bana göre 2. desen daha sade ve hoş fikrim budur :97:
canım bu markanın bardak takımlarıyla takım yemek takımları da var da ben yemek takımımı almıştım, teyzemle annem yine de alalım diyolar ama bilmiyorum henüz o kısmını
ama benim aldığım yemek takımının deseni şöyle;
en üstteki kase benim yemek takımının kasesi, çizgili desenli yani
sanırım o yüzden 2.deseni almam gerekecek ama 1 de güzel.. :26:
$esse divaa.webp

canım ya bende nette görmüştüm bi sitede bu takımı,bence 1.si çok güsel,benimde kadehleri çok hoşuma gitmişti..
evet canım kadehleri orjinal güzel bir dizaynı var ben de onun için sevdim zaten
sağol canım beğenmene sevindim :71:

canım bu markanın bardak takımlarıyla takım yemek takımları da var da ben yemek takımımı almıştım, teyzemle annem yine de alalım diyolar ama bilmiyorum henüz o kısmını
ama benim aldığım yemek takımının deseni şöyle;
en üstteki kase benim yemek takımının kasesi, çizgili desenli yani
sanırım o yüzden 2.deseni almam gerekecek ama 1 de güzel.. :26:
Eki Görüntüle 269028

evet 1.cisinide ben çok beğendim hatta yemek takımıda çok hoştu ama madem ki senin bu şekilde çizgili yemek takımın kareli desen pek uymaz tatlım onun için çizgili daha güzel olur benimde yemek takımım çizgili bende bardak takımımı cizgili aldım uyumlu oldu canımm:66:

evet 1.cisinide ben çok beğendim hatta yemek takımıda çok hoştu ama madem ki senin bu şekilde çizgili yemek takımın kareli desen pek uymaz tatlım onun için çizgili daha güzel olur benimde yemek takımım çizgili bende bardak takımımı cizgili aldım uyumlu oldu canımm:66:
ohhh sen de güle güle kullan güzelcim :70:
seninkinin resmi var mı?

Back
X