• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

amanın bir de çağlam gelmiş, hoşgelmiş :3::3::3:
Yavyum muaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :70: hoşbuldummmmm :52:
canım çok güzelmiş sende benim gibi kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun diyenlerdensin sanırım :))))
aynen cnm ya :1: :1:
oooooo süper. ben latin aerobik yapıyorum yıllardır. birkaç kişiye de özel ders veriyorum haftada bir gün

çok şiriiiin
sağol cnm :70:
mayısta çok sıcak olmaz zannımca..haklısın gasom..ama yazın töbe bi daha gitmem herhalde..ayy neyse büyük konuşmayayım:9::9:

ayyy ne şiriiin canım yaaa...:nazar:güle güle sarımsak döv kuzucum:9:
:60: :60: Saol şirinemmmmm
o kekler bana gelsee bendee çokk mutlu olurdummm yawrumm :9::9::9::9:

çağlaaammm qelmişş hoşqelmişşşşş :54:ne mumuuu kızzzzz:23::23::23::23::23:
hb fıstık :52:
Kız mumlardan hoşgeldın aşkım falan yazıcam ama beynım durdu sanırım 20 mum almışım ya yetmıyokı 40,50 mum daha gerekıyor.

Canlarım fıkırlerınıze cok ıhtıyacım var bılıyosunuzkı nişanlım askerden gelıyor ona ne tür bi süpriz yapmalıyım şuan aklımda olanlar mumlardan yazı yazmak hoşgeldin aşkım falan, daha sonra otobusu durdurmak istıyorum :1: :1: Yapan olursada teskere tarıhının pastası olabılır

Pinar enistenin yeni isi hayirli olsun insaAllah cok güzel düsünmüsün ya ben olsam bende sevinirdim hehe :)

Cagla 20mumla belki farkli bisey de yazabilirsin olurmu ki?

10 parmağında 10 marifet var canım seninde maşallah ne güzel

yok canım yaaaa. uğraşıyorum işte. merak ettiğim herşeyi yapıyorum küçüklükten beri. o yüzden artı oldu biraz. danssız geçmez pek zamanım o yüzden ilgiliyim. oryantal de severim valla

havincimmm sen bize tasarladığın gelinliklerin resimlerini koysana ayol fikir olur belkii bizee...yadaa iş yerinin internet sitesi falan varmı?anlattığına göree büyük güzel bi yer ve sen bilinen bi tasarımcısınn..

Canlarım fıkırlerınıze cok ıhtıyacım var bılıyosunuzkı nişanlım askerden gelıyor ona ne tür bi süpriz yapmalıyım şuan aklımda olanlar mumlardan yazı yazmak hoşgeldin aşkım falan, daha sonra otobusu durdurmak istıyorum :1: :1: Yapan olursada teskere tarıhının pastası olabılır

Otobüs durdurmak müthis bi fikir :)

Ay yemeyelim kızlar bu kilolar tam bir baş belası ben bu kilolardan kurtulmak için dün spora başlamaya karar verdim bir an önce kilolardan kurtulmak lazım ve bir yer buldum. aerobik, pilates ve oryantel step bir arada olan bir yer haftada 4 gün gidicem inş. 6 ayda 7 kilo felan versem yeterli:)

canım tabiki her konuda birbirimize destke oluyoruz destek olmayacaksak neden evleniyoruz. hayatı beraber yaşamaya karar verdik. ben hiç gocunmuyorum kirada oturmaktan ve herşei kendim yaptığımızdan hatta dahada kıymetli çünkü bizim hayatımız biz kuruyoruz diye allaha şükür ikimizde çalışıyoruz sağlık olsun para kazanılır.

baya bir araştırma yapmışsın canım isimlerinide özelden yazabilirmsin canım

Yazarım cnm ne demek...

Dogru okumusun tatlım gızlılık acısından öle yazmıştım :1:

şimdi anLadım baLımm :1:

Eki Görüntüle 289702

nasıl kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?

Çok şekerrr güLe güLe kuLLan canım..Bende dün annemLe cevahiri doLaştım...Çok güzeL kırmızı kadehLer gördüm...kırmızı hastasıyım bende =)
PorseLen çay bardakLarı vardı nazar boncukLu fLn çok değişikti..Bide banyo için sabunLuk fLn vardı kırmızı renk üzeri taşLıı kesin aLıcamm süperLerdii =)

ay gitmiş miiii? tabi ya mutlu olmaz mıı :52:

9 da sipariş verdimmm 11 de eline geçmişşş :16:
O sırada telde konuşuyodukk kapı çaldır dıyo yazık bulaşık yıkıyodu :6:

Pinar enistenin yeni isi hayirli olsun insaAllah cok güzel düsünmüsün ya ben olsam bende sevinirdim hehe :)

İnşallah canım benimmm :nazar:
O hep mutlu olsun yaaa :16:

çok cicoooşş plastik mi buu?
tatlım vala sanırım plastık baya sert

ay gitmiş miiii? tabi ya mutlu olmaz mıı :52:

Cagla 20mumla belki farkli bisey de yazabilirsin olurmu ki?
Canım ya bas harflerımızı falan yaparım sadece en ıyısı gıdıyım 40 tane daha alayım
Otobüs durdurmak müthis bi fikir :)

inşallah tutar cnm bu fıkrım:1:

Kız mumlardan hoşgeldın aşkım falan yazıcam ama beynım durdu sanırım 20 mum almışım ya yetmıyokı 40,50 mum daha gerekıyor.

abbooowwwwwwwwwwwwwwwww:23::23::23::23::23: kızzzzzzzz gösünn körolmasınn seninnnn:9::9::9::9: yakmayasınıs bi yerleriii..:9:

Kizlar siz kirmizi hastasi ben lila hastasiyim :) Evimiz kira olacagi icin banyo setini cok agir bisey almadim ama aldigim seti lila sectim battaniyeminizin birisi lila tonlarda nevresim takimlarimda lila tolanlarda olanlar var mutfak gereclerinde lila gri karisimi bir kac esyalarim var nisanligimda hatta lilaydi ama fotolarda mavi görünüyor :)

Kocişimin yeni işini kutlamak için kek yollamıştım canım benim :16:
hımmm..anladım canım tekrardan hayırlı olsun eniştemin işi:nazar:
Yavyum muaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :70: hoşbuldummmmm :52:

aynen cnm ya :1: :1:

sağol cnm :70:

:60: :60: Saol şirinemmmmm

güsel fikirler bence,ama otobüsü nasıl durdurcan kız,millet korkmasın bi de:9:

Back
X