2012' de yazın evlenecekler

ben geldimm ütülerimi ham yaptım geldim:1:
ay deme öyleeee, bir haftadır yatıyorum ya ütüler de beni ham yapmak için bekliyooo :50:

ben abiye+bindallı diyorum bindallıyı kesin giycem cok hoşuma gidiyo:23:
daha önce burda kızlarla da konuşmuştuk benim o konuda kafam karışık :26:
abiye zaten giyeceğim, bindallı konusunda da kararsızım
bizde hiç giyen olmadı bindallı, belki bi değişiklik orjinal bişey yapmış olurum hani bilmem ki :26::26:

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm:)

biri benim gülmeerimi götürmüş gülemiyom bilem:)

kızlar benim kınam düğün gibi olucak birde istanbulda olucağı için istbula herkes gelmeyeceğincen burda gelinlik snr bindallı giyip düğünü kapatıcam ..istanbuldakinde iste tek bi gelinlikle durucam..yoksa kabarık tuvalet giymeyi çok isterdim değişik değişik ama buda benim kaderim miş uzakta olmanın bedeli..
olsun cnm ya inş hepsi rüya gb çok güzel olucak...

kızlar benim kınam düğün gibi olucak birde istanbulda olucağı için istbula herkes gelmeyeceğincen burda gelinlik snr bindallı giyip düğünü kapatıcam ..istanbuldakinde iste tek bi gelinlikle durucam..yoksa kabarık tuvalet giymeyi çok isterdim değişik değişik ama buda benim kaderim miş uzakta olmanın bedeli..
olsun canım yaa, düğün gibi bi kınan olucakmış bak senin de :70:
çifte düğün gibi yani oohh :1:

Dün kaynımın dogum günüydü fakat gıdemedım şehir dısındaydım hastamız vardı... Bugün gidicez muhtemelen ne alsam ki kızlar acaba?
aa geçmiş olsun çok ciddi bir durum yoktur inş. :70:
bu arada eğer takıyorsa kravat gibi, kol düğmesi gibi bir hediye alabilirsin belki canım, yani alışkanlıklarını da bilmek lazım tabi :26:
veya en klasiğinden gömlek veya saat :1:

HAHAHAHA ezber ve ben:):):)

sölesenize cins oldum ben şu komik gülüşleri özledim:)

ay deme öyleeee, bir haftadır yatıyorum ya ütüler de beni ham yapmak için bekliyooo :50:

daha önce burda kızlarla da konuşmuştuk benim o konuda kafam karışık :26:
abiye zaten giyeceğim, bindallı konusunda da kararsızım
bizde hiç giyen olmadı bindallı, belki bi değişiklik orjinal bişey yapmış olurum hani bilmem ki :26::26:

ay bende hiç sewmem ütüyü ama birikincede çok üşeniyorum die cıktıkça yapıyorum..bindallı çok güzel bişi ya ucu ponponlu çarıkları çok tatlı giy bacım değişik olur 1 kere giyeceksn bi daa istesende yok :1::1::1:

ay bende hiç sewmem ütüyü ama birikincede çok üşeniyorum die cıktıkça yapıyorum..bindallı çok güzel bişi ya ucu ponponlu çarıkları çok tatlı giy bacım değişik olur 1 kere giyeceksn bi daa istesende yok :1::1::1:

bende abiye giycem bindallının kaftanını giycem sadece canım

olsun cnm bnm iki düğün herkeşlere nasip olmaz cok güzel olur eminim :)))

