• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Bir de erken rezervasyonda indirimLi oLuo hatta oteLLerin baLayı indirimi var küçük de oLsa =) Biz de ocak gibi rezervasyon yaptırmayı düşünüoruz..Çünkü Haziran-Temmuz ayLarında fiyatLar 2katı oLuo..

KEMER VE BODRUM'u baLayı için hiç tavsiye etmiorum kızLar...nişanLımLa bu sene Bodrum-gümbete gittik orda bi oteLde tatiL yaptık...Kemer'e de daha önce aiLemLe gitmiştim...BaLayı için hiç uygun deiL bence hatta böLe evLi-nişanLı çiftLer için uygun deiL...sürekLi ortaLıkta afedersiniz ama g-strıng bikiniLerLe doLaşan rus kızLar, üstsüz güneşLenenLer fLn OLuoo =) Ben bodrumda bayagı rahatsız oLmuştum :1: Ama eğLence oLarak tabiikii Bodrum'u tek geçerimm süperrr yanii heLe geceLeri :1: Ama işte baLayında daha sessiz,sakin yerLeri tercıh edeLim dioruz nişanLımLa (: Bizimde akLımızda kuşadası,aLaçatı fLn var bakaLım =)
Alaçatı ole ahım şahım bır yer degıl liloşum Haziranda ordaydım ama begenebilirsinizde yani değişiyor bu. O rus kızlarını yolarım beeeeee delırırım ha otelden dısarı cıkarmam bu sefer :1: :1: Ama nedense genelde Antalya ,Alanya önerileri daha cok geldi bakalım ıns memnun kalırız
Antalya kemer de çok güzel hatta otel tavsiye edebilirim de :D
Abla dememı mı ıstersıniz yoksa zeynep mi? Aramızda yaş farkı var da saygısızlık etmek ıstemem.
Bu arada cok sevındım Kemeri begenmene valla otel ismi verırsen memnun olurum artık bı lıste yapayım :1:
hayırlısı olsun inş canım :16:
inşallah tatlım

Bizdeee balayında kıbrısa gitmeyi düşünüyoruzzzzz varmı baska gidecek olan kızlarrrrr

canımcımm bizde ilkbaşta kıbrıs düşünüyorduk şimdi antalyaya aklımız kaydı cnım bakalım daha belli değil :9:bi türkü karar veremiyoruz..rus kızlara da dikkat etmek gerekli tabii :23::23:

Bir de erken rezervasyonda indirimLi oLuo hatta oteLLerin baLayı indirimi var küçük de oLsa =) Biz de ocak gibi rezervasyon yaptırmayı düşünüoruz..Çünkü Haziran-Temmuz ayLarında fiyatLar 2katı oLuo..

Bizim düğün EYLÜL olursa Mart gb rezervemizi yaptırırız artık cnm TEMMUZ olursa daha önce olur bakalım ne kadarlık bi indirim

şimdi biraz inceledim de erken rezervasyonlar baslamısta bitiyorrrr son gün yazıyordu bir sitede heyecan yaptım birdennn önereceginiz otel varmı kızlarrr kıbrıstaaa

Alaçatı ole ahım şahım bır yer degıl liloşum Haziranda ordaydım ama begenebilirsinizde yani değişiyor bu. O rus kızlarını yolarım beeeeee delırırım ha otelden dısarı cıkarmam bu sefer :1: :1: Ama nedense genelde Antalya ,Alanya önerileri daha cok geldi bakalım ıns memnun kalırız

Abla dememı mı ıstersıniz yoksa zeynep mi? Aramızda yaş farkı var da saygısızlık etmek ıstemem.
Bu arada cok sevındım Kemeri begenmene valla otel ismi verırsen memnun olurum artık bı lıste yapayım :1:

inşallah tatlım

Ya zaten kocişLere kavuşcagımız için neresi oLursa oLsun gözümüz görmiicek zaten onLarında bizi oteLden dışarı pek fazLa çıkarcagını sanmıorum çağLammm :1::1::1::1: İkinci-üçüncü tatiLLerde yer tercihine önem veririz artık:1:

