• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

ayyy maşşallaahh nerelerdesinnn ayolll sennnnn:51:
iiyiiyiiisss şükürr nolsunnn çeennee çenee çeeneeee:9::9::9::9:

Koçişle güzel günler geçirdik bol bol süzüldüm geldim canım :37:
Bayram falan koşturmaca geçti gitti yaa sahalara geri döndüm :9:

Geldim kikikikikikiikiki:1::1::1:
gasommmmmmmmmmmmm herifimi özledim benımde beynım sulanmaya basladı :32::32::32:

iyiyim cnm ya şafakları erıtmeye ugrasıyorum işte :1:
sen nasılsın nasıl gıdıyor?

Artık bitti canım yaaa çok az kaldı hayırlısıylaaa :72:
İyiyim canım bende koçiş burdaydı 12 gün her Allahın günü koştur dur ölüyorum yorgunluktan :37:

Kızlarrr çokk seviyorumm sizi :71::70:
Benim uyku iyice bastırdı öpüyorummmmm :70:
İyi uykular tatlı rüyalar güzel gelinlerr :10::10:

Artık bitti canım yaaa çok az kaldı hayırlısıylaaa :72:
İyiyim canım bende koçiş burdaydı 12 gün her Allahın günü koştur dur ölüyorum yorgunluktan :37:

Kızlarrr çokk seviyorumm sizi :71::70:
Benim uyku iyice bastırdı öpüyorummmmm :70:
İyi uykular tatlı rüyalar güzel gelinlerr :10::10:

Evet cnm ya ıns hemencek kavuşrum saglıcakla.
Oh ne guzel 12 gun bol bol beraber zaman geçirmiştirsiniz. Bizde senı sevıyoruz öpüldün cnm:70:
iyi uykular

Benim düzeni değiştirmem lazım yaaa ben ne zaman gelsem kimsecikler olmuyo burda:43::43::43::43:
Konularda fikrimi belirtemiyorum bişi soramıyorum offff:43::43::43:

Çağlacım yatak odasını cok begendimmmmmmm fiyatınıda acayip merak ettimm walla :52::52::52:

Bu gelinlik secme konusunda asırı kararsızım nereye bakıcam nasıl bir model olucak bilmiyorum bazen öyle modeller begniyorum ki geri dönüp bakınca sacmalamısım diyorum biz senle en iyisi birgün cıkıp kemeraltında tura cıkalım gercekten cok güzel gelinlik ve tül olayı aklıma yattıı:32::32::32:

günaydın canım sanada ne oldu neyin var kuzum yaa hayırdırr anlat belki yardımcı oluruz

evt canım valla iyi olur madam burcu ve defne de güzel şeyler varmış ben nişnlığımı madam burcu dan almıştım gelinlikte de gzel modeller vardı,yeni sezon için yeni modellerini çıkartmışlar mı acaba?

Back
X