HAHAHAHA ezber ve ben:):):)

sölesenize cins oldum ben şu komik gülüşleri özledim:)
canım ezbere gerek yok smile lar için
yazı rengi ve fontu için kod yazman gerek ama smile ları çok kolay yapabilirsin
örneğin bu başlıktaki herhangi bir sayfayı aç yeni sekmede veya yeni pencerede, zaten o sayfada bir sürü smlie görüceksin,
imleci istediğin smile ın üstüne getir, yazman gerekn tuş takımını çıkarır zaten
hoop buraya da istediğini yazarsın :112:

ah ben de bırakmam 3-5 parçayken genelde yapmaya çalışırım da, hastayken işte olmadı :50:

aaa bir kere olur muu, şimdi giymesem bile daha sonra alırım ben o bindallıyııııı
benimkine bir hürrem fantazisi yaparım, o da görür gününü ben de alırım hevesimi :17::17::17::17:

olsun canım yaa, düğün gibi bi kınan olucakmış bak senin de :70:
çifte düğün gibi yani oohh :1:

aa geçmiş olsun çok ciddi bir durum yoktur inş. :70:
bu arada eğer takıyorsa kravat gibi, kol düğmesi gibi bir hediye alabilirsin belki canım, yani alışkanlıklarını da bilmek lazım tabi :26:
veya en klasiğinden gömlek veya saat :1:

Saolasın cnm. Fanatik cimbomlu :1: :1:

canım ezbere gerek yok smile lar için
yazı rengi ve fontu için kod yazman gerek ama smile ları çok kolay yapabilirsin
örneğin bu başlıktaki herhangi bir sayfayı aç yeni sekmede veya yeni pencerede, zaten o sayfada bir sürü smlie görüceksin,
imleci istediğin smile ın üstüne getir, yazman gerekn tuş takımını çıkarır zaten
hoop buraya da istediğini yazarsın :112:

ah ben de bırakmam 3-5 parçayken genelde yapmaya çalışırım da, hastayken işte olmadı :50:

aaa bir kere olur muu, şimdi giymesem bile daha sonra alırım ben o bindallıyııııı
benimkine bir hürrem fantazisi yaparım, o da görür gününü ben de alırım hevesimi :17::17::17::17:

süppeerrr seni hınzırrrr:23::23::23::23::23:

evet cnm nişan olucak onlar 15 kişi gelicekler bizde mümkün olduğunca az kişi çağırıp evde yapıcaz artık..evde küçüçük nasıl sığıcazda yapıcaz bilmiyorum..allah yardım eder inşallahta atlatırız hayırlısı ile..

buarada allah kavuştursun tez zamanda cnm..

birde takvim nasıl yapılır diye biri sormuştu hatırlamıyorum kimin sorduğunu ama yeni evleneicek olaların sayfasında en üstte evlilik takvimi nasıl yapılır konusundan takip edip yapabilir.ben öyle yaptım:1:

Sagol canım ben sormustum :69:

aynen canımmm bendee kına gecemde önce gelinlik sonra bindallı ve kapanış..balodamdada sadece gelinlik giyicem kınamda duvak takmıcam balomda takıcam duvağımı..ben abiye giymek istemiorum zatenn bütün arkadaşlarım evlendi hepsinde değişik abiyeler giydim..gelinnn olucamm ben doya doyaaaa :24::25::24:

Son düzenleme:
Canlarım ben fes sevmıyorum ya takke yani kınada :1: :1: çok otantik alından geçen taçlar falan var öyle düşünüyorum bi arkdsm ole yaptırdı cok hoşuma gitdi

bu şekilde kızlar :1: arkdsımı kestim biçtim koyuyorum fotosunu yandan da ıkı tarfta zincir sallanıyor.

Eklentiler

• $281344_176038699130813_100001740512147_421029_2996907_n.webp
    $281344_176038699130813_100001740512147_421029_2996907_n.webp
    7 KB · Görüntüleme: 18
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr
inanılmaz mutluyum askerimden iş yerime kucak dolusu gül geldi:69:

Canlarım ben fes sevmıyorum ya takke yani kınada :1: :1: çok otantik alından geçen taçlar falan var öyle düşünüyorum bi arkdsm ole yaptırdı cok hoşuma gitdi

ben de giysem de o fes gibi işeylerden takmam, zaten her bindallı giyen de takmıyo galiba
resimlerden öyle görüyorum yani
ama evet, başa yani saçlara takılan veya alna düşen o takılar çok şık oluyoo :128:

Back
X