2012' de yazın evlenecekler

kızlar veterınere götürdüm ilaç falan verdi aldık işte başkada bı yardımları bulunmadı ınanın aglamaktan helak oldum kımı ınsanlar guluyor bu kadar hayvan sevgimin merhametımın olmasına ama onlar tabıkı guluncek haldeler...
Atsam atamıyorum işte ama tüm düzenim bozuldu sureklı aglıyor kedi daha cok cok küçük süt içmesini falan bılmıyor yarım saatde 1 saatde uyanıyor elımden hıc bısey gelmıyor çok çağresizim çok:14::14:burası ufak bi şehir oldugu için
kedi barınagı falanda yok olsa götrcem.Bodruma apartmandaklr ragzı cıkmaz tatlım.

hımmm anladım canım...Allah kediciğe de sanada yardım etsin:31: ne desem bilemedim ki:17:

ben kadehte ince uzun ayak seviyorum, bir de kadehin hacmi de çok küçük olmasın istiyorum
yani en azından su kadehi veya kırmızı şarap kadehi kadar olmalı benim için ki içine koyduğum şey 2 yudumda bitmesin
alkol kullanmam ama kadeh seviyorum beeee
bardağı da viski bardağı gibi kendisi alçak, tabanı yüksek olmasın istiyodum
istiyorum da istiyorum yani :9:
ne çok şey istiyorum dimi ıncık cıncık :9:
pek bildik bi marka değil ama işte ancak bunu bulabildim bu isteklerime uyan :9::9:
2 desen arasında karar veremedim, bir de resimde göründüğü gibi mor değil tabi ki :) en sondaki resmi o yüzden ekledim
Eki Görüntüle 269023 Eki Görüntüle 269026 Eki Görüntüle 269024 Eki Görüntüle 269025 Eki Görüntüle 269022

bende ıkıncısını begendım masada acayıp guzel durur

önemlı olan marka olması degılkı sen begendıkten sonra :61:

hem cok sey var marka olmayıpta harıkalar yaratan:1:

bızlerın ıhtıyacı hıc bıtmezkı ama olacak okadar ev dösicez:66:

iki ay dinlenmek çok güsel olur,inş.gerçekleştirebilirsiniz canım:34:

ben bir aya da razıyım ama nişanlım hırsla çalışıyor. hayır iki aydan az olmayacak kaç yıldır bekliyorum ben senle evlenmeyi delimisin herşey harika eksiksiz olmalı diyo. kendi deliliğine bakmıyo da beni deli yapıyo

ben bir aya da razıyım ama nişanlım hırsla çalışıyor. hayır iki aydan az olmayacak kaç yıldır bekliyorum ben senle evlenmeyi delimisin herşey harika eksiksiz olmalı diyo. kendi deliliğine bakmıyo da beni deli yapıyo

inşallaaah canım,doğru diyor.. ne kadardır bekleşiyorsunuz canım,ayy eskiler gibi sordum kaç yıl bekleştik kaç yıl seviştik derler ya bişi anlatırken:1:

slm kızlar nbrsiniz.
sultanım ekledıgın takım cok guzel bence bole bı setin olması cok ıyı olur tum tencere ıhtıyaclarını karsılar.
aldınmı canım

öyle set olarak görunce ılgımı cektı ama benım hosuma gıtmedı sonradan kafamı karsıtrdı cok basıt geldı gözume bakınınca nette bıraz daha

guzellerını gördum:1: yok almadım ama bakıyorum zaten benımkıyle tartıstık bıraz önce bu esya konusunda:1: bırdaha turkuyeye gelene kadar esya konusu a

acmıcam butun herseyı beraber alacakmısız gerekırse evlendıkten sonra alırız dıyor:1: ılgınc normalde erkek kızın ceyızı olsun ıster benımkı de tam tersı alla alla şastım kaldım valla:1:

kızlar veterınere götürdüm ilaç falan verdi aldık işte başkada bı yardımları bulunmadı ınanın aglamaktan helak oldum kımı ınsanlar guluyor bu kadar hayvan sevgimin merhametımın olmasına ama onlar tabıkı guluncek haldeler...
Atsam atamıyorum işte ama tüm düzenim bozuldu sureklı aglıyor kedi daha cok cok küçük süt içmesini falan bılmıyor yarım saatde 1 saatde uyanıyor elımden hıc bısey gelmıyor çok çağresizim çok:14::14:burası ufak bi şehir oldugu için
kedi barınagı falanda yok olsa götrcem.Bodruma apartmandaklr ragzı cıkmaz tatlım.

selam caglacım ahh canım benım kıyamam hem sana hem kedıcgıe sen uykuya hasret kaldın oda zavallım belkı annesını babasını kardeslerını arıyordur

hıc dısarı cıkartıp gezdırdınmı belkı sesınden felan baska kedıler gelır annesı felan cıkar.

