• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Kizlar tüm asker yolu bekleyenlere hayirli teskereler nasip etsin Allahim insaAllah.

Az önce dün görüstügüm fotografcinin profil fotograflarina bakiyordum. Bir sehitin fotografini paylasmis. Sehit nisanliymis. Nisanlisina kavusamadan vatan borcunu ödedi. Allah mekanini cennet eylesin insaAllah.

Suan cok üzgünüm kizlar gercekten. Ama bir yandan da cok mutluyum ki benim nisanlim sag salim askerligini yapti geldi.

Rabbim bizi sevdigimiz can yoldasimiz hayat arkdasimiz olacak o biricik insandan hic bir zaman ayirmasin insaAllah.

Aminn amin çokk üzüldüm şimdii Allah sabır versinn zaten çok duygu yüklüyümmmm bugünn :5::5::5:

Lamelif senin burcun ne? Bende cok duygusal biriyim cok sulu gözüm hatta :) Ve balik burcuyum :)

Gecekusu ben internette o kadar model ve cesit bakmistim yemek takimi olarak. Ama sonra sadece iki magzaya girme sansim oldu ve birinden aldim :) Iyicene arastir ondan sonra sende alirsin insaAllah.

Kizlar tüm asker yolu bekleyenlere hayirli teskereler nasip etsin Allahim insaAllah.

Az önce dün görüstügüm fotografcinin profil fotograflarina bakiyordum. Bir sehitin fotografini paylasmis. Sehit nisanliymis. Nisanlisina kavusamadan vatan borcunu ödedi. Allah mekanini cennet eylesin insaAllah.

Suan cok üzgünüm kizlar gercekten. Ama bir yandan da cok mutluyum ki benim nisanlim sag salim askerligini yapti geldi.

Rabbim bizi sevdigimiz can yoldasimiz hayat arkdasimiz olacak o biricik insandan hic bir zaman ayirmasin insaAllah.

Ben çok üzülüyorum böyle haberlere Allah herkesi sevdiğine,ailelerine kavuştursun :(

Kizlar bende bi sorun var galiba, sayfa 1094'ten sonrasini göstermiyor :S Ancak cevap vere gitmem gerekiyor ki yazdiklarinizi göreyim.

Lamelif senin burcun ne? Bende cok duygusal biriyim cok sulu gözüm hatta :) Ve balik burcuyum :)

Gecekusu ben internette o kadar model ve cesit bakmistim yemek takimi olarak. Ama sonra sadece iki magzaya girme sansim oldu ve birinden aldim :) Iyicene arastir ondan sonra sende alirsin insaAllah.

Yolcu hangi ay ben 26 şubat balık burcuyum Yükselenim de Aslan :D

Zeynep evet bende canim. O kadar cok etkileniyorum ki haberleri izleyemiyorum artik hemen aglayasim geliyor. Amin canim amin insaAllah.

Lamelif canim ben 19 Mart. Tam son günlerine yetismisim :) Yükselenim ne bilmiyorum ki nasil ögrenebilirim?

MADAm burcunun sahipleri olan iki kardeş benim kuzenim canım ,nişanlığımı ben de ordan diktirdim.2012 modellerinin hepsi çıkmadı ama sana küçük bir tüyo bu 2012 modellerinde deniz kabukları inciler yer alacak:34:eğer ordan halledeceksen benle iletişime geç sen tamam mı?süalemin yarısı orda çünkü:1:

şaka gibi olcek ama izmirdeki relactive ise o da bizim akabamız valla:1: relactive çok özenli çalışır ama ben bu seneki modellerini çok çok beğenmemiştim

aynı ben gibisin gasomm:1:
gecekuşuumm naber yavruşumm :3:

hahha sen de benim gibi misin ne güzel, napiyim dayanamıyorum ben yaa :9::9:

bu arada izmirli hatunlar yaşadınız valla, ballı köfteler siziii :1::1:

Eki Görüntüle 290533
Eki Görüntüle 290534
Benim Aldığım Yemek takımı bu fikirlerinizi söylermisiniz ?
ben beğendim, çok güzel, güle güle kullan :114:

Ben akrebim canım akrepler pek duygusal olmaz bildiğim kadarıyla ama ben dokunsan ağlıyorum hem çok ağlarım hemde çok gülerim bi tuhafmıyım ne :9::9:

Zeynep evet bende canim. O kadar cok etkileniyorum ki haberleri izleyemiyorum artik hemen aglayasim geliyor. Amin canim amin insaAllah.

Lamelif canim ben 19 Mart. Tam son günlerine yetismisim :) Yükselenim ne bilmiyorum ki nasil ögrenebilirim?

Canım bende pek anlamıyorum bu burç işlerinden :))

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

1. Gasoline,
2. zeynepsny+,
3. LamEliff+,
4. Lavanta,
5. ssedoshh+,
6. pnrkrdnz+

aaa lavantaa kuzum senin isminin yanında + yookk, nasıl yani sen benim arkadaşım değil misin? ama ben listemde varsın diye hatırlıyorum, çıkardın mı kız yoksa beni? :36::36:
yolarım kız seniii :))))

Son düzenleme:
yavrular benim accuk işim var, çok üptüm hepinizi :54::54:

ZEYNEP ÇOK GÜZEL YEMEK TAKIMIN GÜLE GÜLE AFİYETLE YİYİN YEMEKLERİNİZİ İNŞALLAH..

BENDE 3 MART BALIK BURCUYUM

BİRDE BENİ FACEDE EKLEMİŞ N.Y KİM İSE ÇOK BEĞENDİM :nazar::nazar:

EVE YEMEĞE GİTTİĞİMDE ANNEM DEDİKİ KIZIM KİMSEDEN FAYDA YOK EV TELAŞIYDI OYDU BUYDU DERKEN BİZ ŞİMDİDEN BAŞLAYALIM SENİN ÇEYİZLERİ DÖKMEYE DEDİ ÇOK SEVİNDİM PAZAR GÜNÜ DÖKÜCEKTİK SONRA ANNEMLER DEDEMİ ZİYARETE GİDİCEKLERMİŞ BİRDAHAKİ HAFTAYA KALDI NASILDA HEYECANLANMIŞTIM HALBUKİ..NELERİM VAR YOK HEPSİNİ GÖRMEK İSTİYORUM KAŞIKLARIMIN DESENİNİ UNUTTUM HAVLULARI FALAN DİKMEMİZ GEREK ANCA YIKAYIP YAPARIZ :9::9:BİR HAFTA DAHA SABREDİCEM ARTIK NAPALIM:32:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

1. Gasoline,
2. zeynepsny+,
3. LamEliff+,
4. Lavanta,
5. ssedoshh+,
6. pnrkrdnz+

aaa lavantaa kuzum senin isminin yanında + yookk, nasıl yani sen benim arkadaşım değil misin? ama ben listemde varsın diye hatırlıyorum, çıkardın mı kız yoksa beni? :36::36:
yolarım kız seniii :))))

:9::9::9::9::9:arkadaşın olmazmıyım arkadaşınım bilerek silmedim sana bayılırken niye sileyim 3-5 kere eklerim cnm ne demek aşkolsun..demekki biz arkadaş olmamışız ya hiç dikkat etmemiştim..

Back
X