2012' de yazın evlenecekler

Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu, saçları taralı, dişleri fırçalanmış adamı / kadını sevmek kolaydır.
Aslında aşk, aynı insanı, sabahın körü uykudan uyandırdığındaki en sinirli hali ile de kabul edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla kullanabilmek, diz yapmış pijamalarla kanapede yastıklara sarılıp sızmışken bile şevkatle okşayabilmektir.

Buna katlanamayanlar zaten aşık değillerdir.

Bu durumda evlilik hoşlandığın insana karşı olan duygularını öldürüyor diyebiliriz.

Zira aşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir. Hep beraber olmak istersin. Banyodan gelen su sesi bile onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir. Ütülediğin gömleğin ona ne kadar çok yakışacağını düşünürsün. Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin.

Bin tane ayakkabısı varken binbirinciye sahip olmaktan mutlu olacak diye, istediğin gömleği satın almaktan vazgeçersin.
Zamanla almaktan çok, birşeyler vermekten mutluluk duyduğunu keşfedersin.

Eğer kadın evlilikte ikinize yemek pişirecek, dolabı düzenleyip ütüyü yapacak bir anne olacak görülüyorsa, o kadının saçlarının hiç yağlanmadığı ve adamın geceleri terlemediği düşünülüyorsa, asla kavga edilmeyecek ve lavabo tamir edilirken dahi gülüşüp öpüşülecek zannediliyorsa zaten beklenti bir evlilik değil, bir amerikan filmini yaşamaktır.
Bu hayallerle yola çıkıldığında, damat ilk gece gelinin saçlarından onbin firkete sökmeye çalıştığında, gelin ise damat firketeleri çıkaramayıp "s.... .m böyle kuaförü" diye söylendiğinde, zaten evlilik sandıkları şey çatırdamaya başlayacaktır.

evlilik; sadece aşk değildir. evlilik; ev arkadaşlığı, kankalık, sırdaşlık, ortak hesaba sahip mudilik, ayrı kökenlerin birleşmesi, başı hatırlanmayan bir akrabalık ilişkisidir.
Aşk bu ilişkide tutkuyu sağlar ama zaten tek başına ayakta tutamaz. Aşıksanız ateşli sevişmeler yaşarsınız ama kış akşamları evde konyak içip geyik yapamayabilirsiniz.

Hala canınız sıkıldığında onu değil de annenizi arıyorsanız, yalan olmuştur o evlilik.

Aşk evlilikte gider gelir. halıya kola döktüğünde aşk biter,
ama o, halıyı temizleyebilirse gene aşık olunur. O aradaki sinir evresini aşabilenler ellinci yıla kadeh kaldıranlardır.

Tahammül edemeyenler ise ikinci evlilikten sonra artık evliliğin yalan olduğuna inanacaklardır. Zafer, direnenlerin olur.
:71:

Son düzenleme:
yavru kuşş ancak gırebıldım bugun bı boş olamadımkı aklımda hep burdaydı valla :61:

nasılsın nasılsın gectı gunun:70:
benim günüm belli yavruş yaa, yatarak sürekli bişeyler içerek geçirdim :68::68:

bir de burdaki nöbetçi demirbaş görevimi ifa ettim işte :60::60::60:

sen naptın anlat bakalım, madem o kadar yoğundun haberler sende :)

Son düzenleme:
benim günüm belli yavruş yaa, yatarak sürekli bişeyler içerek geçirdim :68::68:

bir de burdaki nöbetçi demirbaş görevimi ifa ettim işte :60::60::60:

sen naptın anlat bakalım, madem o kadar yoğundun haberler sende :)

ayy kıyamam sen hastaydın demı halen ıyılesmedınmı canım ya kac gun oldu:14:

ne nöbetı benım bısıden haberım yok bana da acıkla lutfen:1:

ne yapıyım sabah arkdsla bulustum sonra ıc camasırı aldım onları barı burdan halledıyım dıyorum :44:

sonra eve geldım hıc yemek yapmayı gözum yemedı gıttım sıcak yemek aldım geldım bu saate kadar da telefon görusmelerı yaptım

sımdı de dondum cay yapıcam kendıme:68:

Son düzenleme:
iyiyim sultanım siz nasılsınız efenim :16:

bende ıyım canım yorucu bı gunun sonunda gırdım buraya özledım sızlerı :61:

ama bugun fazla konusan yok herkes tv dalmıs olabılır:1:

bugun beyaz show baslıyor konularından bırıde denız cakır ve funda arar:66: en cok sevdıgım sanatcılardan bırı:61: hatta ıffet dızısının bas rol oyuncuları da gelıyormus.

iyi akşamlar kızlar:8:
iyi akşamlar sedoşum :70:

ayy kıyamam sen hastaydın demı halen ıyılesmedınmı canım ya kac gun oldu:14:

ne nöbetı benım bısıden haberım yok bana da acıkla lutfen:1:

ne yapıyım sabah arkdsla bulustum sonra ıc camasırı aldım onları barı burdan halledıyım dıyorum :44:

sonra eve geldım hıc yemek yapmayı gözum yemedı gıttım sıcak yemek aldım geldım bu saate kadar da telefon görusmelerı yaptım

sımdı de dondum cay yapıcam kendıme:68:
hahha nöbetçi derken, günün her saati girip çıkıyorum ya buraya, yattığım için devamlı buralardayım, o bakımdan dedimdi :9::9::9:

oh iyi yapmışsın, cicileri de güzel sıcacık gecelerde giyersin artık :23::23::23::23:

bugun beyaz show baslıyor konularından bırıde denız cakır ve funda arar:66: en cok sevdıgım sanatcılardan bırı:61: hatta ıffet dızısının bas rol oyuncuları da gelıyormus.
aa seyredelim barii :8:
annem de zaten şuanda kanald deki diziyi seyrediyo, ben de bilg.dan açtım ntv yi maça bakıyorum arada
3 e bölündüm yani yine :9::9:

bende bugün yine hiçbirşey yapmadım çarşı pazar dolaştım yaa,Allahım ders çalışmaya başlamam lazım,nolur bana ders çalışma azmi veeeeer:68:
annemde beyaz showu izleyelim güsel olacak galiba dedi:1:

iyi akşamlar güselim:16:

hahha nöbetçi derken, günün her saati girip çıkıyorum ya buraya, yattığım için devamlı buralardayım, o bakımdan dedimdi :9::9::9:

oh iyi yapmışsın, cicileri de güzel sıcacık gecelerde giyersin artık :23::23::23::23:

aha anladım sımdı canım gelen gıdenı kontrol edıyorsun ozaman :1:

aynen öyle olur bısı sorcam canım ya bu yataklar 170 2 metremı oluyor yoksa 2 220 mı olur sen nasıl alıyorsun nevresımlerını

bende bugün yine hiçbirşey yapmadım çarşı pazar dolaştım yaa,Allahım ders çalışmaya başlamam lazım,nolur bana ders çalışma azmi veeeeer:68:
annemde beyaz showu izleyelim güsel olacak galiba dedi:1:

iyi akşamlar güselim:16:

owwww gez yaa dugune ne kalmıs hep ders stresı bıjologi bıtırmıssın ne guzel senı havada kaparlar

ne bılıyım sedoşum aslında söyle ferahh bı alana gecsen elıne o testlerı kıtapları alsan bu ısı cözersın sen

ızleyın ızleyın sozounu basaltıyorlar bugun kac haftadır bugunu beklıyorum:66:

Back
X