• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

kızlar rendemi bugun aldım bu arada yanlış eklenti yapmışım :1: :1: diğer yatak örtüsüde bu şekılde $yatk örts.webp

keşke kullanabilsem ama byrama kadar işyerinde yoğunluk olucakmış, bayramdan sonra ancak nefes alaiblcem :44:
ailem edrnede ben istanbuldayım , yakın sayılır ama ayrı yine tabi :40:
böyle uzaktan haberleşiyoruz, çeyiz listesini gözden geçiyriyoruz :9:

dogru canım gecen demıstın sankı :1:

sende annnenle uzaktan ceyız hakkında konusuyoruz bızde öyle yapıyoruz annemle:1:

ee sen ceyızını dugune yakınmı alacaksın ?

Eki Görüntüle 274319 Eki Görüntüle 274320

Kızlar bunlar degıl ama cok cok benzıyor bu modellere birde bordo vardı onu bulamadım halbuki aklım bordo olandaydı ama hafif ole cok fazla abartılı şeyleri sevmıyorum

caglaaaaaaaaaacım cok guzel yaaaaaaaaa ben sımdı bu yatak örtusunu gördum ya nette yatak örtulerıne bakarım artık:1:

bu arada rendeyıde mı yenı aldın oda cok tatlıymıs ılk defa göruyorum cok ılgınc seyler buluyorsunuz sızler yaaa:1::1::nazar:

hadı yaaaaaaaa caglacım belkı yenı cıkan bır urundur daha nete konmamıstır belkı olmadı yarın gördugun yere gıt
valla anlamadım nıye canım
canım rende koymuşsun yanlışlıkla:9: ama ilk yatak örtüsü çok güsel kelebekli olan bayıldım.günlük olarak mı düşünüyorsun?

hahahahha evet cnm ya yanlş koymusum rendemi de bugun aldım daha :1: kelebeklıyı gunluk dusnuyorum cnm ama bunun aynısı degıl ıste kelebeklerı daha kucktu

$IQ013.webp

kızlar bu nasıl bunu kınamda dıktırmeyı dusnuyorum belkı bunun cırtlak pembesını de dıktrebılırım beyaz tenlıyım prensesler gıbı olabılrım:1::1:

ne dıyorsunuz:21::21:

caglaaaaaaaaaacım cok guzel yaaaaaaaaa ben sımdı bu yatak örtusunu gördum ya nette yatak örtulerıne bakarım artık:1:

bu arada rendeyıde mı yenı aldın oda cok tatlıymıs ılk defa göruyorum cok ılgınc seyler buluyorsunuz sızler yaaa:1::1::nazar:

sağol cnm bugün aldım ben kırmızı griden gıdıyorum mutfaga dün de ördek şekerlik aldım mutfagım baya bi şirin olucak gb :1: :1:

kızlar rendemi bugun aldım bu arada yanlış eklenti yapmışım :1: :1: diğer yatak örtüsüde bu şekıldeEki Görüntüle 274322

güle güle kullan kuşum rendeni çok şirin:nazar:
ilk yatak ötüsü daha güseldi sanki ama günlük değil de misafir falan gelince örrmek içinse 2.daha güsel.
bende hem günlük hem misafirlik,özel zamanlar için aldım sanki devamlı ört kaldır onla uğraşacağım ama özeniyor insan işte evi güsel olsun istiyor:9::9:

sağol cnm bugün aldım ben kırmızı griden gıdıyorum mutfaga dün de ördek şekerlik aldım mutfagım baya bi şirin olucak gb :1: :1:

grı rengı cok severım bence kırmızı grı cok uyumlu olur mutfagnda gule gulekullan canımınıcı bencede cok sırın olacak kesın sız evı ne zaman tutacaksınız?

aaa güzelmiş cnm acaba kınada ben de mi kabarık gıysem hı

benımde cok hosuma gıtmıstı ya cagla canım söyle dusnuyorum hanı kabarık ıddallı elbıslerı ben bırtek kınamda gıyebılırım

ama duz sade elbıslerı baskalrının kınasında, dugunlerınde de gıyebılırım. olabıldgınce ıddalı gıymelıyım kınamda

mesela kuzenım bıraz önce tlfnda bana dıyorukı bende senın kınan yakılma esnasında bındallı gıycem dıye:52:

yanı gelın kız oldugum bellı olsun anlayın sız:1::1::1::1::1::1::1:

harika ben çok beğendim sultancım ama cart pembe yaptırma böyle daha hoş,masal perisi gibi...:nazar:

öyle mı dıyorsun hmmm.. aslında dogru dıyorsun ama ben hıc hayatımda böyle bır pembe gıymedım hep heves etmısımdır ama dogru dıyorsun

bu renk cok guzell:61:

güle güle kullan kuşum rendeni çok şirin:nazar:
ilk yatak ötüsü daha güseldi sanki ama günlük değil de misafir falan gelince örrmek içinse 2.daha güsel.
bende hem günlük hem misafirlik,özel zamanlar için aldım sanki devamlı ört kaldır onla uğraşacağım ama özeniyor insan işte evi güsel olsun istiyor:9::9:
çok sağol cnmcm. casandradan aldım canım gunluk ıcın aldım ama misolarım geldıgındede örtebılırım :1: ole col hafif değil.
grı rengı cok severım bence kırmızı grı cok uyumlu olur mutfagnda gule gulekullan canımınıcı bencede cok sırın olacak kesın sız evı ne zaman tutacaksınız?
evet cnmmm . Evi dugunden 3 ay önce dıyoruz sızce nasıl olur? cok mu gec yoksa 3 ay önce erkenmı?
benımde cok hosuma gıtmıstı ya cagla canım söyle dusnuyorum hanı kabarık ıddallı elbıslerı ben bırtek kınamda gıyebılırım

ama duz sade elbıslerı baskalrının kınasında, dugunlerınde de gıyebılırım. olabıldgınce ıddalı gıymelıyım kınamda

mesela kuzenım bıraz önce tlfnda bana dıyorukı bende senın kınan yakılma esnasında bındallı gıycem dıye:52:

yanı gelın kız oldugum bellı olsun anlayın sız:1::1::1::1::1::1::1:
anladım tatlım da kuzenın nıye bındallı gıyıyor:1: sadece gelın gıyer benımm bıldıgım.
ördek şekerlik nasıl kız,resmi var mı göstersene merak ettim:1:

koyuyorum tatlım bırazdan ufak bişe:1: ama şirin

evi 3 ay önceden tutmak mantıklı ama 3 ay boşuna da kira verilcek:52:
2 ay daha iyi gibi eşyalar alınır tadilat yapılır varsa,ne biliim boyaydı badanaydı gerekiyorsa...bilemedim ki:17:

$þekerlk.webp$þkerlk.webp

kızlar ilk şekerliğim küp şekerler için benimki aynısnın kırmızısı.. İkinci ördek şekerliğime toz şeker koyarım.. Bunları gündelik için alıverdim :1:

Back
X