Nişanlımda guzel sanatlar okudu cnm. Nişandada söyledımı benımki söyledibiz konservatuar okuduk lisede canım. orda aşık olmuştuk zaten dee. hala alışamadım. bazen öyle bi söylüyoki daha bayılıyorum. o bana pek söyletmez ama. kıskanıyo biri duyacak diye. çok beğeniyolar sesimi o da beğenmesin kimse ben beğenirim diyo![]()
Saol kuşummmmmmsağolun çağlacım ve lilacım...
çağlacım sana da geçmiş olsun bu arada
lilacım sende al kuzum kurutuculardan,yengem bayağı övdü,çalışacaksın çok işine yarar dedigerçi o tupper almış ama ben o kadar para bayılmaktan yana değilim tupperlara...
dayımda diyor ki seda dolapları bir açıyorum mutfakta,tupperlar tapır tapır üstüme dökülüyor,herşeyini tupper alıyor da yengem...çok güldüm ben de dayıma yaaa![]()
Oh cnm ıyı etmıssın valla. Bu bayram hepmz kocişlerden uzak kaldkHerkese merhabalarrrrrrrr nasılsınız canlarımm özledim sizi ara ara yokladım forumu bayramda kimsecikler yoktuOkudum genelde herkesin bayramı güzel gecmiş bi tatsızlık yok sükür bende arife günü gittim kayınvaldemi kayımperimin bayramını kutladım bu bayram kocisten ayrı kaldık bahce işleri vardı birde yeni evin tadilatı vardı sen gelme yorulursun dedi birazda bizde böyle olsn istedik genckızken evimde son bayramım bende ailemle kuzenlerimle gezdim hasret giderdim cünkü memleketleri uzak oldugu için bayramların büyük cogunlugu onun memleketinde gecicek son günü geldiler bize oturmaya gec saatlere kadar oturduk muhabbet ettik güzeldi anlıcagnız benimde bayramım
![]()
Pek kullanışlıya benzıyor sımdı annemi arıycam tatlım kaldıysa banada alır bim ona yakınkızlar az önce BİM'den bunları aldım...
ekmek kesme tahtası 6.95TL Eki Görüntüle 286965
4lü kilitli saklama kabı(hem mikroya,hem buzluğa giriyormuş) 9.90TL Eki Görüntüle 286966
haber vereyim dedim sizlere de belki almak isteyen olur![]()
Hayırlısı o zaman ıns o haberkerıde alırız senden:)) bir bakmısım 2012 de bende gelın oluyorum.buraya evet bende evlenıyorum diyip aranıza katılmayı cok ısterdım.ama uygun bir eş adayım yok malesefki.