Bizim düğün EYLÜL olursa Mart gb rezervemizi yaptırırız artık cnm TEMMUZ olursa daha önce olur bakalım ne kadarlık bi indirim

Bu yaz işte bodrum için araştırırken Mayıs- Haziran'da atıorum günlük 100'se Temmuz-Ağustos'ta 200TL'ye geLiodu oteL..
BaLayı içinse oteLine göre değişio %10'da yapan var %20'de %30'da fazLasını görmedim ama hiç =)

Ya zaten kocişLere kavuşcagımız için neresi oLursa oLsun gözümüz görmiicek zaten onLarında bizi oteLden dışarı pek fazLa çıkarcagını sanmıorum çağLammm :1::1::1::1: İkinci-üçüncü tatiLLerde yer tercihine önem veririz artık:1:

hahahahhhhh çok güldüm lilammmmmm :1:
odadan cıkamazsak işe bak :60:

Bu yaz işte bodrum için araştırırken Mayıs- Haziran'da atıorum günlük 100'se Temmuz-Ağustos'ta 200TL'ye geLiodu oteL..
BaLayı içinse oteLine göre değişio %10'da yapan var %20'de %30'da fazLasını görmedim ama hiç =)
Anladım cnm kar kardır :1:
biz de kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz tatlım:16:

hoşbuldum gözdemmm, napıosun? :70:

napım tatlım teldeyım nişanlımla gelıcem bırazdan sen napıyorsun?

inşallah tatlım

Ben JOY otellerinden memnun kaldım
Joy Ma Biche Hotel
Joy Kiris World Hotel ikisinde de kaldım gayet de memnun oldum

Ya bende bişe sormak istiyorum nasıl bi gelinlik istediğim konusunda karasızım arşivimde var bişeler ama bilmiyorum bu sene prenses gelinlikler moda galiba ama braz kabaraık oldukları için boyum 1.70 kilom en son 52'ydi :9: sana yakışmaz diyolar ince ve uzun olduğun için bilmiyorum kararsızım :14:

düzgün yapılırsa her model yakışır canım sana

:) evet çok hoşş :16: senin yaptıklarının resimleri varmı

ben özel çalıştığım için koyamıyorum malesef

Boy 164 Kilo 53 belden az daha asagaya kadar dar olan sonra kabarik olan gelinliklerden istiyoruuuum :9:

seni kısa gösterebilir o modeller. düzgün ve kıvamında bir hizada yapılmalı canım

Anladım cnm kar kardır :1:

napım tatlım teldeyım nişanlımla gelıcem bırazdan sen napıyorsun?
hımm anladım canım, napiyim ben de çalışıyorum işte, birazdan eve gideceğim:31:
balayı muhabbetleri başlamış ayy ne güzel ne güzelll:31:
biz kıbrıs ya da fethiye düşünüyoruz, ruslar çok olmasın:1:
zaten antalya olmayacağı kesin bizim..
hee bide ben de kpss kursuna başlamayı düşünüyorum canım yaa, sen de yeni mi başlıosun?

hımmmm hemen not alıyorum çok teşekkürler fıyatlar ne sekılde cnm ?

Bu yıl ne olur bilemiyorumm
5 yıldızlı sonuçta ama tavsiyem erken rezervasyon olayından yararlan
ocak gibi başlıyor sanırım rezv.lar hem yük olmuyor taksit olanakları da iyi oluyor

düzgün yapılırsa her model yakışır canım sana

ben özel çalıştığım için koyamıyorum malesef

seni kısa gösterebilir o modeller. düzgün ve kıvamında bir hizada yapılmalı canım

teşekkr ederim inş. güzel bi gelin olurum :9:

Back
X