2012' de yazın evlenecekler

bu arada ben bilmiyorum yirmilik dişimin çıkıp çıkmadığını yaa, yani anlayamıyorum hangisi yirmilik diş veya var mı yok mu :9::9::9::9::9::9:

hehehe iyiki yasamadin canim bu 20li yaslara gelince arkada yeni disler cikiyormus, gecen sene gittim disciye doktor cok normal herkes bu yaslarda cikartir dedi.

bi sene gecti halen cok yavas cikiyor, bøyle olunca dis etim cok aciyor.

hımmm bidahaki gidişimde ben de bakınayım barii, gerçi ben de bursada biyer buldum, acayip güzel şeyler tasarlıyor, takılar taclar fln.. bir de kına gecesi için bindallı, tüm takılar, tac fln hepsini kiralıyormuş... oraya nişandan sonra bi bakıcam, sonra da kadıköydekine bakarım bakalım..
ben bindallı olarak şu tarz şeyler istiyorum...
Eki Görüntüle 272084 Eki Görüntüle 272085

geçmiş olsun sultan, ben 17 senedir çıkartamadım biliyormsun 20lik dişlerimi, ama Allahtan sancılı olmuyor..
askerin nerede buarada?
şafak kaç?
hıımm güzelmiş bunlar daa, ben zaten giysem de klasik bindallı giyemem heralde
mesela şunu biraz daha şık hale getirip diktiririm sanırım giyecek olursam veya senin eklediklerin gibi işte
$kýna bindallý (1).webp

HoşbuLduk =) ne var ne yok neLer yapıosunuzz??
iyi şekercim napalım, kınaydı ne giycezdi ne takıcazdı öyle sohbet muhabbet :1:

Son düzenleme:
mesela şunun biraz daha şık hale getirip diktiririm sanırım giyecek olursam
Eki Görüntüle 272090

Aynı dertLer cnm yaa ben kınayı hepten atLadım şu sıra geLinLik modeLLerine takmışş durumdayım kafayı yedim =))

Son yarım saattir bende sersem gibiyim üstümde bir agırlık nasıl uykum var anlatamam offffffffff eve gidip uyumak vardı simdi :((

Ühühüüüüüüü ne yarım saati tam 2 saat var :(( sanada gecmiş olsun canım diş agrısı kötüdür cektir kurtul benimde öyleydi neler cektim yaa :((

HoşbuLduk =) ne var ne yok neLer yapıosunuzz??
hoşgeldin lilapausee.. ismin bana hiç iyi şeyler hatırlatmadı ama yaa:9:

mesela şunu biraz daha şık hale getirip diktiririm sanırım giyecek olursam veya senin eklediklerin gibi işte
Eki Görüntüle 272090

hımm evet bu da güzelll.. ben de değişik şeyler istiyorum, klasik bindallı istemiyorum.. bide muhteşem yüzyıldaki hatice sultanın gelinliğini ve Nigar kalfanın mürdüm rengi beğenmiştim, öle bişiler işte:69::1:

Aynı dertLer cnm yaa ben kınayı hepten atLadım şu sıra geLinLik modeLLerine takmışş durumdayım kafayı yedim =))

:9::9::9: öyle tabi hepimiz dönem dönem bişeylere takıyoruz işte, bi dönem tencere tava sonra yavaş yavaş nişanda ne giyceme sarıyoruz sonra gelsin gelinlik gitsin koltuk takımları oohhh :103::103::103::103:

hımmm bidahaki gidişimde ben de bakınayım barii, gerçi ben de bursada biyer buldum, acayip güzel şeyler tasarlıyor, takılar taclar fln.. bir de kına gecesi için bindallı, tüm takılar, tac fln hepsini kiralıyormuş... oraya nişandan sonra bi bakıcam, sonra da kadıköydekine bakarım bakalım..
ben bindallı olarak şu tarz şeyler istiyorum...
Eki Görüntüle 272084 Eki Görüntüle 272085

geçmiş olsun sultan, ben 17 senedir çıkartamadım biliyormsun 20lik dişlerimi, ama Allahtan sancılı olmuyor..
askerin nerede buarada?
şafak kaç?

cok tsk ederim canim.

bunlar cok guzel canim kirmizi dusunmesin?

bende bindalli giycem allah nasip ederse kinamda, ama abiyemde olacak bindalliyida sadce kina yakma esnasinda giyecm.

ohh sen cikartmamissin 20 lik dislerini iyikide cikartmamissin cok aciyor etinden dis cikiyor adeta..

nisanlim hatayda 207 gunumuz kaldi allahin izniyle.

Son düzenleme:

hımm evet bu da güzelll.. ben de değişik şeyler istiyorum, klasik bindallı istemiyorum.. bide muhteşem yüzyıldaki hatice sultanın gelinliğini ve Nigar kalfanın mürdüm rengi beğenmiştim, öle bişiler işte:69::1:

aynen canım, bulucaz işte inş. değişik bişeyler o zaman gelsin de hele bi :66::66::66::66:

ne dedin kız kıza öyle, aranızdaki bi espri falan mı :1::1::1::1::1:

iyi şeyLer hatırLatmadı derken???

