• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

sedoşum 10 dk da bir mesaj atılıyomuş,o benim babaannem (üvey) :9::9: onun arkadaşlarında ben varım

sedoşum 10 dk da bir mesaj atılıyomuş,o benim babaannem (üvey) :9::9: onun arkadaşlarında ben varım

kuzum bn sana atmıstım msjda adresimi bnde görünmüyorumm oyüzden ekleyemezsin ama sedayı eklersen ordan bnde seni eklerim olar mıı:34:

evet buldum kuzum maşallah prenses gibisin profil resminde ama ekleyemiyorum,ekleme şeysi kapalı:52::52:

en azından buldun sedoşum yaa şükür biri beni bulduuuuu :D :52::1::1: hey allahım yaaa vakti zamanında kendimi ne güzel gizlemişim ben öyle..hehe :D

kızlarr ben heran cıkabilirimm dükann kapandı kapanıyorrrr smdiden hepinizi öptümmmmmm:9::9::9:

görüşürüz canlarımmm paydos verildi çıkıyoruz bizzz:32:

İyi akŞamLar güzeLLer ben geLdim =)

Rosam yaa bende bayıLıorum sakıza evde böLe heLe de teksem odada patLata patLata nası çiğnioorumm :1::1:

Evet canımm =) hoŞgeLdin ben varımm =) Bi yandan ferihayı izLiorum bi yandan sizinLe sohbetteyim =)

Bende bi yandan twighlight izliyorum birde burdayim :) Is görüsmen nerdeydi ne olarak basvurdun? Calisma saatleri nasil ki fazla geldi sana? Bende türkiyeye tasininca calismayi istiyorum da :)

Back
X