Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooooo bunlar pek bi şirin cnm kırmızıya ayrıyetden bıtdım heegüle güle kullan inş
betül kim kıızzz? yine kimi tanımıyorum ben yaabetülümmmmm hoşgeldinnnnnnnn
görüşürüz canım, iyi eğlencelercanlarım ben cıkıyorum ablamlarla yemege gıtcem ordan da kaynımın dogum gunune geldgmde görşrz öpyrm sizleri teker teker![]()
muaah
hoşgeldin sultanıımmselam kizlar ne yapiyorsunuz gununuz nasil geciyor?
iyiyim gasolincim sen nasılsın?bunlar çok cüceeeeeelllll :128:
öyle oldu galiba
nabersin deryacım?
hoşbuldum kuzummmbetülümmmmm hoşgeldinnnnnnnn
selammmselam kizlar ne yapiyorsunuz gununuz nasil geciyor?
betül benim canım yaa, iki ismim var da, hangisini isterseniz artıkbetül kim kıızzz? yine kimi tanımıyorum ben yaa![]()
görüşürüz canım, iyi eğlenceler![]()
heee tamam o zaman, betül daha güzelmişiyiyim gasolincim sen nasılsın?
ben nişanımda hürrem taclarından takıcam
hoşbuldum kuzummmben geldim sen gidiyorsun
selammm
betül benim canım yaa, iki ismim var da, hangisini isterseniz artık![]()
hımmm kadıköyde nerdeee? aksesuvar mı yoksa kıyafet mi varmış canım?heee tamam o zaman, betül daha güzelmiş
sağol canım iyiyim, ben nişanda bişey takmadım ama kına gecem için istiyorum inş, kadıköyde bi yer bulmuş kayınvalidem
gösterdi çok güzel şeyler vardı
inşallah tekrar yolum düşerse adam akıllı bakıcam oraya![]()
bunlar çok cüceeeeeelllll :128:
öyle oldu galiba
nabersin deryacım?
hoşgeldin sultanıımm![]()
ne yapiyorsun gasolin off ben 20li dislerimi bir senedir cikartiyorum halen cikartmiyorum
dunde erken uyudum, bugunde nisanlim komutanindan izin almis msnde gørstuk kamarada 8 de uyandim
cok uykusuzum, dislerimde beni bi sersemlestirdi![]()
Son yarım saattir bende sersem gibiyim üstümde bir agırlık nasıl uykum var anlatamam offffffffff eve gidip uyumak vardı simdi(
boğadan bahariyeye döndükten sonra ilk sağdaki sokakata diye hatırlıyorum ama tekrar gidicem zaten, emin olurum o zamanhımmm kadıköyde nerdeee? aksesuvar mı yoksa kıyafet mi varmış canım?
sen söyleyince web sitelerine baktım, %50 indirim var diyodu, yalnız siteyi çok acay,p yapmışlar bakarken zorlandımSagol kuzummm kendimi kaybettim orda ya sorma daha neler var gitti paracıklarr :)))
geçmiş olsun sultancım ya, diş durumları kötüdür bilirim :114:ne yapiyorsun gasolin off ben 20li dislerimi bir senedir cikartiyorum halen cikartmiyorum
dunde erken uyudum, bugunde nisanlim komutanindan izin almis msnde gørstuk kamarada 8 de uyandim
cok uykusuzum, dislerimde beni bi sersemlestirdi![]()
Son yarım saattir bende sersem gibiyim üstümde bir agırlık nasıl uykum var anlatamam offffffffff eve gidip uyumak vardı simdi(
SeLam KızLar...burayı yeni gördüm ne çok 2012 geLinLeriyLe iLgiLi konu var yetişemiorum vaLLa =)
boğadan bahariyeye döndükten sonra ilk sağdaki sokakata diye hatırlıyorum ama tekrar gidicem zaten, emin olurum o zaman
yok canım giyisi değil, orası aksesuarcı, kendi imlatlarıymış zaten, o yüzden diğer aksesuarcılarıdan çok daha farklı şık takılar saç aksesuarları vardı, aynı zamanda otantik takılar da vardı :112:
sen söyleyince web sitelerine baktım, %50 indirim var diyodu, yalnız siteyi çok acay,p yapmışlar bakarken zorlandım
ama gerçekten çok cici şeyler varmışşşş
daha da gidecek mi paralar yani, öyle mi diyosun
![]()
geçmiş olsun sultancım ya, diş durumları kötüdür bilirim :114:
oohh nişanlınla konuşmuşsun bol bol, ne güzel![]()
evet canim guzel guzel konustuk iyi geldi bize iki haftadir kamarada gørusmuyorduk øzlemistik birbirimizi
cuma gunu gidecem discime ya ciksin ya cikmasin bu disin cikmasi cok pis bi durum.
hımmm bidahaki gidişimde ben de bakınayım barii, gerçi ben de bursada biyer buldum, acayip güzel şeyler tasarlıyor, takılar taclar fln.. bir de kına gecesi için bindallı, tüm takılar, tac fln hepsini kiralıyormuş... oraya nişandan sonra bi bakıcam, sonra da kadıköydekine bakarım bakalım..boğadan bahariyeye döndükten sonra ilk sağdaki sokakata diye hatırlıyorum ama tekrar gidicem zaten, emin olurum o zaman
yok canım giyisi değil, orası aksesuarcı, kendi imlatlarıymış zaten, o yüzden diğer aksesuarcılarıdan çok daha farklı şık takılar saç aksesuarları vardı, aynı zamanda otantik takılar da vardı :112:
geçmiş olsun sultan, ben 17 senedir çıkartamadım biliyormsun 20lik dişlerimi, ama Allahtan sancılı olmuyor..sen mesaidesin anlasilan neyse cnim seninde son yarim saatin kalmis eve gider uyursun miss gibi..
keske bende iste gucte olsaydim vakiti bi sekil gecirirdim, simdi bøyle oturdugum yerde bisi de yapamiyorum bu cikan dislerime cuma gunu allahtan randevum var discide.
lilaaa sen de hoşgeldin şeker :112: