2012' de yazın evlenecekler

aynen öyle canım, benim kociş de öyle der, evin en güzel odasında oturmayacaksam, en güzel tabaklarda yemeyeceksem niye alıyoruz ki onları dio, haklı... ben de herşeyimi kullanacağım..
şık sofralar kuracağım ben de:1:
neyse kızlar ben kaçtım, iyi akşamlarrr:80:

işte biz de tam olarak aynı şeyleri konuşuoruz, o yüzden kapısı kapalı sadece misafirlerin keyfini çıkaracağı bir salonumuz olmayacak
keyfini bizim de her gün çıkaracağımız bir salonumuz olacak inş. :8::8:

görüşürüz canım :3::3:

Dün kocişle bizde konusuyorduk konu balayından acıldı onunda aklında kıbrıs varmış 23 haziranda düğün kıbrıs olur mu sizce kızlar???

olur tabi. yaz ortasında kıbrısın sıcağı çok aşırı oluyor zaten. haziranda çok güzel olur bence

film izlemicez aşk filmi çekicez kuzularrr:69::69::69:

hayırlısı ile şu nişanı atlatsaydık diğerleride gelirdi zaten düğün işini gelinlikti kınaydı evdi derken çabuk atlatırız gibi geliyor

kızlar ben yemek yapmayı bilmiyorum aşkımda çok düşkün yemeğe görselliğe öğrenmek gibi bi çabada sarfetmiyorum sonum ne olcak bakalım:68:

işte biz de tam olarak aynı şeyleri konuşuoruz, o yüzden kapısı kapalı sadece misafirlerin keyfini çıkaracağı bir salonumuz olmayacak
keyfini bizim de her gün çıkaracağımız bir salonumuz olacak inş. :8::8:

görüşürüz canım :3::3:

anaaaaaaa nasıııı yaneeee:53::53::53::53: misafir yemek takımlarınızımıı kullancanızzz ayolll hepppp:53::53: bende vitrin mitrin istemiorum almıcam yemek masasıı yemek takımlarının konulduğu bi dolap gibi bişy varyaa ondan alıcam camsız ama düz spor bişy bidee antika arabalarım var onları koyacağım o tek kapılı vitrinlerden bi tane o kadarr

Neyse hastalıkları bir kenara Koyalım sabah sevindirici bir olay yaşadım bizim komsularımız evlenecek kızlara bir eksiklerini sorarlar alırlar oda laf arasında bornoz ihtiyacım oldugunu duymus sagolsun almıs cok sevindim üstümden bir yük daha kalktı ne yalan söyleyim resminide hemen ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyrum canlarım :69::66:
Eki Görüntüle 269286

Rabbim senn beniiim vee tümm 2012 yaz gelincikleriniininnn sağlığını sıhhatini koruuuu...hasta olanlarımıza acil şifalar verrr hemenciikk sağlıklarına kavuştur yarabbiiimmm..::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:hayallerimize nazarsız huzurlaaa kavuşalım inşallahhh:nazar::nazar::nazar:

tchiboda ceket beğendimmmm :53::53::53:çeyiz almaktan kıyafet alamıorum yaaa:43::43::43::43:

nyu : canım güle güle kullan cok sık ....

rosa: Amin... canım güzel duaların için sağol...

rosa: Canım bende aynı dertten yakınıyorum dün anneme siyah bir pantolon beğendim hafta sonu alısverıse cıkınca alalım dedı ne kıyafetı ev kıyafet dolu o paraya ceyızınde eksık olan bırseyı alırız dedı:(((( :43:

rosa: Canım bende aynı dertten yakınıyorum dün anneme siyah bir pantolon beğendim hafta sonu alısverıse cıkınca alalım dedı ne kıyafetı ev kıyafet dolu o paraya ceyızınde eksık olan bırseyı alırız dedı:(((( :43:
evet canım baktım baktım vazgeçtimm....:5::5:

kızlarr iyice muhabbetten koptum haa...

nyucum valla bornozun çok güzel güle güle kullan aranadan çıkmış bi masraf süper olmuş..

gasolinecim bardak takımları çok şık benimki eski model:9::9:ama vitrinde süs yapmıcam kullanıcam onları bende önceden almamış olsaydım kesin karacadan alırdım tabakları ile takım..

çagla çok şrin bardaklar çocuklar içinde iyi düşünmüssün valla denk gelirsem bende alayım iyi akıl ettin :38::38:

lavantacım al benden de o kadar muhabbet almıs basını gıtmıs neresınden yakalarsak artık :)

ben pazar günü eğitim için istanbulda olmam gerekir bursadan kaç saatte otobüsle istanbulda olbilirim nilüfer turizmle gideyim diytorum servisi falan varmıdır?otelim zincirlikuyudaymışta otobis terminalinden zincirlikuyuya nasıl ulaşıcamki

Canım otelinin adı ne adı söylersen yardımcı olmaya calısırım. Buarada kalacagın otelle egeıtım alacagın yer '' zincirlikuyu ile beşiktaş '' cok yakın ulasımın kolay olur

Dün kocişle bizde konusuyorduk konu balayından acıldı onunda aklında kıbrıs varmış 23 haziranda düğün kıbrıs olur mu sizce kızlar???

