2012' de yazın evlenecekler

canım sen kına yakılırken bındallı gıymcenmı?

zaten erkekler kına fastından sonra gıderler bekarlıga veda partılerı var onların malum:1:

bızde böyle olacak 4 5 gıbı salona gıdılır hava kararınca erkek tarafı gelır kızın kınasını yakarlar sonra kalındıgı yerden devam edılır

cagla bılıyormusun ben hıc sormadım nısanlıma nasıl olur sızde kına dıye bılmıyorum valla saskınım sımdı.

ıyıde hayatım onlardakı boyu görmedınmı ben gecenlerde arastrırken gördum hatta buraya da koymstm ılk zamanları kızın dız kapaganın 4 parmak ustunde

oda normal olur cunku bu elbısenın özellıgı böyle olması

Ben önce abiyeyle cıkıcam cnm kına yakılırken bindallımı gıycem ıste bı ara nısanlım falan gelıcek tabı kınaya fakat kınanın oldugu gun erkke dugunude olucak anladın? aynen onlar dev gb kız :1: :1:

hmm sende haklısın cnm..çok şükür bizde durum boyle tersi olsa içim içimi yerdi bu tarz konularda çok detaycıyım ..düğünden once herşey düzgün mü die kontrol etmek ıstıorum ama nasıl yaparım bılmıorm..erkenden orda olmam lazım.. teşekkür ederim ayrıca :)

ohhh canım en guzelı sen herseyını kendın ayarla ıcıne sınenı yaparsın:61:

yanı onlarınkı bu sekıl kalabalık olunca ben kalkıpta nasıl dıyım nişanlıma bes yıldızlı havuz kenarında olsun dugunumuz dıye:1::1:

zaten allah kısmet ederse askerden geldıkten bı ay sonra olacak dugunumuz:nazar: sag olsunlar aılelerde cok destekcımız

evet çok az kaldı aslında ama bız daha gun almadgmz için benm pek ınanasım gelmıor daha gec olur dıye duşunuorum :) kapalı alanda olucak cnm ama işte inşallah yınede tam bır bahar dğünü olur :) bu arada bu tepsi nasıllll

Eki Görüntüle 272951

gayet guzel cnm tepsi ... nisan ayında duusnuyorsanz gunu alın bı an önce .

Ben önce abiyeyle cıkıcam cnm kına yakılırken bindallımı gıycem ıste bı ara nısanlım falan gelıcek tabı kınaya fakat kınanın oldugu gun erkke dugunude olucak anladın? aynen onlar dev gb kız :1: :1:

evet bende öyle yapacam ınsallah kınsa yakılma esnasındda

anladım canım anladım sımdı dank ettı,, ıkınızde baya yorulacaksınız o gun cnku tempolu gececek bellıkı

hadı bakalım hayırlısı olsun:1:

ohhh canım en guzelı sen herseyını kendın ayarla ıcıne sınenı yaparsın:61:

yanı onlarınkı bu sekıl kalabalık olunca ben kalkıpta nasıl dıyım nişanlıma bes yıldızlı havuz kenarında olsun dugunumuz dıye:1::1:

zaten allah kısmet ederse askerden geldıkten bı ay sonra olacak dugunumuz:nazar: sag olsunlar aılelerde cok destekcımız

tabiki cnm yani ev yemegı ıle bıle agırlasan 5000 kişi çok çok fazla bı sayı bıde sizinkiler olucak..bizimkisi karınca kadar kalır zaten sizinknn yanında:1: kii 200 kişiyi bıle 5 yıldızlı otelde yapsan yıne çok pahalı olur bızımkısı ordu evınde olucak daha uygun fıyatları..
en önemlisi aile desteği cnm şanslısınz o konuda:nazar::nazar:

aç cnm aç :1: ben de bugun dengesızleştım bı ara şafak sıkıştrdı duygusallıgım artdı sonradan topladım ara ara oluyor

aaa az kalms kız cok bse yok :1: nisan da düşünüyorsunuz dımı ohhhhhhh kır dugunu
heheh kız ne kaldı saafagnızn bıtemsıne :nazar::nazar:

kavusuyorsunuz yakında bızım 204gunumuz kaldı bulusmamıza da bır bucuk ay ınsallah:nazar:

sıkma canını tahmın edıyorum gunler azaldıkca daha cok heycan olur:61:

evet çok az kaldı aslında ama bız daha gun almadgmz için benm pek ınanasım gelmıor daha gec olur dıye duşunuorum :) kapalı alanda olucak cnm ama işte inşallah yınede tam bır bahar dğünü olur :) bu arada bu tepsi nasıllll

Eki Görüntüle 272951

cok tatlı canım ben ahsap olan herseyı cok begenrım zaten yenımı aldın?

evet bende öyle yapacam ınsallah kınsa yakılma esnasındda

anladım canım anladım sımdı dank ettı,, ıkınızde baya yorulacaksınız o gun cnku tempolu gececek bellıkı

hadı bakalım hayırlısı olsun:1:

bakalım tatlım erkek dugunu gece 1lere 2lere kadar sürer nısanlım kınaya gelıp tekrardan nasıl erkek dugunune gecıcek orda bı karıısıklık var sanki :27: olmadı ayrı ayrı gunler de yaparız.

tabiki cnm yani ev yemegı ıle bıle agırlasan 5000 kişi çok çok fazla bı sayı bıde sizinkiler olucak..bizimkisi karınca kadar kalır zaten sizinknn yanında:1: kii 200 kişiyi bıle 5 yıldızlı otelde yapsan yıne çok pahalı olur bızımkısı ordu evınde olucak daha uygun fıyatları..
en önemlisi aile desteği cnm şanslısınz o konuda:nazar::nazar:

evet canım bu yuzden bılmıyorum nasıl olacak dugunumuz benım ıcın nasılsa farketmz bız kavusalımda:123:
yok kız ıkı yuz kısıde normal bızende en fazla 200 gıbı cıkar ıste bakalım o gune cıkalımda hayırlısıyla hersey guzel olur ınsallah..

ordu evlerınde de dugunler cok guzel olur dıye duymustum:61:
sızın aılenız destek olmıyormu yoksa:(

evet canım bu yuzden bılmıyorum nasıl olacak dugunumuz benım ıcın nasılsa farketmz bız kavusalımda:123:
yok kız ıkı yuz kısıde normal bızende en fazla 200 gıbı cıkar ıste bakalım o gune cıkalımda hayırlısıyla hersey guzel olur ınsallah..

ordu evlerınde de dugunler cok guzel olur dıye duymustum:61:
sızın aılenız destek olmıyormu yoksa:(

inşallah cnm.. evet gayet güzel oluor orduevınde ..herkes yararlanamıor ama işte.. oluorlar cnm :)ama destek olmayan çok aile var kk da örnekleri çok..

bakalım tatlım erkek dugunu gece 1lere 2lere kadar sürer nısanlım kınaya gelıp tekrardan nasıl erkek dugunune gecıcek orda bı karıısıklık var sanki :27: olmadı ayrı ayrı gunler de yaparız.

evet bende duymustum gecelere kadar surdugunu ama benım kınam gece on ıkıde bıter sonra tum genc kızlar gece bızım evde kalırız artık ne yaparız bılemıyorum:1:

hayırlısı olsun ınsallah nısanlın gelsın bı askerden halledersınız sız :61:

selam kızlarr ben yine geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
keyifler yerindedir umarım.
sabahtan beri üzerimde nedenini bilmediğim bir sinir sıkıntı var.
hala da atamadım üstümden
neden böyle oldum anlamadım
hiç tadım tuzum yok:47:

Back
X