2012' de yazın evlenecekler

bendde forumu 2-3 gündür takip ediyorum, daha yeni yazmak nasip oldu.. 22 ocakta bende evlenecekler arasındayım..

nerde bu gelinciklerrrrrr :68::68:
ben yettiiiiiiiiiimmmmmmm :1:

bendde forumu 2-3 gündür takip ediyorum, daha yeni yazmak nasip oldu.. 22 ocakta bende evlenecekler arasındayım..
hoşgeldin şeker, ooo ocak ayında evlenecek 2 gelinimiz oldu yani, valla tebrikler kızlar :70:

ee nasıl gidiyo peki hazırlıklarr? ev ne durumda? eşyalar? çeyiz? düğün nikah? belirlendi mi bişeyler bari? :71:

benii buralarda yanlız bıraktınıss iştee olan oldu markafoniydi limangoydu derken gittiim 2 tane çanta aldım:9::9::9::9:

:1: mübarek sanki artı onsekiz topiği, gece onikiden sonra noluyosa bize :52:

:1::1::1::1::1::1::1::1: alem kızsın heee kırmızı noktalı olsun :1::1::1::1::1::1::1::1:
benii buralarda yanlız bıraktınıss iştee olan oldu markafoniydi limangoydu derken gittiim 2 tane çanta aldım:9::9::9::9:

ohhhh iyi yapmışsın resim koyda bakalım :54: ay ben bu aralar kendime hiç birşey almıyorum herşeyi çeyize yatırıyorum yazık bana :52:

:1::1::1::1::1::1::1::1: alem kızsın heee kırmızı noktalı olsun :1::1::1::1::1::1::1::1:

ohhhh iyi yapmışsın resim koyda bakalım :54: ay ben bu aralar kendime hiç birşey almıyorum herşeyi çeyize yatırıyorum yazık bana :52:

ah yazık sanaaa :70: :9::9:
al kız kendine de, insan yeni yeni şeyler de giymek istiyo bazen, tencere tavayı neremize giycez :9::9::9:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

1. Gasoline
2. balbtb
3. rosaa+
4. yeliz_kync

yeliiizzz :16:
kaç gündür bağırıyorum, çığırıyorum yeliiiiiiiiiiz diye ama yazmıyosuunn :59:
giresundan yazılmıyo mu kıızzzz :1:

$1.webp$1CA7UP3ZO.webp
olduu

Back
X