• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

lahana gibi oldum zaten hiç üşümüyorum sultanım :122::122::122::122: anladım canım. demek istanbul durakların arasında yok:26:
valla canım ben havlularımı, bornoz setimi ve nevresimlerimi ve pike takımlarımı taçtan aldım. dediğin gibi herkes taç diyor arada özdilek veya sarev diyenlerde var. ama hiçbir fikrim yok sarev hakkında.
oooo geldiğinde de 1 ay burdasın süper :46::46::46:

:1::1: yok canım ıstanbula bu sene gıttım gezmeye galata köprusunun oraları gezdık tek tabı ona gezme denrse:1:
oralarda hıc bulamamkı:44: en ıyısı bende gözumle göruyum alıyım ankarada gıttı gıdıyorda basta ödeme urun teslımatından sonra olacak dıyordu sımdıde seceneklerde vısa kart numarasını felan ıstıyorlar:44: annem veya ben görmeden acıkcası ödemeyı pesın yapmak ıstemıyorum böyle olunca beklıcek gıbıyım:44: ben kapatıyım su stelerı yoksa baktıkca ıcım gıdıyor:14: off canım ben bı kalkıyım pc basından da ayaklarıma kramp gırdı otrmaktak yemek yapıyım kız kardesımde okuldan gelecek bırazdan ıkı kız karslıklı yemek yıyelım öpuyorum senı cok görsuruz ıyı calısmalar canım kolay gelsın:3:

valla kendi adıma sölüyorum ben çeyizime aldım..bu birazda kısmet işi çnkü her taç solma yapmıyo yada her özdilek pamuklanma yapmıyo diye bişey yok 10 kişide olmas 1nde muhakkak olur:27:
beğendiğim model vardı ki sarev çok güsel model çalışıyo aklımda kalcana aldım bende..:16:

canım öylede ıste urun garantısı olunca ıade degısım yapabılırz, ben daha tac kullananlardan hıc sıkayet duymadım ınsallah sende memnun kalırsın canım nevresımlerınden:61:

canım ben cıkıyorum tekrar görsmek dılegıle :3:

:1::1: yok canım ıstanbula bu sene gıttım gezmeye galata köprusunun oraları gezdık tek tabı ona gezme denrse:1:
oralarda hıc bulamamkı:44: en ıyısı bende gözumle göruyum alıyım ankarada gıttı gıdıyorda basta ödeme urun teslımatından sonra olacak dıyordu sımdıde seceneklerde vısa kart numarasını felan ıstıyorlar:44: annem veya ben görmeden acıkcası ödemeyı pesın yapmak ıstemıyorum böyle olunca beklıcek gıbıyım:44: ben kapatıyım su stelerı yoksa baktıkca ıcım gıdıyor:14: off canım ben bı kalkıyım pc basından da ayaklarıma kramp gırdı otrmaktak yemek yapıyım kız kardesımde okuldan gelecek bırazdan ıkı kız karslıklı yemek yıyelım öpuyorum senı cok görsuruz ıyı calısmalar canım kolay gelsın:3:

Benim fikrimce en iyisini edersin. görmeden dokunmadan hiçbirşey alma canımcım:112: tamam canım sonra görüşürüz afiyet olsun:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125: Öptüm bende sultanım :54:

süper ya KK BRAVOOOOOO tepkimizi göstermeye devam sitenin arkasındaki bayrak ve logonun degişimi süper olmus aksam iş cıkısı yürüyüse katılacam sonuna kadar sesimizi duyurmalıyız:kkk::kkk:

süper ya KK BRAVOOOOOO tepkimizi göstermeye devam sitenin arkasındaki bayrak ve logonun degişimi süper olmus aksam iş cıkısı yürüyüse katılacam sonuna kadar sesimizi duyurmalıyız:kkk::kkk:

Kesinlikle sonuna kadar sesimizi duyurmalıyız yoksa o şehitlerimizin hakkını nasıl öderiz...

O zilin sesini duyduğunda, yüreğine düşen acıya lanet ediyorum.
Artık koklayamayacağım için.
Bir bulut gibi kapatacağım önünü içindeki güneşin.
Beni affet…
Kelimeler hiçbir zaman bu kadar anlam kazanmadı canım.
“Vatan sana canım feda” derken dışım, içim “Vatan sensin be aşkım” diye haykırdı.

