ya ses verinnnnnnnnnnnnnnnn sıkıldmmmmmmmmmmm![]()
huuuu huuuu ben buydayımmmm...nbr cnmcım
buarada kızlar benim adamlarım gitmiş hani simgeler yok...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ses verinnnnnnnnnnnnnnnn sıkıldmmmmmmmmmmm![]()
huuuu huuuu ben buydayımmmm...nbr cnmcım
buarada kızlar benim adamlarım gitmiş hani simgeler yok...
hoşşşşşşşgeldin canım. bende de simge yok aklıma gelenden yapıyorum![]()
hıı bende bana özel simgemi kaldırmışlar sandım bende aklıma geleni yapayım
hoşbuldum buarada canım..nasıl gidiyor hazırlıklar..biz annemle gittik aşağıya ev terliği baktık damat baohçasına koymak için birde kolonya aldık..eksikler çok valla
anladım canım en azından iyi huyluymuş, iyi bir takip ve kontrolle atlatırsın inş.kızlar çok saolun benim vucudumun çeşitli yerlerinde bezeler çıkyo geçen sefer 1 tane diye alındı yara açılınca 4beze çıkmış hepsi alındı çok şükür.
Alındığı için kötü diil iyi huylu olduğundanda rahatız tek sorun vucudumda başka yerlerde olup olmadığı
çooooooooooook saolun destek oldunuz için
günaydın balımmmmgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrNasılsınız canlarrrrrr
bana koç gelsin istemem kıyamam her kurbanda dışarı çıkmam zaten ve ağlarım hüngür hüngür yazık günah ya. bubabur çok geçmiş olsun. en azından iyi huyluymuş. Allah tez zamanda şifa verir.
Kızlarrrr açılışı yapayım dedim![]()
lavantam günaydınnngünaydın kızlar....
geçmişi okumadım bi dünmü sayfaya baktım ama babur cnmcım çok sevindim iyi huyluymuş etkisinde kalmışım valla dün akşam bile aklıma geldin...
gasolincim senin ortadı delikli dediğin gibi ama ortası tamamen delik sadece yorgana dikilmesi için kenarlarda 10 cm lik parça var neyseki 2 metre kumaş bütün olarak kalmış tekrar annem götürücek üstüne diktiricek şimdi size resmini ekliyorum pembesini biraz fazla pembe almışım daha hafif pembe olsaymış daha güzel olabilirmiş ama olsun buda fena değil
Eki Görüntüle 271733 Eki Görüntüle 271734
sana da günaydın hatuncuummmhu huuu günaydın bayanlaaarrrr:))
canım bu konularda benim fikrim sabittir, tabiki karşılıklı istişare yapmak lazım ama ben kızın ailesini zorlamamaktan yanayımdır hepbunu damat bohçasına koyucaz bir tane daha var hatta bir tanede kanaviçe varda kanaviçeyi yaptırmıcaz kullanma durumu pek olmaz çünkü yer kaplamasın bana boşu boşuna ..
birde kızlar kayınvalidem demişki kalabalık gidelim bi yer tutsunlar neyse ben vericem parasını falan demiş benimde aklıma geldi öğretmen evi 500 lira birde müzik için birini tutarız bize bilgisayardan çalsın oynak havaları dans falan ederiz yemek işi yine evde olur pastada salonda..hatta bizimkinler bilezik takıcaklar kıza ait nişan takıları bozdurup öder falan demiş..çok zor olucak iki arada bir derede inanın durum olsa hiç düşünmücem ama düşünüyorum işte
hadi bakalım bu pazar bak bence de çünkü nişanına az kaldı canım ya, bir de renge falan çok karar vermene gerek yok şimdideneee kızlar kaçtınız hepnizi nerdesiniz gelinde anlatalım rahatlayalım..
bu pazar kıyafet bakmaya gidicem hoşuma giden olursa alıncak işte annem akşam ya kırmızı yada krem rengi al dedi sana yakışıyor dedi ama çok kararsızım ya neler var neler yok bilmiyorumda ..hep hani şu güllü erden varsa yandım yani bıktım onlardan
nyumcuumm merhabaHerkese merhabalar kızlarr kurbanlıklardan konusmusnuz bana yapılmaz heralde zaten 3 senedir nişanlıyım orda kesip hepberaber yiyoruz ama kıyafet alırlar tahminimce birde siz bu ticker mıdır nedir nasıl yapıyorsunuz bende isteremmmm yardımmmmmm
evet cnm nişan olucak onlar 15 kişi gelicekler bizde mümkün olduğunca az kişi çağırıp evde yapıcaz artık..evde küçüçük nasıl sığıcazda yapıcaz bilmiyorum..allah yardım eder inşallahta atlatırız hayırlısı ile..
buarada allah kavuştursun tez zamanda cnm..
birde takvim nasıl yapılır diye biri sormuştu hatırlamıyorum kimin sorduğunu ama yeni evleneicek olaların sayfasında en üstte evlilik takvimi nasıl yapılır konusundan takip edip yapabilir.ben öyle yaptım![]()
evet cnm nişan olucak onlar 15 kişi gelicekler bizde mümkün olduğunca az kişi çağırıp evde yapıcaz artık..evde küçüçük nasıl sığıcazda yapıcaz bilmiyorum..allah yardım eder inşallahta atlatırız hayırlısı ile..
buarada allah kavuştursun tez zamanda cnm..
birde takvim nasıl yapılır diye biri sormuştu hatırlamıyorum kimin sorduğunu ama yeni evleneicek olaların sayfasında en üstte evlilik takvimi nasıl yapılır konusundan takip edip yapabilir.ben öyle yaptım![]()
acaba kınada nasıl bir elbise giysemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kionu dşünüyorum daha var aslında ama bişeler canlansa kafamda
canım sadece bindallı düşünüyordum ama ne bileyim bi çok kınaya gıdıyorum önce abiye gıyılıyor muhtemelen o şekılde yaparım ben desen de bindaalı diyenlerden misin? yoksa bir abiye+ bindallı diyenlerden misin![]()
ben geldimm ütülerimi ham yaptım geldim![]()
sen de bindaalı diyenlerden misin? yoksa bir abiye+ bindallı diyenlerden misin![]()
canım sadece bindallı düşünüyordum ama ne bileyim bi çok kınaya gıdıyorum önce abiye gıyılıyor muhtemelen o şekılde yaparım ben de
hoşgeldinnnnn=)