- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
Yarın çok işim var kızlar ağdaya gidicem,saçlarımı fönletcem,vesikalık foto çekincem,aöf bürosuna gidicem ohooooooooooooooo![]()
oh oh oh kolay gelsin, hakkaten çokmuş işin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın çok işim var kızlar ağdaya gidicem,saçlarımı fönletcem,vesikalık foto çekincem,aöf bürosuna gidicem ohooooooooooooooo![]()
hatta evliliği güzel giden, mutlu, herkesin sevdiği saydığı bir yengenin yakması makbuldu galiba yaa, doğruu :114:
oh oh oh kolay gelsin, hakkaten çokmuş işin![]()
selam, hoşgeldin tospaaaselam kızlarrr
görüşmeyeli nasılsınız?
yaaa ben hiç gidemedim temizlik için kuaföree, aslında çok büyük kolaylık ama utanırım ben yaaaoff kolay gelsin çağlacım :) ben geçen hafta sonu hallettim ağda işimi,küçük bi sir makinesi aldım kolaylıkla hallediyorum ama zaman konusunda sıkıntım olursa bende gidiyorum nur ablayaaa![]()
evet canım hatta ayrılık yaşamamış olması gerekiyodu sanırsam :)![]()
selam, hoşgeldin tospaaa![]()
yaaa ben hiç gidemedim temizlik için kuaföree, aslında çok büyük kolaylık ama utanırım ben yaaa![]()
off kolay gelsin çağlacım :) ben geçen hafta sonu hallettim ağda işimi,küçük bi sir makinesi aldım kolaylıkla hallediyorum ama zaman konusunda sıkıntım olursa bende gidiyorum nur ablayaaa![]()
tabi tabi, ayrılık yaşamamış ve evliliği de çok mutlu olan bir yenge yaksın ki gelinin de mutlu bir yuvası olsun derlerdi:114:
yaaa ben hiç gidemedim temizlik için kuaföree, aslında çok büyük kolaylık ama utanırım ben yaaa![]()
iyi akşamlaarrrbende çok utanıyordum gasocum ama tek bi yere alıştım hem çok iyi biyer hemde çok tatlı kişiler..bu arada bacılar paydos verildi ben çıkıyorum hepinizi öptümmmm kucumannnngörüşürüz yarın sabahtan
![]()
tabi kız ayıpsın, çözeriz her türlüevet evet :) çözdük bu işi biz yaa![]()
hb kuzum :)
nabr nasılsın
nolsun cnm devam asker beklemeye
sen naslsn?