Ühühüüüüüüü ne yarım saati tam 2 saat var :(( sanada gecmiş olsun canım diş agrısı kötüdür cektir kurtul benimde öyleydi neler cektim yaa :((

tsk ederim cnm

curuk yok cok sukur.

yeni dis cikartiyorum ondan dolayi sizliyor etim parcalaniyor o cok aciyor.

cok tsk ederim canim.

bunlar cok guzel canim kirmizi dusunmesin?

bende bindalli giycem allah nasip ederse kinamda, ama abiyemde olacak bindalliyida sadce kina yakma esnasinda giyecm.

ohh sen cikartmamissin 20 lik dislerini iyikide cikartmamissin cok aciyor etinden dis cikiyor adeta..

nisanlim hatayda 207 gunumuz kaldi allahin izniyle.
ben de abiye giyicem senin gibi, onun rengi kırmızı olursa, bindallımı başka renk yaptırcam, bakalım o gün gelsin de. Önce hayırlısıyla nişanımı atlatmamlazım ama ben kınaya geçtim bile direkt:1:
walla dişlerim çıktı aslında benim ama tam değil işte, orda dipte görünür görünmez bişey yani.. diğer dişlerden aşağıda olduğu için çürüme riski çok fazla. o yüzden daha çıkmadıysa dişin çıkmaması için bi iğne yapıolar, onu yaptır derim. gereksiz bi diş çünkü 20 yaş dişi..
Bu arada ben 27 yaşındayım hee, yanlış anlaşılmasın:9:
Biz senle tertip sayılırız yaa, 91/1 mi askerin?

aynen canım, bulucaz işte inş. değişik bişeyler o zaman gelsin de hele bi :66::66::66::66:

ne dedin kız kıza öyle, aranızdaki bi espri falan mı :1::1::1::1::1:
yok yaww lilapausse die bi çikolata vardıya, onu anımsattı, çok severim de:69::1:

Eki Görüntüle 272090

demek karar verdin sende bindalli giycen :D ay cok sevindim cok guzelolur eminim.

yok yaww lilapausse die bi çikolata vardıya, onu anımsattı, çok severim de:69::1:

hem iyi şeyLer hatırLatmadı diosun hem çikoLata vardı çok severim dıosun anLam veremedim =)
Zaten bnmLe iLgiLi kişiseL bi durum oLamaz tanımıorum biLe seni..
Bu arada atLamışım hoşbuLduk =)

iyi şeyLer hatırLatmadı derken???

hem iyi şeyLer hatırLatmadı diosun hem çikoLata vardı çok severim dıosun anLam veremedim =)
Zaten bnmLe iLgiLi kişiseL bi durum oLamaz tanımıorum biLe seni..
Bu arada atLamışım hoşbuLduk =)
canım senle ne alıp veremediğim olabilir ki, espri yapmaya çalışmıştım ama anlaşılan becerememişim:((
1 ay sonra nişanım var ve nişanlığımın içine girebilmem için kilo almamam lazım...
Doğal olarak da çikolata yiyemiyorum:(((
O yüzden demiştim:(((

ben de abiye giyicem senin gibi, onun rengi kırmızı olursa, bindallımı başka renk yaptırcam, bakalım o gün gelsin de. Önce hayırlısıyla nişanımı atlatmamlazım ama ben kınaya geçtim bile direkt:1:
walla dişlerim çıktı aslında benim ama tam değil işte, orda dipte görünür görünmez bişey yani.. diğer dişlerden aşağıda olduğu için çürüme riski çok fazla. o yüzden daha çıkmadıysa dişin çıkmaması için bi iğne yapıolar, onu yaptır derim. gereksiz bi diş çünkü 20 yaş dişi..
Biz senle tertip sayılırız yaa, 91/1 mi askerin?

hee tamam o zaman :112::112:

demek karar verdin sende bindalli giycen :D ay cok sevindim cok guzelolur eminim.
eğer üşenmezsem giyerim canım yaa :1:

canım senle ne alıp veremediğim olabilir ki, espri yapmaya çalışmıştım ama anlaşılan becerememişim:((
1 ay sonra nişanım var ve nişanlığımın içine girebilmem için kilo almamam lazım...
Doğal olarak da çikolata yiyemiyorum:(((
O yüzden demiştim:(((

Tmm cnm probLem yok hayırLı oLsun nişanın =)
Birazcık sık dişini nişandan snra yersinn =))

Biz senle tertip sayılırız yaa, 91/1 mi askerin?yok yaww lilapausse die bi çikolata vardıya, onu anımsattı, çok severim de:69::1:

hehehe sen baya heycanlisin canim, senin dugunun ne zaman? cuma gunu randevu adim bi cøzum bulabilirz insallah.

seninki nerde yoksa hataydami bende 21 yasindayim nisanlimda 25 yasinda.

canim valla 91/1la ne demek istedigini anlayamadim.

Back
X