kıbrıs güzel fikir canım... Bizde akdeniz düşünüyorduk ama nişanlım barcelonayı cok merak ediyormus sahsen bende oyle akdenıze fırsat buldukca gıdebılırız ama barcelona bıraz zor olur o yuzden barcelonaya gıtmeyı dusunuyoruz balayına aslında balayı dedın mı denız kum güneş güzel olur du ama :))

anladım canım, ben güzel şık bir konsol istiyorum sadece, beeeelki bir gümüşlük olabilir ama vitrin almam sevmiyorum hani ondan

canım ben misafir çok severim, zaten kayınvalidemle çok yakın oturucaz, zırt pırt onları da yemeğe çağırırım,
çok severim sofra hazırliyim süsliyim
ben de sürekli benimkine şık sofralar hazırlamayı düşünüyorum:23::23:
o yüzden aldığım tabağı çanağı bardağı sık sık kullanıcam inş.
aldığım en güzel eşyaları niye sadece misafir kullansın ki, biz de kullanıcaz, zaten o güzel günler için alıyoruz ya :21::21::21:

Gasoline: Canım sana katılıyorum bütün eşyalarımı aşkım ve kendım ıcın alıyorum o yuzden once tadını ben cıkarıcam :)

işte farklı şehirlerden bulursanız kocayı böyle zorluklarını çekiyosunuz işte :60::60:
şaka bi yana işin hakkaten zor, Allah yardımcın olsun canım benim, hayırlısıyla yapaydık senin şu nişanı, sonrası kolay :9::9:

Çok akıllıyız :1: balım o yuzden burnumuzun dıbınden degıl turkıyenın bır ucundan koca buluyoruz.. ondan sonra ozledım bu nasıl olucak su nasıl olucak.... Ama olsun sevdıklerımız ıcın deger :)

evet canım baktım baktım vazgeçtimm....:5::5:

Ah ahhhhh bayramda belkım alırız bırseyler ne dersın umut varmı:50:

Ah ahhhhh bayramda belkım alırız bırseyler ne dersın umut varmı:50:

ya varya mağzada görsem o ceketi pat die alırdım düşünmeye fırsatım olmuo mağzalarda :9: ama netten alınca aşamalı ya yok sepete ekle yok karttı yok güvenlik numarası derken vazgeçiveriyorum :9::9:

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum eve gidip duş alıp güzelce uyumayı planlıyorum gerçi kendimi iyi hissediyorum midemde başımda iyi ama çok uykusuzum bi uyuyayım kısmetse

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum eve gidip duş alıp güzelce uyumayı planlıyorum gerçi kendimi iyi hissediyorum midemde başımda iyi ama çok uykusuzum bi uyuyayım kısmetse

İyi akşamlar tatlım kendine dikkat et bende reflü var gaviscon diye bir tablet kullanıyorum ıyı gelıyor bılgın olsun canım yan etkısı yok...

film izlemicez aşk filmi çekicez kuzularrr:69::69::69:

hayırlısı ile şu nişanı atlatsaydık diğerleride gelirdi zaten düğün işini gelinlikti kınaydı evdi derken çabuk atlatırız gibi geliyor

kızlar ben yemek yapmayı bilmiyorum aşkımda çok düşkün yemeğe görselliğe öğrenmek gibi bi çabada sarfetmiyorum sonum ne olcak bakalım:68:
yemek olayı için 1-2 ayını ayırsan yeter yavruşum ya,
annecin sana temel birkaç şey öğretse gersini sen halledersin zaten :34:

anaaaaaaa nasıııı yaneeee:53::53::53::53: misafir yemek takımlarınızımıı kullancanızzz ayolll hepppp:53::53: bende vitrin mitrin istemiorum almıcam yemek masasıı yemek takımlarının konulduğu bi dolap gibi bişy varyaa ondan alıcam camsız ama düz spor bişy bidee antika arabalarım var onları koyacağım o tek kapılı vitrinlerden bi tane o kadarr
canım sen de aynısını istiyormuşsun, konsol ve gümüşlük :7:
ya her gün o ağır yemek takımını kullanamam tabi ki, arada hafta da 1-2 veya ne zaman canım isterse ekstra güzel bir sofra hazırladığımda o takımı da kullanırım hiç düşünmeden
yani misafirden misafire çıkarmam, kendim için de şık sofralar hazırlarım, onu demek istemiştim :112:

nöbeti paylasalım şekerimmm
:34:

olur şekeriimmm :70::70:

ya kızlar bu arada sorucam sorucam sabahtan beri unutuyorum
geçen gün biriniz bir yazı paylaşmıştınız, evlilikle ilgili miydi bir hayatı paylaşmakla ilgili miydi tam hatırlayamadım başlığı şimdi
bulamıyorum o yazıyı yaaa
kaç sayfayı taradım ama göremedim
sevabına kim paylaştıysa tekrar kopyalayabilir mi? bulamıyorum deli olucam ya :84::84::84:
rosa sen miydin kız paylaşan?:26:

olur şekeriimmm :70::70:

ya kızlar bu arada sorucam sorucam sabahtan beri unutuyorum
geçen gün biriniz bir yazı paylaşmıştınız, evlilikle ilgili miydi bir hayatı paylaşmakla ilgili miydi tam hatırlayamadım başlığı şimdi
bulamıyorum o yazıyı yaaa
kaç sayfayı taradım ama göremedim
sevabına kim paylaştıysa tekrar kopyalayabilir mi? bulamıyorum deli olucam ya :84::84::84:
rosa sen miydin kız paylaşan?:26:

yess canım bendim..:12:

Back
X