öyle set olarak görunce ılgımı cektı ama benım hosuma gıtmedı sonradan kafamı karsıtrdı cok basıt geldı gözume bakınınca nette bıraz daha

guzellerını gördum:1: yok almadım ama bakıyorum zaten benımkıyle tartıstık bıraz önce bu esya konusunda:1: bırdaha turkuyeye gelene kadar esya konusu a

acmıcam butun herseyı beraber alacakmısız gerekırse evlendıkten sonra alırız dıyor:1: ılgınc normalde erkek kızın ceyızı olsun ıster benımkı de tam tersı alla alla şastım kaldım valla:1:

hepsi öle canım benımkıde ole dıo ama onu dınleyen kım bıldıgımızı okuruz bosver takma kafana

ayyyyyy bugündee giremedim dolduda doldu sayfalar kimbilir neler kaçırdım ya :50::50:herkes iyimi canlar:21::21::21::21::21:

sağolun kızlar. uzun bir tatil düşünüyoruz işlerimzi ayarlayabilrsek. çok sıkıntılı zamanlar geçirdik çünkü. üstüne düğün telaşı. bir de iki ay önce kardeşlerimizi evlendirdik bir yıldır da onla uğraşıyoduk. evlenip çekilcez bir kenara diye umut ediyoruz. planladığımız gibi olursa iki ay yalnız ve uzak olcaz herşeyden eğer olabilirse tabi

oww super bı dugun olacak hatta yılın dugunude denebılır bızler bı gece kına bı gun dugunun telasını yapıyoruz:1::1:

sen full tempoyla gıreceksın yaza o masallah :nazar: balayı ıcın gıdecgınız yer bellımı:61:

inşallaaah canım,doğru diyor.. ne kadardır bekleşiyorsunuz canım,ayy eskiler gibi sordum kaç yıl bekleştik kaç yıl seviştik derler ya bişi anlatırken:1:

biraz karışık bizim o durum. o beni 16 yaşından beri seviyodu. ama ben istemiyodum hayatımda sevgiliye yer yoktu:9: sonra ben de aşık oldum 18imde o da 21 olmuştu. düşün o kadar yıl uğraştı gıkı çıkmadı. ama annelerimiz hastaydı sürekli onlarla ailelerimizle uğraştık yine sevgili falan olmadık. 21ime geldiğimde tam olacaktı aileler kaynaştı annem ona oğlum diyodu annesi bana kızım diyodu artık ciddiyete gider diyoduk tam aşkımızı yaşamaya başlayacaktık ki arka arkaya annelerimizi kaybettik. ve 24 yaşındayım işte. 25te de evlencem. uzun ve dikenli bir yol oldu bizimki. arada pek çok başka olaylar da yaşadık. ama bir kere darılmadık birbirimize hep birbirimizin gözünün içine baktık. pek tartıştığımızı bile hatırlamam yani. allah doğru kişiyi çıkardı karşıma. ilk ve son benim için o

Son düzenleme:
selam kızlar her yerim ağrıyor:14: bilirsiniz ufak kedi buldum dısarıda bırakamıyorum ama dayanılcak gb degıl uyku falan uyutmuyor çok çağresızım benden bşka bakan yok annemler çalışıyor elim kolum bağlandı az önce nişanlımla teldeydım agla agla gözlerim şişti ölmesine göz yumamam ama ben de dayanmıyorum artık sürekli miyavlıyor şırıngayla zar zor süt içirebılıyorum:14::14:
Caglacim aslinda veterinerde tam onun agzina uygun bberon olmasi lazim
Onunla besleyince 3saatte bir falan uyanir, ac oldugu icin de bagirir cunku bilirim siringayla cok zor olur tam doyamaz maalesef sen ne kadar ugrassanda canim benim yaaa
Anliyorum seni merhamet iste, insan yuregi nasil biraksin onu sokaga, Allah yardimcin olsun kuzucum yaa

gasolinecim nereye kayboldun kızzz?
Yatiyorum tatlim ya, simdi de uyumadan tel.den bi bakiyim dedim napiyosunuz diye :)))

hofff bunlar cokkk tatlı ya gasolınım kesınlıkle bunlarda dıktırmelısın yada almalısın sana cok yakısır emınım:70:

ınsan sırf bu önluklerı takmak ıcın mutfaktan hıc cıkmaz:1:
Dimi sultanim yaa, bu onlukleri giyip mutfakta yasamaya baslicam ben bi sure sonra isi abartip, adam beni mutfaktan disari alamicak :9:

selam caglacım ahh canım benım kıyamam hem sana hem kedıcgıe sen uykuya hasret kaldın oda zavallım belkı annesını babasını kardeslerını arıyordur

hıc dısarı cıkartıp gezdırdınmı belkı sesınden felan baska kedıler gelır annesı felan cıkar.

cıkardık cnm ya dişi kediler kokluyo kaçıyor:14::14: ALLAHIM nolur bi çağre .

oww super bı dugun olacak hatta yılın dugunude denebılır bızler bı gece kına bı gun dugunun telasını yapıyoruz:1::1:

sen full tempoyla gıreceksın yaza o masallah :nazar: balayı ıcın gıdecgınız yer bellımı:61:

o kısmına karışamıyorum canım. nişanlım çoğunlukla sürpriz yapar böyle şeyleri. sen karışma ben hallediyorum dedi. delidir biraz:52: öğrenirsem söylerim:34:

Back
X