valla canım ben bilmiodum bu hikaye olayını nasıl oluyo araştırmam lazım birass bilemedim valla yaptırmalımı yaptırmamalımı:44::44:
Ben mesela üc farkli fotografciya mail yazmistim biri sedoshun bahs ettigi. Hepsi hemen hemen ayni seyleri yapiyolar: Sabah gelinle birlikte kuaföre gidiliyor orada fotograf cekime baslaniliyor gelin ve damatla birlikte dis mekan seciliyor ardindan orda 1,5 saate yakin cekim yapiliyor (tabi zaman buna el veriyorsa) sonra gelin evden cikarken de cekim yapanlar varmis sanirim bir fotografci 'evden cikarkende cekim yapiyoruz ama o zaman biraz kargasa oluyor' diye yazmisti. Ve dügün salonuna varana kadar cekim yapiliyor heralde. Dügün salonunda özel fotografciya müsade vermiyormuslar cekim yapmasi icin.
Bana cevap yazanlar genelde 800 ile 1000 arasi fotograf cekeceklerini yazdilar. Albüm olarak biri 30 biri 25 biri de yanlis hatirlamiyorsam 50 fotograftan bahs etmisti. Fiyat olarak iki tanesi 800 - 1000 TL arasi demisti bir tanesi de 1000 - 2000 TL arasi demisti. Ayrica bitanesi yol ücreti 100TL oldugunu söylemisti. Tabi fotografci yakininda olacaksa
Hm benim bildiklerim bu kadar canim ama daha fazla bilgi sahibi olanlar vardir kesin. :)