• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Canim kaca tuttunuz salonu ve yemeklilmi olacak?

5500 dü 5000 e indi canım kokteyl olucak,gelin saçını da yapıyorlar anlaşmalı oldukları bi kuaföre,istersen gelin saçınını değil de kına için de yaptırabiliyorsun,çok şirin ama netten bakın isterseniz bahhçe garden yazın kır düğün kısmını tuttuk biz :16::16::16:

Haadi yaaa nyu sen ben Bahhçe geliniyiz deseneee :16::16:
Nyu la cumartesi buluşmayı planlıyoruz canım gelinlik bakcaz sende gelsene bizleee :16:

hadi yaaa sende mi bahhçe :) :) süper yaa,,düğünümüze beklerim,nyununkine bi aksilik olmazsa gidicem ben:16:,cumartesi nişanlımla çıkıcaz canım yaa pazar da kardeşimi alacakaranlığın son filmine götürcem,bi bakayım yine de ayarlayabilirsem haber vereyim olur mu,,çok istiyorum gelmeyiiiii

5500 dü 5000 e indi canım kokteyl olucak,gelin saçını da yapıyorlar anlaşmalı oldukları bi kuaföre,istersen gelin saçınını değil de kına için de yaptırabiliyorsun,çok şirin ama netten bakın isterseniz bahhçe garden yazın kır düğün kısmını tuttuk biz :16::16::16:

Sagol canim tesekkür ederim :) Bizim dügün gebzede olacak ama fiyat konusunda bilgi almak istedim. Ben malesef salon konusunda pek bisey yapamiycam sanirim. Gidip görmek icin zamanim yoktu en son. Kaynanam bi salon begenmis onu gösterecekti ama iste vakit yoktu. Bende dedim siz bakin diye. Simdi pismanim gerci ama kahrestin ki uzaktayim.

hadi yaaa sende mi bahhçe :) :) süper yaa,,düğünümüze beklerim,nyununkine bi aksilik olmazsa gidicem ben:16:,cumartesi nişanlımla çıkıcaz canım yaa pazar da kardeşimi alacakaranlığın son filmine götürcem,bi bakayım yine de ayarlayabilirsem haber vereyim olur mu,,çok istiyorum gelmeyiiiii

Nyu nunkine bende gitcem canım birlikte gideriz ne güzel sende benımkıne gelırsın senın dugununde ben balayında olcam 3 günlük evli olcammm :16::16::16::16:

Boy 164 Kilo 53 belden az daha asagaya kadar dar olan sonra kabarik olan gelinliklerden istiyoruuuum :9:[/QUOTE

rosa clara
Pasarela Gaudí Novias

bu sayfalara da bak fikir olur sana

Sagol canim bi de buralara bakayim :)

Ama kizlar ankarada bildiginiz gelinlikciler var mi? Bu sefer gittigimde belki alabilirim diye düsünüyorum aslinda.

Nyu nunkine bende gitcem canım birlikte gideriz ne güzel sende benımkıne gelırsın senın dugununde ben balayında olcam 3 günlük evli olcammm :16::16::16::16:

Benim dügünüme hic kimse gelemiycek yahu :( Aranizda kocaeline giden tek kisi benim sanirim :)

Balayini nerde düsünüyosunuz canim?

kızlar müsatken size çeyizlerimin resimlerini yolluyayım,bunlar resimlerini bulabildiklerim çoğu bibebir aynı

yatak örtümüz (benzeri)

Eki Görüntüle 289871

tefal clipso düdüklü tenceremiz
Eki Görüntüle 289886

taç bornoz takımımız
Eki Görüntüle 289885

çok sevdiğim minik sürahimiz paşabahçe
Eki Görüntüle 289884

silikon yastık yorgan takımı
Eki Görüntüle 289883

sarev nevresim takımımız
Eki Görüntüle 289882

philips ütümüz
Eki Görüntüle 289881

banyo takımımız
Eki Görüntüle 289880

taç nevresim takımımız
Eki Görüntüle 289879

ikea bıçak takımımız
Eki Görüntüle 289878

eternity tencere seti
Eki Görüntüle 289877

philips elektrik süpürgemiz
Eki Görüntüle 289876

biev cezve takımımız
Eki Görüntüle 289875

aryıldız çatal kaşık takımımız
Eki Görüntüle 289874

arçelik mutfak robotumuzz
Eki Görüntüle 289873

arçelik buzdolabımız
Eki Görüntüle 289872

tefal tavamız
Eki Görüntüle 289887 daha çok varda fotoğraf bulamıyorum kızlar :) buldukça paylaşırım.öptüm sizi görüşürüzzzzzzzzzzzz

Gülerek kulllan cnm hepsi çok güzl

#
# YoLcu41+,
# zeynepsny,
# Gasoline+,
# LamEliff,
# fatovas,
# brcny,
# pnrkrdnz+,
# gulsencenk,
# gulsengo

Selamlar hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr :3::3::3::3:

bende 2012 gelinlerndenimmm inş..kısmetseee
Mutluluklar dilerim hoşgeldin aramıza.
oo elifçim seni hergün görücez heralde artık burda ne güzel, günaydın kuşum :16:

sultanımla elif sanırım en küçükler
seninle yaşıt bir hatunumuz daha var, siz de en büyükler oluyorsunuz ama ben de sizden aşağı sayılmam :9::9:

Heheh teşekkr edeim galiba öyle olucak :9:
Evet sanırım ben küçüküm aranızda fark ettim küççük gelin olcem ben hihihi :9::9:
Yaş kaç cnm ? Göremedım sanırım.
kocişimle bana nasipse evlenince kullanmak için bu anahtarlıkları aldım az önce:8::8:

Eki Görüntüle 289971

:36::36::36::36::36::36::36::36::36:Ben geldim canlarım. nasılsınız bakalım:26: bende istanbuldayım. yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgelmişsiniz. ohhhh baya canlı gördüm burayı:54::54::54::54:
Özledim balımmmm konusamıyoruz senle kaç gündür
Selam kizlar, nasilsiniz? Bugün burda hava bayagi bir soguk. Carsidan geldim bende bi saat önce. Kaynima parfüm alicam ama hangisini alayim diye bi türlü karar veremedim. Kendisi parfüm hastasi cünkü :9:

HUGO BOSS ENERGY diyorum ve eriyorummmmmmmmmmmmm :1: :1: Nişanlımın parfümü muhteşem cnm.

gulsengo ya ben gecmise bakmamistim bugün gelince ceyizlerine simdi baktim :) hepsi cok güzel güle güle kullan insaAllah banyo setimiz hemen hemen ayni benim ki lila ama ben lila rengine bayiliyorum :)

Back
X