2012' de yazın evlenecekler

bende yazıldım cnm dershaneye 19 kasımda başlıyorum..hayırlısı diyelim inş istedıgımız puanları elde edebiliriz geçmiş olsun bu arada ben de sana dedğim günün ertesi günü oldum :1:
hayırlısı canım,inş.gereken puanlardan daha da yükseğini alırız:21:
teşekkür ederim balıımmm:16:
İyi Akşamlar Canlarım:69: Nasılsınız? Afiyet olsun çağlacım. ssedoshhum Allah zihin açıklığı versin. Gasolinem ya bu kız lahana krizine sokacaktı bizi:69::60::60::60::60::60::60:
baharcım teşekkür ederiiiim:16:

arada geldim yine :1:

olur mu muuu?? :9: hiç olma mı :))
yavruşum benim çeyizimde şuan 6-7 çeşit reçel var, 2-3 çeşit turşu var
yaz bitiyo diye annemle teyzem aldılar meyveleri sebzeleri, yaptılar sağolsunlar :56::56:

yani olur tabiiki yap yap sen, renkli renkli kahvaltılarınızı şenlendir :66::66::66:

ya evet çok heves ediyorum yapmak için.ve ayrıca canımcım herşeyin doğal olanına yönelmek istiyorum fabrikasyon olmayana. herşeyi yapmak istiyorum datlumm:69::69:
şimdiden başlayayım elma reçeline:34::34::34::34:
kızlar harikasınız yaa,aklınıza neler gelmiş valla..ben hiç düşünmemiştim reçel,turşu falan:1: ellerinize sağlık şimdiden...
ayyyy bernardonun yeni çıkan günlük takımı ne güselmişş :53::53::53:53:
hangisi canım romance mı?
Eki Görüntüle 270876
Eki Görüntüle 270875
Eki Görüntüle 270877
Eki Görüntüle 270874

kızlaaar bakın hafta sonu askerimle bu pasta nişanda nası olu die baktık...100 kişilik olcak dernekte biliyonus:75::75::75:.
kısa elbisenin toz pembesini sözde düşünüyorum o parlament mavisi elbise nişan için bayıldııımm..:54::54::54::54:.dieride hayalimdeki gelinlik:69::69::69::69::69:

hepsi çok güselmiş canım,gelinlik biraz sade gibi ama çok güsel..

hayırlısı canım,inş.gereken puanlardan daha da yükseğini alırız:21:

teşekkür ederim balıımmm:16:

baharcım teşekkür ederiiiim:16:

arada geldim yine :1:

kızlar harikasınız yaa,aklınıza neler gelmiş valla..ben hiç düşünmemiştim reçel,turşu falan:1: ellerinize sağlık şimdiden...

hangisi canım romance mı?

hepsi çok güselmiş canım,gelinlik biraz sade gibi ama çok güsel..
gel tabi canım çok iyi ettin :70::70:

sağol canım, benim annemle teyzemin eline sağlık, ben bişe yapmadım valla yalan yok :9::9:
siz de mutlaka yapın, yaptırın :9::9::9::9::9::9::9:

Merhaba canım :3:
yaaa söylemeden edemiycem ben mavi kısa elbiseye bayıldımmm. Tam istediğin gibi olur inşallah, hele tos pembe rüya gibi:40:
Benim söz nişan bi arada olucak, acaba buna benzer mi baksam her rengi harika olur ki bunun :87::87:

ayyyy sanada fikir verdiysem ne mutlu banaaaa:70::70:
bncede çok güzel canım bu olmasada bu tarz bakmalısın bence

canım halihazırda kaç tane günlük takımın var, ona bakar :9::9:

ooo hatunlar teker teker düşmeye başladııı :9:
hoşgeldiniz yavrularrr :3: nabersiniz?

hosbuldum canım benım ıkı saat önce geldım eve ancak gırebıldım ayaklarım butun gun usudu yaa bı sogukluk var uzerımde ama hep kısları böyle olur ayaklarm

cok usur:68: bugun cok guzel ıkı takım pıjama aldım :12:

hoşbuldukkk şeker iyi olmaya çalşyorum sen nasılsınnnnnn?:70:
sağol canımmm iyiyim :70:

hosbuldum canım benım ıkı saat önce geldım eve ancak gırebıldım ayaklarım butun gun usudu yaa bı sogukluk var uzerımde ama hep kısları böyle olur ayaklarm

cok usur:68: bugun cok guzel ıkı takım pıjama aldım :12:
oo güle güle kullani her gün bişeyler alıyosun kız sen maşallahh :9:
ayak üşüme durumu bende de var ve bütün kış da devam eder maalesef :59:

Çok şirinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar Eki Görüntüle 270908
bence deee, bugün herkes bernardonun günlük yemek takımlarına takıldı kaldı :9::9::9:

Back
X