• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

belki albüm senin albümün olduğu için duvarına baktığında görebiliyorsundur canım, tüh, ben seni eklemeden önce söyleseydin bunu ben lavantanın duvarına bakardım, anlardık o zaman ben senin arkadaşın değilken bahsettiğin gibi o albümü veya fotoları görebiliyor muyumu ama şimdi anlayamayız heralde :26:
Canım valla kafam allak bullak oldu sımdı yapmamız gereken sey ben şimdi ablamların fotosunu begencem ve yorum yapcm cnm sana zahmet yanda haber bandı var zaten bı orayı bırde benım profılımden zaten şu şu kişinin fotosuna yorum yaptı yazıyor orda fotoya tıklarsın gözüküyormu anlarız şimdi
ben geldim kızlaaar nasılsınız bakalım:16::16:

hoşgeldin fıstıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :70:

Canım valla kafam allak bullak oldu sımdı yapmamız gereken sey ben şimdi ablamların fotosunu begencem ve yorum yapcm cnm sana zahmet yanda haber bandı var zaten bı orayı bırde benım profılımden zaten şu şu kişinin fotosuna yorum yaptı yazıyor orda fotoya tıklarsın gözüküyormu anlarız şimdi

canım şuan duvarına bakıyorum, en son şarkı paylaşmışsın olarak görünüyor
onun haricinde ne duvarında ne sağda ne solda bahsettiğin şekilde yorum yaptı falan gibi bir bildirim görmüyorum ben :25:
sanırım sorun yok :)

Bubaburum sen kafana takma askerinle en mantıklı tarıhe kararınızı verırsınz bırazda ınsanlar sıze göre hareket etsin bizim de dğün tarıhı daha tam oturmadı temmuz-agustos-eylül ama hangisi olucak bılemıyoruz kpss ,ramazan,halam yurt dışında bakalım artık nişanlım gelsin artık karar verilir.

Bubaburum sen kafana takma askerinle en mantıklı tarıhe kararınızı verırsınz bırazda ınsanlar sıze göre hareket etsin bizim de dğün tarıhı daha tam oturmadı temmuz-agustos-eylül ama hangisi olucak bılemıyoruz kpss ,ramazan,halam yurt dışında bakalım artık nişanlım gelsin artık karar verilir.

hoşbulduk tatlımmm:16:
şimdi baktık haziran 17 -18 kandil temmuz ağustos 20sine kadarda ramazan ayyy tarh bulmak bu sene çoook zor:9::9:
bayramdan sonra annem evimi görücek ya inanılmaz heyecanlıyım beencekmi diye:9::9:

gazooo sen nie bende ekli deilsin bakalımmmm:37:

şimdi baktık haziran 17 -18 kandil temmuz ağustos 20sine kadarda ramazan ayyy tarh bulmak bu sene çoook zor:9::9:
bayramdan sonra annem evimi görücek ya inanılmaz heyecanlıyım beencekmi diye:9::9:

Bizde kararsız kaldık cnm ıste temmuz 20 ramazan agustos 2o ramazan bitiyor bayram :1:
eylül 23 kpss ohoooooooooooooooooooooooooo.
Hazirandada düşünmüyoruz bi tatile gıtdık akşamları üşüdük valla resmen birde bi hayli salon pahalı kayınvalıdemlerde haziran düşünmüyor bizde öle.
Ayyyyyyyyyyyyy bakalım artık sabırszlanıyorum :1: :1:
Anneciğin evini emnmki cok begencek
Ben çıkıyorum yavrular gelırım yıne ymek yıycem öpldnz:70: çokca:70:

Bizde kararsız kaldık cnm ıste temmuz 20 ramazan agustos 2o ramazan bitiyor bayram :1:
eylül 23 kpss ohoooooooooooooooooooooooooo.
Hazirandada düşünmüyoruz bi tatile gıtdık akşamları üşüdük valla resmen birde bi hayli salon pahalı kayınvalıdemlerde haziran düşünmüyor bizde öle.
Ayyyyyyyyyyyyy bakalım artık sabırszlanıyorum :1: :1:
Anneciğin evini emnmki cok begencek
Ben çıkıyorum yavrular gelırım yıne ymek yıycem öpldnz:70: çokca:70:

canım benim öpüyorum görüşürüs sonra

bilmeeeemm :1::1:

oyhhhhhhhhhhhhhh fotolarada bayıldım yani:1:

gugul amcadaaaaaaaaaaaaaaa şeker:52:
canımsın, ben de öyle :54::54:

Back
X