• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

geldim canlarım:16::16: sözünüzü dinleyip geldim gerçi az önce arkadaşlarımın kına düğün resimlerine bakıp iç geçirdim ama o günleri bizde göreceğiz değil mi:21: sizleri bu arada çok özledim ben ama:16::16::16::16::16::16:
balım peteğim gelmiş.evet inşallah bizimde güsel günlerimiz olacak öyle.:69::69:
ssedoshhum senin şafakda bitmiş:34: :nazar::nazar::nazar:
evet kuzum azalıyor maşallaaaah:nazar:
hatuncuklarımmmmmm nerelerdesinisssss:51:
burdayız sen nerelerdesin rosam:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bu arada ben lavanta ile deryaw.yi göremedim deryaw.den yine ses çıkıyorda lavantadan çıt yok. herşey yolundadır inşallah:26::26:

kızlar ben öğrenciyim son yılımı evli olarak okuyacam allah kısmet ederse ama yaklaştıkça korkuyom becerebilcemmi die hem evlilik hem okul:50:önceden hiç aklıma bile gelmiyodu:5:

2012'de yazin evlenecek olan bir kisi de benim. Evlilige giden yol meger ne zormus. Suan icimi dökmeye ihtiyacim var aslinda. Ama simdilik kisaca:

Merhaba kizlar :)

diyorum.

kızlar ben öğrenciyim son yılımı evli olarak okuyacam allah kısmet ederse ama yaklaştıkça korkuyom becerebilcemmi die hem evlilik hem okul:50:önceden hiç aklıma bile gelmiyodu:5:
canım öncelikle hayırlı olsun.:nazar: ikisini birarada yürütmek kolay değil elbette. ama şöyle düşün okul bittikten sonrada iş hayatı olacak. ve dolayısıyla adapte olmak durumundayız ve nişanlın sana yardımcı olur inşallah. o zaman biraz daha kolay olur diye düşünüyorum:nazar: bir de çocuk olduğunu düşünsene:emir_bebek::emir_bebek: kadınlar her dönemde ağır sorumluluklar yükleniyor ama keyif verirde...

kızlar bu arada ben lavanta ile deryaw.yi göremedim deryaw.den yine ses çıkıyorda lavantadan çıt yok. herşey yolundadır inşallah:26::26:
evet ya doğru valla lavanta yok ortalarda kuzum yaa...
korkma canımcım ya,benim okuldayken evli arkadaşlarım vardı gayette sorunsuz yürütüyorlardı hayatlarını...

canım öncelikle hayırlı olsun.:nazar: ikisini birarada yürütmek kolay değil elbette. ama şöyle düşün okul bittikten sonrada iş hayatı olacak. ve dolayısıyla adapte olmak durumundayız ve nişanlın sana yardımcı olur inşallah. o zaman biraz daha kolay olur diye düşünüyorum:nazar: bir de çocuk olduğunu düşünsene:emir_bebek::emir_bebek: kadınlar her dönemde ağır sorumluluklar yükleniyor ama keyif verirde...

saol cnm...nişanlımdan yana problemim yok bana yardımcı olacağı konusunda endişem yok inşlh yapabilirim:39:

coğrafya öğretmenliği 3 cü sınıf öğrencisiyim allah kısmet ederse ev hanımı olmicam :16:zaten yatak odamın modeli bu yalnız rengi beyaz:1:
melek merhaba bende coğrafya öğretmeniyim, benimde meslekte 4. yılım. coğrafya öğretmeni olup da evde oturmak olmaz bize iş çok var :):) Allah yolunu açık etsin.

Back
X