• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

KızLar bu arada ben ortak arkLardan birini ekLedim demiştim ya N.... Y.... bu kim haLa buLamadım :1::1:

Nişanlıma küstümmm :14::14:

Niyeee? El birligile ile nisanlini dövmeye gidelim mi :20: :)

bubabur lila sanirim ortak arkadasimiz bana bas harflerini verirsen seni bulabilerim aramizda sir söz :9:

Lila canim valla bu arastirmalarin bi sonu gelmeyecek gibi görünüyor ama hadi bakalim hepimize basarilar diliyorum :)

Pınarımmm saoL canımmm :16:

Gasommm yaa sana ne diiicemmm =) Şu senin arkadasın mıydı kuzenin miydi bize de çekim yapmaz mı ki aceppp uygun fiyata :1::1:

ekle anam ekle eklemeyen kalmadı:9::9::9: amaaan kimsenin haberi yok burdan ona göreyin:9::9:

sende ekli zaten yane ben öle hatrlıyom kuzum sibel ismi soyismini demim barem:9::9: ekli değilse faceden msj atarm
tamam kuuzm benim fotoğrafçım:9:
KızLar bu arada ben ortak arkLardan birini ekLedim demiştim ya N.... Y.... bu kim haLa buLamadım :1::1:
yosun nickli arkadaşımız o lilacım:9:

yuppiii onayladım isteklerinizi :))
pınarcm senide kabul ettim bayıldım fotolarınaaa :)

yosun olabilir canım o :26: yani sanki, galiba, sanırsam :1:

bu arada eliiiiifff, lavantadan çaldım, birine faceten bişey gönderdim ama inşallah yanlış gitmemiştir :9:
ilk defa tahminen böyle birşey yaptım da :)))

bubabur lila sanirim ortak arkadasimiz bana bas harflerini verirsen seni bulabilerim aramizda sir söz :9:

Lila canim valla bu arastirmalarin bi sonu gelmeyecek gibi görünüyor ama hadi bakalim hepimize basarilar diliyorum :)

Bilmiyorum ya ben çok hassasım yada o düşüncesiz :14::14: evet canım olabilirr gidelimm :5::5:

kııııııs sen 17 yaşıdamısın sanırım bayılzaaaaam:9::9::9:sende ekliolanlardan biri desin benim adımı faceden burdan nolu nolmaz:9::9:
tamam kuuzm benim fotoğrafçım:9:

yosun nickli arkadaşımız o lilacım:9:
senin fotocun muuuu:26:
yuppiii onayladım isteklerinizi :))
pınarcm senide kabul ettim bayıldım fotolarınaaa :)

kıs sende ekle beni:9:

Bilmiyorum ya ben çok hassasım yada o düşüncesiz :14::14: evet canım olabilirr gidelimm :5::5:

Sen hassassin ama o da düsüncesiz - erkekler hep düsüncesizdir ya :) Takma canim o senin gönlünü almasini bilir :)

Hihi evet pinar yine face krizi tuttu :9:

Bubabur kiz yok benim 23e 4 ay kaldi :9: ama ben cok kücük gösteriyorum anlasilan :) Okey buabur ile arkadas olanlar faceten bana özel msj atsinlar bir zahmet rica etsem lütfen :17::37:

Pınarımmm saoL canımmm :16:

Gasommm yaa sana ne diiicemmm =) Şu senin arkadasın mıydı kuzenin miydi bize de çekim yapmaz mı ki aceppp uygun fiyata :1::1:
haa evet, benim evdeki çekimlerimi yapıcak o :1:
yavruşum yeni başladılar onlar bu işe ama ben face ten veriyim adresi, bi bak tabiki, örnek çekimleri eklemişlerdi, irtiata geçersin :112:

Bende a... y...'yi kabul ettim gasomuz oldugunu düsünüyorum ama onay mesaji gelmedi hala :9:
yavrum o benim de, dün müydü evvelsi gün müydü, ekledik bitti işte, öyle değil miydi :27::27:
ay benim kafam karıştı bu face muhabbetinde iyice :9::9::9:
zaten yeni arkadaşlardan kim kimdi unutuyorum bazen, öğrenicem zamanla :1:

Sen hassassin ama o da düsüncesiz - erkekler hep düsüncesizdir ya :) Takma canim o senin gönlünü almasini bilir :)

Hihi evet pinar yine face krizi tuttu :9:

Bubabur kiz yok benim 23e 4 ay kaldi :9: ama ben cok kücük gösteriyorum anlasilan :) Okey buabur ile arkadas olanlar faceten bana özel msj atsinlar bir zahmet rica etsem lütfen :17::37:

17 deyince bayılcaktım valla:9::9::9:

Back
X