• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

selam canım laflıyorduk sedoşala sen ne yapıyorsun:3:

selamm, arada çeyiz topizlerine filan bakıyorum göz atıyorum tatlım , bakim dedim ilk göz ağrım olan topic ne alemde 2 gündür bakamıyorum :1:

haftasonu işten çağırdıkları için çok bişey bakamadım esasında ama şimdi msnden annemle çeyiz hakkında yazışıyoruz bi yandan sizle burdayım :1:

yanı öylede canım bılmıyorum ıste tuhafıma gıttı bugun duyunca, sedoş bı severek evlenecez ama aıleler ısın ıcıne gırdıgı gunden berı sankı görucu usulu
evlenıyormusuz gıbı gıdıyor hersey aıleler herseye karar verıyor:1: nişan gunu de bız bır nısanlımla yuzukler takılacagı an yan yana geldık. nısan yuzuklerımız söyle olacak böyle olacak dıye aylarca konusmustuk ama onların tanıdıgı bır bır zarafa gıttık bır saat ıcınde sectık yuzuklerımızı.

aıleler yurutunce herseyı bısı dıyemıyorum kı saygıyla onlaylıyorum herseyı araya ıkılık gırmesın dıye:5:

neyse yaa sen ne yaptın bugun yenı bısıler aldınmı bugun:61:

canım siz kavuşun hayırlısıyla en önemlisi bu.hiç birşeyini eksik etmiyorlar anladığım kadarıyla varsın biraz da onların istediği olsun,sende sıkma canını,üzülme.gayet güsel işte dualı ilahili.nasıl olsa kınan istediğin gibi olacak inşallah üzülme...:16:

napiim bugün biraz kpss çalıştım tarih dersi:1:sonra nette oyalandım,türk filmi izledim.dışarı hiç çıkmadım bugün.
Perş. ve Cuma günü aldım birşeyler..
Deri görünümlü ama deri olmayan mont :1:,body,triko hırka ve kot pantolon aldım Perş.
Cuma da çeyizime pijama,string ve slip don aldım:9::9:

selamm, arada çeyiz topizlerine filan bakıyorum göz atıyorum tatlım , bakim dedim ilk göz ağrım olan topic ne alemde 2 gündür bakamıyorum :1:

haftasonu işten çağırdıkları için çok bişey bakamadım esasında ama şimdi msnden annemle çeyiz hakkında yazışıyoruz bi yandan sizle burdayım :1:

bak canım bakk dugunlerımıze az kaldı nasıla:nazar:

desene yogun bır hafta gecrıdın dıye yarın tatlı kullansaydın barı:1:

annenle ayrı sehırlerdemısınız?

merhaba kızlaaar:6::6::6:
as önce bi düğünden gldim 12de düğündü 2de daha orkestra yoktu 4te takı bitti 1 saat türkü çaldı ve bitirdiler çooook kötü oldu kıs hep ağladı çok üsüldüm:50::50::50::50:

aaa yazık kıza ya cok uzuldum valla cnm herseyı cok ıyı organize etmek lazım

canım siz kavuşun hayırlısıyla en önemlisi bu.hiç birşeyini eksik etmiyorlar anladığım kadarıyla varsın biraz da onların istediği olsun,sende sıkma canını,üzülme.gayet güsel işte dualı ilahili.nasıl olsa kınan istediğin gibi olacak inşallah üzülme...:16:

napiim bugün biraz kpss çalıştım tarih dersi:1:sonra nette oyalandım,türk filmi izledim.dışarı hiç çıkmadım bugün.
Perş. ve Cuma günü aldım birşeyler..
Deri görünümlü ama deri olmayan mont :1:,body,triko hırka ve kot pantolon aldım Perş.
Cuma da çeyizime pijama,string ve slip don aldım:9::9:

evet canım bızde öyle dusunrek kendımıze guc verıyoruz :1:
evet o konuda öyleler herseyı ıyı hosta tek ıstedıklerı onların ıstedıgı gıbı olması, ele karısmak kolay degıl derdı anneannem sımdı anlıyorum bu sözunu rahmetlının.. ınsallah kınamın olacagı gun guzel olur ıkısıde:nazar: senın ders calısmaların nasıl gıdıyor, kendını verebıldınmı derslere konsantre olabıldınmı?
woww gule gulee kullan canım benım derı görunumlu mont cok hostur emınım. sen baya cıcıler almıssın hayırlı ugurlu olsun canım:nazar:

evet canım bızde öyle dusunrek kendımıze guc verıyoruz :1:
evet o konuda öyleler herseyı ıyı hosta tek ıstedıklerı onların ıstedıgı gıbı olması, ele karısmak kolay degıl derdı anneannem sımdı anlıyorum bu sözunu rahmetlının.. ınsallah kınamın olacagı gun guzel olur ıkısıde:nazar: senın ders calısmaların nasıl gıdıyor, kendını verebıldınmı derslere konsantre olabıldınmı?
woww gule gulee kullan canım benım derı görunumlu mont cok hostur emınım. sen baya cıcıler almıssın hayırlı ugurlu olsun canım:nazar:

inşallah kınanda nişanında düğününde istediğin gibi olur canım üzülme..:nazar:
daha tam konsantre olmadım ama ufaktan ufaktan başladım çalışmaya mecbur:9:..
sağol canım inşallah kullanırım güle güle:9::8:çakma deri montum fena değil ya,LCW'dan aldım beğenerek:1:

bak canım bakk dugunlerımıze az kaldı nasıla:nazar:

desene yogun bır hafta gecrıdın dıye yarın tatlı kullansaydın barı:1:

annenle ayrı sehırlerdemısınız?

keşke kullanabilsem ama byrama kadar işyerinde yoğunluk olucakmış, bayramdan sonra ancak nefes alaiblcem :44:
ailem edrnede ben istanbuldayım , yakın sayılır ama ayrı yine tabi :40:
böyle uzaktan haberleşiyoruz, çeyiz listesini gözden geçiyriyoruz :9:

$TAC-YATAK-ORTUSU-BUTTERFLY-BEYAZ-HEDIYELI__43970783_0.webpEki Görüntüle 274320

Kızlar bunlar degıl ama cok cok benzıyor bu modellere birde bordo vardı onu bulamadım halbuki aklım bordo olandaydı ama hafif ole cok fazla abartılı şeyleri sevmıyorum

Back
X