Bu son sözü nefes filmini izledikten sonra hiç unutamadım vatan sensin... Allahtan bütün şehitlerimize rahmet geride kalan acılı ailelerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun....

Kesinlikle sonuna kadar sesimizi duyurmalıyız yoksa o şehitlerimizin hakkını nasıl öderiz...

O zilin sesini duyduğunda, yüreğine düşen acıya lanet ediyorum.
Artık koklayamayacağım için.
Bir bulut gibi kapatacağım önünü içindeki güneşin.
Beni affet…
Kelimeler hiçbir zaman bu kadar anlam kazanmadı canım.
“Vatan sana canım feda” derken dışım, içim “Vatan sensin be aşkım” diye haykırdı.

Bu son sözü nefes filmini izledikten sonra hiç unutamadım vatan sensin... Allahtan bütün şehitlerimize rahmet geride kalan acılı ailelerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun....
Nefes filmini aşkım askere gitmeden 1 yıl önce birlikte izlemiştik... Ağlamaktan hasta olmuştum..
Şimdi asker yolu bekliyorum..
İçim acıyor askerlerimize.. Onların ailelerine, sevdiklerine... Allah'ım sen başka acı gösterme bizlere, başka şehit haberi duymayalım, başka aileler de yanmasın...
Hepimizin başı sağolsun:14:
Ne mutlu Türküm diyene:72:
Başka birşey yazamayacağım kızlar bugün, çeyiz, düğün nişan fln, içimden gelmiyor:50:
Herkese iyi akşamlar

Nefes filmini aşkım askere gitmeden 1 yıl önce birlikte izlemiştik... Ağlamaktan hasta olmuştum..
İçim acıyor askerlerimize.. Onların ailelerine, sevdiklerine... Allah'ım sen başka acı gösterme bizlere, başka şehit haberi duymayalım, başka aileler de yanmasın...
Başka birşey yazamayacağım kızlar bugün, çeyiz, düğün nişan fln, içimden gelmiyor:50:
Herkese iyi akşamlar

AL benden de o kadar...
Ben de yürüyüşe katıLıcam..En azından birLik oLup sesimizi çıkarmaLıyız, bişeyLer yapmaLıyız diye düşünüyorum..
Herkese iyi akşamLar..

Dakikalardır yazıp yazıp siliyorum..üzüntümü anlatıcak kelime bulamıyorum..daha ne zamana kadar ''şehitlerimize rahmet aillelerine sabır diliyorum''ile başlayan temenniler yazıcammm bunu bilmiyorumm..üzgünümmm..çook üzgünümm..annelere,babalara,kardeşlere,eşleree hepsiii adınaaa çook üzgünümm..Rabbim sabırlar versin(nokta)

Herkese iyi akşamlar

Canım allah kavustursun allah butun sevenlerı sevdıklerıne bekleyenlerıne sag salım kavusmasını nasıp etsın...

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

evet haklısın kuzum ya alayım birtane amaaan :9:
hadi görüşürüz canım,hayırlı alışverişler olsun,inşallah çok güsel şeyler bulur ve alırsın...gelince aldıklarının resmini ekle oluyy mu merak ederim:9: baybay bebişş iyi uykulaaar:16:
canım sağolasınn, amin, yaptık alışverişimizi ama tahmin edeceğin gibi bugün hiç resim ekleme havamda değilim, başka bi gün eklerim, şuan çok üzgünüm :50:

Arkadaşlar merhaba :3: Bu topiği görmem iyi oldu. Ben de 2012 yaz gelin adaylarından biriyim sizler gibi, fakat içimi bir kaygı,stres istila etti resmen nerden nasıl başlasam bilemiyorum. Henüz çok bir hazırlığım yok :18: Başlarda düğün hazırlığı listesinden bahsetmişsiniz, sayfaların hepsini okuyamadım eğer böyle bir liste yaptıysanız tekrar paylaşır mısınız? Bir el atıverin yahu! :17:
canım liste sormuşsun mesaj kutuna bakarsan yardımcı olabiliriz sana :114:
şimdiden hayırlı olsun :70:

Son düzenleme:

canım sağolasınn, amin, yaptık alışverişimizi ama tahmin edeceğin gibi bugün hiç resim ekleme havamda değilim, başka bi gün eklerim, şuan çok üzgünüm :50:

canım liste sormuşsun mesaj kutuna bakarsan yardımcı olabiliriz sana :114:
şimdiden hayırlı olsun :70:

selam gasolıne nasılsın?

nasıl gectı gunun?

