• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

hadi yaa :9: çok güzel o foto cidden gerçekten eğlenerek çekilmiştir özellikle o fotoğraf :52: isimleri ve telefonlarını bana yazarmısın canım özelden,bir konuşalım olmazsa bizde

Evet canım çok yardım ettiler bize o gün
Damadın pantolonu olmadı yanlış vermişler damat da burda olmadıgı ıcın sonra hiç deneyememişti kuafördeyken ben aradılar bız gıdıyoruz değiştirmeye diye mekanlarımız farklıydı aslında ama vakıt kaybettıgımız ıcın bizi yine en iyi şekilde kurtardılar
Yakın yerlerde çekim yaparak
Facen varsa ekle canım

$IMG_94566.webp $IMG_19122.webp $IMG_9262.webp $IMG_9072.webp

kızlar bu arada biz düğün fotoğrafçısıyız bikaç örnek koydum düşünürseniz iletişime geçebilrsiniz 7/24

kızlar ya birden atladım böyle kusura bakmayın ama 1,5 sene önce kendi yaşadığım telaşlarım geldi aklıma ne güzel günlerdi. Allah hepinizin gönlüne göre versin, hiç keşkeniz olmasın tüm dleklerinizi yapın düğüne evliliğe dair. :9::9::9::9::9:
sağol canım, evlisin sanırım :114: Allah senin de mutluluğunu daim etsin diyelim biz de :112:

Bende bi albüm ekledim kizlar isteyen bakabilir :)
bakalım bakalım :1:

Evet canım çok yardım ettiler bize o gün
Damadın pantolonu olmadı yanlış vermişler damat da burda olmadıgı ıcın sonra hiç deneyememişti kuafördeyken ben aradılar bız gıdıyoruz değiştirmeye diye mekanlarımız farklıydı aslında ama vakıt kaybettıgımız ıcın bizi yine en iyi şekilde kurtardılar
Yakın yerlerde çekim yaparak
Facen varsa ekle canım

face var canım ama işyerinden filtre faceyi açmıyor,evde de şuan net yok.adresimi vereyim ama gizlilik ayarından dolayı bulunamıyorum :2:fırsat bulduğum ilk anda eklicem face ye girip,özelden msn adresimi yazıyorum kuzum sende adresini yaz girebildiim anda eklicem çünkü

face var canım ama işyerinden filtre faceyi açmıyor,evde de şuan net yok.adresimi vereyim ama gizlilik ayarından dolayı bulunamıyorum :2:fırsat bulduğum ilk anda eklicem face ye girip,özelden msn adresimi yazıyorum kuzum sende adresini yaz girebildiim anda eklicem çünkü

Tamam canım bekliyorum :34:

Son düzenleme:
sağol canım seen? :70:

amin canım sağolasın, senin de Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip etsin :114:

iyiyim canım müdürle köşe kapmaca oynuyoruz bi gün yakalıcak nette :9: allah korusun:21: şimdilik kaçıyorum kızlar ben,gün içinde fırsat buldukça girerim yine öptüm hepiniziiii:54:

oo lilacımm, hoşgeldin nerdesin sen yaa :3::3:

görüşürüz fıstık :3:

HoşbuLdukk canımmm yaa işLe İLgiLi bazı sıkıntıLarım vardı onLarLa boğuşuyodum evdeyim şimdiLik bakiim dedim bizim kızLar napıo =)

Bu arada ben face'den birini ekLedim ortak arkLardan ama kim oLdugunu biLmıorumm :1::1:

Ayıp ediyosun canımm davetiye sorun değil yeterki gidelim deee :32:
Tamam canım ismi ne görüşeceğiniz yerin bide külahçıya sorabilirsin canım onlarda işinin ehli insanlar
Ben nişan için o kadar çok araştırdım kii anlatamam
ZMYASA'ya cektıren arkasının ismi ne canım bakayım bi fotolarına :10:

kaya otelin içindeymiş canım yerleri murat tunç ismi web sitesini sana msnden kopyalarım birde sen incele bakalım begenicekmisin neymiş bu ucuk fikirlerrrr bakalımmm acayip merak ettimm :52::52::52:

HoşbuLdukk canımmm yaa işLe İLgiLi bazı sıkıntıLarım vardı onLarLa boğuşuyodum evdeyim şimdiLik bakiim dedim bizim kızLar napıo =)

Bu arada ben face'den birini ekLedim ortak arkLardan ama kim oLdugunu biLmıorumm :1::1:

anladım canım, işle ilgili bahsetmiştin birşeylerden, hayırlısı olsun canım benim :112:

iyiyim canım müdürle köşe kapmaca oynuyoruz bi gün yakalıcak nette :9: allah korusun:21: şimdilik kaçıyorum kızlar ben,gün içinde fırsat buldukça girerim yine öptüm hepiniziiii:54:

görüsürz canım kibb kocamannnnnn:54::54::54::54:

ooo kızlaar bu arada 500.sayfaya gelmişiiizzz, (ben bir sayfada 20mesaj görüntülüyorum da)
sayfadaki mesaj sayısı 10 olanlar için de 1.000inci sayfaaaaa :32::32::32::32::32:

hey maşallah ne geveze insanlarız ayooll, 1,5 aylık bir topikte 1000. sayfa, hey maşallaaahh :nazar::nazar:

Son düzenleme:
veee bu da benden 10.000inci mesaaaaaaajjjjjj :32::32::32:

Son düzenleme:
Back
X