• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

ben 24 canım. nişanlım 27. kızımız benim tanıdığım rahmetli bir karıkocanın kızı. amcalarına çok geldi ufacık dünya tatlısı güzellik. beni aradı buldu. ben de hukuksal yollarla kızı aldım bi şekilde şimdilik sosyal güvenlikte yurtta kalıyor. ama sürekli gidiyorum. çok iyi bir okulda okutuyoum. herşeyiyle ilgileniyorum. nişanlımda aynı şekilde. yedi yaşında şu an. birbuçuk yıldır uğraşıyoruz onun için

canım tebrik ederim valla çok hayırlı çok güsel bi iş yapmışsınız,Allahım bunun mukafatını inşallah size verir.sizinde dünyalar tatlısı bir bebişiniz olur kızınızda ona abla olur inşallaah:nazar:

maşallah canım:nazar::nazar::nazar:
istediğin gibi olur herşey inş:nazar::nazar:

sende bendensinn...benim mobilyalarda gelince eksik kalmıcak:26::26::26:
tarih askerim gelince de kesinleşebilir borçsuz olun derlersede:31::31::31:
kaynanalarınızla aranıs nasıl gelinleeer:23::23:
bilmem iyi gibi:9: sayılı görüştük farklı şehirlerde olduğumuzdan ama tel.de konuşuyoruz hep:34:
ayyy evli biri geldi topiğimisee:21::21::21::21: ne desekk ne sorsak nerden başlasakk ???:9::9::9::9:
yeni gelin kaçmış fazla zorlamayalım:9::9:
kızlarr eylül-ekim qelinlerine baktınısmı çokk hoşlar yaa:nazar::nazar::nazar::nazar:
bakmadım da bakanlar ağlamaklı olmuştu geçende:9:

kızlar o gelinliğe doyum olmuyo ya.ben temmuzda evlendim.çifte düğün yaptık.hala giysem giyerim.insan pek bi prenses hissedio ya.tadını çıkarın:D

sen nere gelin gitcen ki canım:26:
Edirne'ye kuzum...
kızlar o gelinliğe doyum olmuyo ya.ben temmuzda evlendim.çifte düğün yaptık.hala giysem giyerim.insan pek bi prenses hissedio ya.tadını çıkarın:D
valla doğrudur o an insan kendini öyle hisseder.
hayırlısı olsun çok mutlu olun inşallah canım,tebrik ederim...

Edirne'ye kuzum...

valla doğrudur o an insan kendini öyle hisseder.
hayırlısı olsun çok mutlu olun inşallah canım,tebrik ederim...

ailenden uzaga mı gidiyosun:17::17:
canım benim allah kolaylık versin işler zor olcak biras ama atlatrsınız kolay inş:37:

ailenden uzaga mı gidiyosun:17::17:
canım benim allah kolaylık versin işler zor olcak biras ama atlatrsınız kolay inş:37:

evet canım ya sorma valla uzaklara gideceğim,ama Allahtan annemde babamda emekliler,annem bana moral olsun diye diyor ki kızım emekliyiz işimiz ne sen çağır biz gelelim:1:
işler zor olacak ki hem de ne zor ev tutmaya gitmem lazım,perde almaya gitmem lazım hep git gel yapmam lazım ve bir de bu arada kpss çalışmam lazım...hayırlısı inşallaaaah...

kızlar hıc keyfım yok bugun uc asker daha sehıt oldu offf

vandakı deprem ınsanların feryadı off:14:

turkıye cok zor gunler gecrıyor :14: hıc bısı dusunemıyorum

ve sımdıde vanda 5 sıddetınde deprem oldu yıne offf:14:

slm kızlar yine ben geldim bursaya gelmeme nete girip muhabbetlere katılmama 2 3 gün kaldı ozaman kaldığım yerden devam ederim sohbetlere şimdilik bütün gelinckleri sadece kocamaaaaaaaan öpüyorum

canım benim nerelerdeydin sen?
evet gerçekten zor zamanlar,haberlerden uzaklaşmak için burda takılmak iyi oluyor ama hayatın gerçekleri işte:50:

evet canım ya sorma valla uzaklara gideceğim,ama Allahtan annemde babamda emekliler,annem bana moral olsun diye diyor ki kızım emekliyiz işimiz ne sen çağır biz gelelim:1:
işler zor olacak ki hem de ne zor ev tutmaya gitmem lazım,perde almaya gitmem lazım hep git gel yapmam lazım ve bir de bu arada kpss çalışmam lazım...hayırlısı inşallaaaah...
burdan model bakar marka belirlersin canım benim tanıdık öle yaptı burdan gitti gezdi magazaları atıyom bellona şu model dedi onlar aldı:3::3::3:
allah kolaylık versin...nasıl tanıştıydınız:49:

valla haber okumuyom konuşanların yanından kaçıyom çok zorluyo beni çünkü:5::5::5:
106 gnüm kaldı ha gayret bana:72:

slm kızlar yine ben geldim bursaya gelmeme nete girip muhabbetlere katılmama 2 3 gün kaldı ozaman kaldığım yerden devam ederim sohbetlere şimdilik bütün gelinckleri sadece kocamaaaaaaaan öpüyorum

özledik canım,hayırlısıyla bitsin de eğitim dön inş.yuvacına ve bize:34:

evet canım ya bende çok mutsuzum içim yanıyo resmen 24 şehidin üzüntüsü yetmezmişgibi 3 tane daha şehidimiz olduğunun haberini aldık bide van depremi Allah hepimizi dahada betererinden korusun

ayy yemek yapmalar:1: balayına çıkanların balayı telaşları:1::1: bazıları balayı otellerinden yasmışlar bizde görücesmi o günleri yaaaaa:9::9:

burdan model bakar marka belirlersin canım benim tanıdık öle yaptı burdan gitti gezdi magazaları atıyom bellona şu model dedi onlar aldı:3::3::3:
allah kolaylık versin...nasıl tanıştıydınız:49:
valla haber okumuyom konuşanların yanından kaçıyom çok zorluyo beni çünkü:5::5::5:
106 gnüm kaldı ha gayret bana:72:
gayret kuzum..
mobilyaları inegölden alacağız birlikte gidip nasipse,beğendiğimiz modeller var çünkü ordan bulduk,ev ve perde beni düşündüren onlar zor olacak inş. Allahım kolaylaştırsın.bi ara tanışma faslımızı anlatırım canım şimdi çok uzun :9::9::9:

Back
X