Son düzenleme:
moralim çok bozuk canlar ya...askerimle konuştuk,"bugün çok üzüldük,çok kötü bir gündü" dedi...
evet aynen, sabah kalktım haberleri gördüm.Allah onları bildiği gibi yapsın lanet olsun hepsine!!!!!!!

Son düzenleme:
moralim çok bozuk canlar ya...askerimle konuştuk,"bugün çok üzüldük,çok kötü bir gündü" dedi...
evet aynen, sabah kalktım haberleri gördüm.Allah onları bildiği gibi yapsın lanet olsun hepsine!!!!!!!

cidden çok kötü bir gün ... AMİN cnm ALLAH bildiği gb yapsn inş

:72:

selam çağlam :72:

sorma canım yaa, düşündükçe kahroluyor insan, tahayyül etmekte bile zorlanıyorum mahfoluyorum :(
ama sonra diyorum ki, benim içim ne kadar yanabilir ki? sadece bu 24 şehidimiz değil, bugüne kadar 1er 2şer 10ar 20şer can vermiş nice aslanımız vardı bizim..
yok muydu hiçbirinin anası, babası, sevdalısı?
hepsinin vardı, bu 24 canın da var işte..
ama onlar şehadeti tattı, herhalde onlar için daha güzel bir kader yazılamazdı...
çünkü;

Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,

Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor!

Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!

Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer.

Ne büyüksün ki, kanın kurtarıyor Tevhid’i...

Bedr’in aslanları ancak, bu kadar şanlı idi.

Sana dar gelmeyecek makber’i kimler kazsın?

“Gömelim gel seni tarihe”desem, sığmazsın.
....................

Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,

Sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber.

Peygamberimizin kucak açıp beklediği aslanlar, nur içinde yatın :72:

sağol canım yaa, kardeşlerimizi yitirmiş olduğumuz haberini alana kadar herşey çook güzeldi :nazar:
çok güzel ve yorucu bir gün geçirdim aslında, sen neler yaptın canım?

:14::14: ben duyunca ellerım tıtremeye basladı bıde asker kıyafetlerıyle ruyamda görmustum

telefonun tuslarına basamadım haberlerde bır sehıdtımız hataylı denınce:14:

tum askerler hatayda sehıd oldu sandım benım nısanlımda hatayda yapınca buyuk bır şokk gecırdım:14:

sonra hemen aradım allahtan yazanede oldugu ıcın tlfnlara hemen bakabılıyor konustum ıcım rahatladı cok sukur dedım ama tum ölen askerlerımız ıcın

cok uzuldum kımbılır ne zorluklarla, korkularla gıttıler:14: kım bılır nasıl şafak sayıyorlardı doguda cok zor:14:bızler ıcınde kolay degıl helede sevdıgının

kardesının yolunu beklıyorsak herzaman bır korku olur ınsanın ıcınde:14:

Allah tum askerlerımıze rahmet eylesın, aılelerıne de bas salıgı:14:

kımse kusurabakmasın ama ben tayıbı sevmıyorum adamın derdı avrupanın gözunde turkıyeyı yucetmek kendı ulkemızın ınsanlarını dhıc dusunmuyor bu adam
ıstese unverteler gıbı asker okulları acabılır herseyın ögretıldıgı orda tum gönullu erkek, kızlara egtım verılebılır uzmanlasabılırler böylelıkle 4 5 ay sılah egtımı olan 19 20

yaslardakı genclerı daga göreve salmazlar. belkıde cok konustum ne denır bılmıyorumkı ıcımde bı acı var sadce kahrolsun pkk.

senın gunune de sevındım ıyı barı evde durup tum gun olanları takıp etmemıssın en azından ekran karsısında moralın bozulmadı:14:

Back
X